Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 2 muajit e fundit (Fshij)Kompanitë:OSCE Mission in Kosovo (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kategoritë
Lloji

OSCE Mission in Kosovo

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 11 rezultate (Këshilla për kërkim)

Senior co-ordination and reporting officer

OSCE Mission in Kosovo

-
Prishtinë, Kosovë
Issued by osce mission in kosovo vacancy number vnkoss02339 vacancy type international seconded field of expertise human rights functional level senior professional grade s2 number of posts 1 duty station prishtine / pristina date of issue 1 april 2021 deadline for application 13 may 2021 - 23:59 central european time (cet/cest) general m...

Local consultant to provide business viability course for non majority media outlets

OSCE Mission in Kosovo

-
Prishtinë, Kosovë
Issued by osce mission in kosovo vacancy number vnkosc02336 vacancy type experts/consultants number of posts 1 duty station prishtine / pristina date of issue 31 march 2021 deadline for application 21 april 2021 - 23:59 central european time (cet/cest) background non-majority media in kosovo still struggle to be financially sustainable an...

Senior police development officer

OSCE Mission in Kosovo

-
Vushtrri, Kosovë
Issued by osce mission in kosovo vacancy number vnkoss02322 vacancy type international seconded field of expertise civilian police functional level senior professional grade s2 number of posts 1 duty station vushtrri / vucitrn date of issue 12 march 2021 deadline for application 22 april 2021 - 23:59 central european time (cet/cest)genera...

Communities policy officer

OSCE Mission in Kosovo

-
Prishtinë, Kosovë
Issued by osce mission in kosovo vacancy number vnkoss02340 vacancy type international seconded field of expertise human rights functional level professional grade s1 number of posts 1 duty station prishtine / pristina date of issue 1 april 2021 deadline for application 13 may 2021 - 23:59 central european time (cet/cest) general minimum ...

Director of regional centre

OSCE Mission in Kosovo

-
Prishtinë, Kosovë
Issued by osce mission in kosovo vacancy number vnkoss02330 vacancy type international seconded field of expertise human rights functional level middle management grade s3 number of posts 3 duty station gjilan / gnjilane , mitrovice / mitrovica , prizren date of issue 22 march 2021 deadline for application 27 april 2021 - 23:59 central eu...

Community policy officer/return

OSCE Mission in Kosovo

-
Prishtinë, Kosovë
Issued by osce mission in kosovo vacancy number vnkoss02341 vacancy type international seconded field of expertise human rights functional level professional grade s1 number of posts 1 duty station prishtine / pristina date of issue 1 april 2021 deadline for application 13 may 2021 - 23:59 central european time (cet/cest) general minimum ...

Local consultant to provide media relations and public communication training for staff of kosovo serb predominantly inh...

OSCE Mission in Kosovo

-
Prishtinë, Kosovë
Issued by osce mission in kosovo vacancy number vnkosc02335 vacancy type experts/consultants number of posts 1 duty station prishtine / pristina date of issue 31 march 2021 deadline for application 21 april 2021 - 23:59 central european time (cet/cest) background the field of media relations and public communication related to municipal a...

Local consultant to provide business viability course for non majority media outlets

OSCE Mission in Kosovo

-
Prishtinë, Kosovë
Issued by osce mission in kosovo vacancy number vnkosc02336 vacancy type experts/consultants number of posts 1 duty station prishtine / pristina date of issue 31 march 2021 deadline for application 21 april 2021 – 23:59 central european time (cet/cest) background non-majority media in kosovo still struggle to be financially sustainable an...

Local consultant to provide media relations and public communication training for staff of kosovo serb predominantly inh...

OSCE Mission in Kosovo

-
Prishtinë, Kosovë
Issued by osce mission in kosovo vacancy number vnkosc02335 vacancy type experts/consultants number of posts 1 duty station prishtine / pristina date of issue 31 march 2021 deadline for application 21 april 2021 – 23:59 central european time (cet/cest) background the field of media relations and public communication related to municipal a...

Consultant to provide media relations training

OSCE Mission in Kosovo

-
Prishtinë, Kosovë
Local consultant to provide media relations and public communication training for staff of kosovo serb predominantly inhabited municipalities issued by osce mission in kosovo vacancy number vnkosc02335 vacancy type experts/consultants number of posts 1 duty station prishtine / pristina date of issue 31 march 2021 deadline for application ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - osce mission in kosovo

Osce mission in kosovo dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane