Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 2 muajit e fundit (Fshij)Kompanitë:Neptun shpk (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Kompanitë
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(15)
Lloji
  • Pa përcaktuar(15)

Neptun shpk

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 15 rezultate (Këshilla për kërkim)

Neptun,category manager

Neptun shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Neptun ltd is a leader company in the sector of consumer electronics in albania with 29 shops locations in the country. the company offers a wide variety of products and services and collaborates with the greatest international brands to bring the latest technology to its customers. neptun ltd is part of balfin group. category manager abo...

Tirane, ofrohet vend pune

Neptun shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Neptun shpk është pjesë e balfin group e specializuar në tregëtimin e pajisjeve elektroshtëpiake. mundësi punësimi: menaxher/e dyqani zv. menaxher/e dyqani këshillues klienti kasiere shërbim klienti punëtor magazine neptun ofron, mundësi rritje dhe zhvillimi profesional dhe paketë financiare konkuruese në treg, me skema shumë të mira bonu...

Neptun, këshillues klienti durrës

Neptun shpk

-
Durrës, Shqipëri
Profili i kompanisë : balfin group , balkan finance investment group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. gjeografikisht, grupi balfin është i pranishëm në austri, shqipëri, kosovë, bosnjë dhe hercegovinë, maqedoni veriore, mali i zi dhe holandë, me afërsisht 5000 punon...

Kurbin, ofrohet vend pune këshillues klienti laç

Neptun shpk

-
Kurbin, Shqipëri
Profili i kompanisë : balfin group , balkan finance investment group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. gjeografikisht, grupi balfin është i pranishëm në austri, shqipëri, kosovë, bosnjë dhe hercegovinë, maqedoni veriore, mali i zi dhe holandë, me afërsisht 5000 punon...

Neptun,këshillues klienti koplik

Neptun shpk

-
Koplik, Shqipëri
Profili i kompanisë : balfin group , balkan finance investment group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. gjeografikisht, grupi balfin është i pranishëm në austri, shqipëri, kosovë, bosnjë dhe hercegovinë, maqedoni veriore, mali i zi dhe holandë, me afërsisht 5000 punon...

Neptun, web administrator

Neptun shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Balkan finance investment group, balfin group , is one of the most significant and successful investment groups in the western balkans region. geographically, balfin group is present in austria, albania, kosovo, bosnia and herzegovina, north macedonia, montenegro, switzerland, croatia, and the netherlands, employing approximately 5,000 pe...

Neptun, financier/e dyqani kavajë

Neptun shpk

-
Kavajë, Shqipëri
Profili i kompanisë : balfin group , balkan finance investment group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. gjeografikisht, grupi balfin është i pranishëm në austri, shqipëri, kosovë, bosnjë dhe hercegovinë, maqedoni veriore, mali i zi dhe holandë, me afërsisht 5000 punon...

Neptun, këshillues klienti vlorë

Neptun shpk

-
Vlorë, Shqipëri
Profili i kompanisë : balfin group , balkan finance investment group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. gjeografikisht, grupi balfin është i pranishëm në austri, shqipëri, kosovë, bosnjë dhe hercegovinë, maqedoni veriore, mali i zi dhe holandë, me afërsisht 5000 punon...

Neptun, këshillues klienti tiranë

Neptun shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Profili i kompanisë : balfin group , balkan finance investment group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. gjeografikisht, grupi balfin është i pranishëm në austri, shqipëri, kosovë, bosnjë dhe hercegovinë, maqedoni veriore, mali i zi dhe holandë, me afërsisht 5000 punon...

Neptun, këshillues klienti berat

Neptun shpk

-
Berat, Shqipëri
Profili i kompanisë : balfin group , balkan finance investment group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. gjeografikisht, grupi balfin është i pranishëm në austri, shqipëri, kosovë, bosnjë dhe hercegovinë, maqedoni veriore, mali i zi dhe holandë, me afërsisht 5000 punon...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - neptun shpk

Neptun shpk dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane