Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 2 muajit e fundit (Fshij)Kompanitë:E2 Partners (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
Lloji
  • Pa përcaktuar(76)

E2 Partners

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 76 rezultate (Këshilla për kërkim)

Durres, ofroj vend pune farmacist/e - e re

E2 Partners

-
Durrës, Shqipëri
E2 partners group, në emër të klientit të saj është duke rekrutuar kandidatë në pozicionin e farmacist/e ne qytetin e durresit. përgjegjësitë kryesore: kontrollon cilësinë e mallrave kontrollon cmimin e mallrave dhe faturimin korrekt të tyre fature,sistem,kuti bën mbylljen ditore të kasës dhe transmetimin e saj tregohet e gatshme për të b...

Durres, ofroj vend pune farmacist/e - e re

E2 Partners

-
Durrës, Shqipëri
E2 partners group, në emër të klientit të saj është duke rekrutuar kandidatë në pozicionin e farmacist/e ne qytetin e durresit. përgjegjësitë kryesore: kontrollon cilësinë e mallrave kontrollon cmimin e mallrave dhe faturimin korrekt të tyre fature,sistem,kuti bën mbylljen ditore të kasës dhe transmetimin e saj tregohet e gatshme për të b...

Durres, ofroj vend pune shitese - e re

E2 Partners

-
Durrës, Shqipëri
E2 partners group, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar shitëse. përgjegjësitë kryesore: • të sigurojë një shërbim cilësor dhe profesional ndaj klientëve. • të kujdeset për pamjen dhe sistemimin e dyqanit. • të tregojë dëshirë dhe rezultate të dukshme për të plotësuar objektivat e shitjeve. kompentecat e profilit: •...

Durres, ofroj vend pune menaxher dyqani - e re

E2 Partners

-
Durrës, Shqipëri
E2 partners albania, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar për menaxher/e dyqani në durrës. përgjegjësitë kryesore: menaxhimi dhe motivimi i skuadrës për të rritur shitjet dhe për të sigurur rendiment; menaxhimi i niveleve të stokut sipas buxhetit dhe marrja e vendimeve kyçe për kontrollin e stokut; mbledhja, filtrim...

Durres, ofroj vend pune asistent/menaxher dyqani - e re

E2 Partners

-
Durrës, Shqipëri
E2 partners albania, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar për menaxher/e dyqani në durrës.. përgjegjësitë kryesore: menaxhimi dhe motivimi i skuadrës për të rritur shitjet dhe për të sigurur rendiment; menaxhimi i niveleve të stokut sipas buxhetit dhe marrja e vendimeve kyçe për kontrollin e stokut; mbledhja, filtri...

Durres, ofroj vend pune menaxher dyqani - e re

E2 Partners

-
Durrës, Shqipëri
E2 partners albania, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar për menaxher/e dyqani në durrës. përgjegjësitë kryesore: menaxhimi dhe motivimi i skuadrës për të rritur shitjet dhe për të sigurur rendiment; menaxhimi i niveleve të stokut sipas buxhetit dhe marrja e vendimeve kyçe për kontrollin e stokut; mbledhja, filtrim...

Durres, ofroj vend pune asistent/menaxher dyqani - e re

E2 Partners

-
Durrës, Shqipëri
E2 partners albania, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar për menaxher/e dyqani në durrës.. përgjegjësitë kryesore: menaxhimi dhe motivimi i skuadrës për të rritur shitjet dhe për të sigurur rendiment; menaxhimi i niveleve të stokut sipas buxhetit dhe marrja e vendimeve kyçe për kontrollin e stokut; mbledhja, filtri...

Golem, ofroj vend pune asistent menaxher dyqani - e re

E2 Partners

-
Shqipëri
E2 partners group në emër të klientit të saj është duke rekrutuar asistent menaxher dyqani në golem. përgjegjësitë kryesore: menaxhon dhe monitoron stokun e dyqanit në tërësi si të marketit edhe të magazinës duke u kujdesur për sigurinë e produktit kontrollon pranimet e furnizimeve, transfertave, dhe lëvizjet e tjera të stokut nga palët e...

Golem, ofroj vend pune menaxher dyqani - e re

E2 Partners

-
Shqipëri
E2 partners albania, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar për menaxher/e dyqani në golem. përgjegjësitë kryesore: menaxhimi dhe motivimi i skuadrës për të rritur shitjet dhe për të sigurur rendiment; menaxhimi i niveleve të stokut sipas buxhetit dhe marrja e vendimeve kyçe për kontrollin e stokut; mbledhja, filtrimi...

Golem, ofroj vend pune asistent menaxher dyqani - e re

E2 Partners

-
Shqipëri
E2 partners group në emër të klientit të saj është duke rekrutuar asistent menaxher dyqani në golem. përgjegjësitë kryesore: menaxhon dhe monitoron stokun e dyqanit në tërësi si të marketit edhe të magazinës duke u kujdesur për sigurinë e produktit kontrollon pranimet e furnizimeve, transfertave, dhe lëvizjet e tjera të stokut nga palët e...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - e2 partners

E2 partners dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane