Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 2 muajit e fundit (Fshij)Kompanitë:LocalWeb Internet Company (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(15)
Lloji
  • Pa përcaktuar(15)

LocalWeb Internet Company

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 15 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofrohet vend pune ios developer

LocalWeb Internet Company

-
Tiranë, Shqipëri
We are looking to hire a talented ios developer to design, build, and maintain ios applications. your primary focus will be developing high-end ios applications for the latest apple mobile devices. ios developer responsibilities: -designing and building mobile applications for apple’s ios platform. -collaborating with the design team to d...

Tirane, ofrohet vend pune salesforce developer

LocalWeb Internet Company

-
Tiranë, Shqipëri
We are looking for a talented salesforce developer to design world-class salesforce applications for our evolving crm requirements. as a salesforce developer, you will be responsible for developing customized solutions within the salesforce platform. you will analyze project objectives, create customer workflows, and troubleshoot errors. ...

Ofrohet vend pune salesforce developer

We are looking for a talented salesforce developer to design world-class salesforce applications for our evolving crm requirements. as a salesforce developer, you will be responsible for developing customized solutions within the salesforce platform. you will analyze project objectives, create customer workflows, and troubleshoot errors. ...

Ofrohet vend pune java developer

We are looking for highly skilled programmers with experience building web applications in java. java developers are responsible for analyzing user requirements and business objectives, determining application features and functionality, and recommending changes to existing java-based applications, among other duties. java developer respo...

Tirane, ofrohet vend pune java developer

LocalWeb Internet Company

-
Tiranë, Shqipëri
We are looking for highly skilled programmers with experience building web applications in java. java developers are responsible for analyzing user requirements and business objectives, determining application features and functionality, and recommending changes to existing java-based applications, among other duties. java developer respo...

Tirane, ofrohet vend pune magento developer

LocalWeb Internet Company

-
Tiranë, Shqipëri
Localweb is looking for an organized, ambitious magento developer to meet the demand of our clients. the magento developer's duties include sourcing project requirements, deciding on the most appropriate software solutions and ensuring that developments are error-free. primary responsibilities building and configuring magento websites. co...

Tirane, ofrohet vend pune magento developer

LocalWeb Internet Company

-
Tiranë, Shqipëri
Localweb is looking for an organized, ambitious magento developer to meet the demand of our clients. the magento developer's duties include sourcing project requirements, deciding on the most appropriate software solutions and ensuring that developments are error-free. primary responsibilities building and configuring magento websites. co...

Tirane, ofroj vend pune react developer

LocalWeb Internet Company

-
Tiranë, Shqipëri
Localweb is looking for energetic candidates with natural curiosity, fresh ideas, and honed programming skills to meet the demand of our clients. right now we have a vacancy for the role of react.js developer. primary responsibilities -job responsibilities include the ability to work with a team, be independent, self-motivated, and strive...

Tirane, ofrohet vend pune angular developer

LocalWeb Internet Company

-
Tiranë, Shqipëri
We are looking to hire an experienced angularjs developer to join our dynamic team. to ensure success as an angularjs developer, you should have extensive knowledge of theoretical software engineering, be proficient in javascript, html, and css, and have excellent project management skills. ultimately, a top-class angularjs developer can ...

Tirane, ofrohet vend pune node.js developer

LocalWeb Internet Company

-
Tiranë, Shqipëri
We are looking for a highly capable node.js developer to optimize our web-based application performance. you will be collaborating with our front-end application developers, designing back-end components, and integrating data storage and protection solutions. to ensure success as a node.js developer, you should possess extensive knowledge...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - localweb internet company

Localweb internet company dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane