Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 2 muajit e fundit (Fshij)Kompanitë:Partner.al (Fshij) Fshijini të gjitha

Partner.al

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 50 rezultate (Këshilla për kërkim)

Agjent shitje vlore - e re

Partner.al

-
Vlorë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al është në kërkim të individëve energjikë dhe bashkëpunues për pozicionin agjent/e shitjesh ne qytetin e vlores! detyrat përgjegjës për zonën e tij/saj. viziton pikat e zonës sipas programit ditor; të ndërtoje të ndjekë dhe të përmirësoje në mënyrë të vazhdueshme marrëdhëniet me klientët; prezanton në mënyrë profesiona...

Punetor prodhimi (vajza) - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon punetore prodhimi (vajza) , për një kompani prestigjioze në qytetin e tiranës. detyrat punonjesi do të duhet të përgatisë dhe të ngarkojë lëndët e para në makinerinë e prodhimit, pasi të verifikojë që materiali plotëson standardet e pritshme të cilësisë. monitoroni procesin e prodhimit dhe ndërhyni duke përdor...

.net developer - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një .net developer , për një kompani prestigjioze në qytetin e tiranës. detyrat detyrat dhe përgjegjësitë: testimi dhe vendosja e aplikacioneve dhe sistemeve; shkruajtja e kodit të pastër dhe të shkallëzuar duke përdorur gjuhët e programimit .net; përmirësimi, konfigurimi dhe korrigjimi i softuerit ekzistues; ...

Punetor magazine - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një punetor magazine , për një kompani prestigjioze në qytetin e tiranës. detyrat 1. te kete perfunduar arsimin e mesem. 2- te jete i shkathet dhe i afte te perballoje volum dhe ngarkese pune. 3- te jete i komunikueshem dhe i afte te punoj ne grup. 4- te zoteroje patente te klasit b. kualifikimet • te komuniko...

Shitëse - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një shitese , për një kompani prestigjioze në qytetin e tiranës. detyrat të sigurojë një shërbim cilësor dhe profesional ndaj klienteve; krijon komunikimin me klientët, kupton interesin e tyre, i prezanton dhe i sygjeron produktet për të cilat ai është i interesuar. përgjegjëse për shitjet në dyqan; të ndjekë ...

Magazinier - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një magazinier, për një kompani prestigjioze në qytetin e tiranës. detyrat detyrat dhe përgjegjësitë: • përgjegjegjës për hyrjen dhe daljen e mallrave, inventarizimin sipas dokumentacionit të ardhur nga destinacione të ndryshme; • kontrollon sasinë dhe cilësinë e të gjitha produkteve që hyjnë dhe dalin nga mag...

Shperndares - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një shperndares , për një kompani prestigjioze në qytetin e tiranës. detyrat te shperndaje porosite me mjetin e punes ne qytetin e tiranes; te shperndaje me korrektesi dhe efikasitet porosite ne markete; te jete i shkathet, korrekt dhe pergjegjes per punen; te jete i komunikueshem dhe korrekt me koleget dhe kl...

Specialist shitjesh - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një specialist shitje , për një kompani prestigjioze në qytetin e tiranës. detyrat detyrat kryesore te tij jane: mbarevajtja ne teresi e shitjeve ne zone. arritja e targetit e percaktuar nga drejtori i shitjeve hapja e klienteve te rinj mbarevajtja e klienteve ekzistues ndjekja e problematikave dhe zgjidhja e ...

Asistente finance - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon të punësoje për klientët tanë prestigjozë, asistente financiare. detyrat kujdeset për ҫështjet administrative të zyrës; organizon takimet në kohë dhe me përpikmëri; asiston në përgatitjen e dokumentacionit dhe materialeve të nevojshme; përpunon dhe rregjistron dokumentacionion e plotë të veprimtarisë së magazi...

Asistente burime njerzore - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon të punesoj për një klient prestigjoz, asistente burime njerëzore. detyrat · pergjegjese ne procesin e rekrutimit, selektimit si edhe trajnimit te punonjesve. · pergjegjese per lejet e punes dhe qendrimit per tekniket e huaj. · deklarimet e punonjësve të rinj (hyrje/daljet) prane institucioneve perkatese. · per...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - partner al

Partner al dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane