Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 2 muajit e fundit (Fshij)Kompanitë:DIMENSION (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Lloji

DIMENSION

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 29 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofroj vend pune graphic designer. - e re

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e menaxhimit strategjik të burimeve njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në sistemin e menaxhimit të burimeve njerëzore. për një kompani të suksesshme në fushën e retail dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: graphic d...

Durres, ofrohet vend pune menaxher dyqani - e re

DIMENSION

-
Durrës, Shqipëri
Për një kompani të madhe në fushën e shitjeve të produkteve ushqimore, dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: menaxher dyqani detyrat e pozicionit menaxhon, kordinon dhe kontrollon operacionet ne dyqan ne perputhje me procedurat menaxhon dhe kontrollon trajnimin e stafit te angazhuar ne dyqan kontrollon implement...

Tirane, ofrohet vend pune koordinator per prodhim video - e re

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Për një kompani mediatike, dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: koordinator - prodhim video detyrat e pozicionit - hartimi dhe zbatimi i projekteve audio-vizive - ideimi dhe realizimi i videove promovuese per biznese te ndryshme - asiston ne prodhimin e videove - ndjek ecurine e realizimit te prodhimit te video...

Kavaje, ofrohet vend pune menaxher dyqani - e re

DIMENSION

-
Kavajë, Shqipëri
Për një kompani të madhe në fushën e shitjeve të produkteve ushqimore, dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: menaxher dyqani detyrat e pozicionit menaxhon, kordinon dhe kontrollon operacionet ne dyqan ne perputhje me procedurat menaxhon dhe kontrollon trajnimin e stafit te angazhuar ne dyqan kontrollon implement...

Tirane, ofrohet vend pune koordinator i eventeve

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Për një kompani te madhe ne vend, dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: koordinator i eventeve detyrat e pozicionit • të ndertojë në bashkëpunim me drejtuesin e departamentit strategjinë vjetore në lidhje me organizimin e eventeve. • te krijojë dekore apo tematika të ndryshme referuar festave të ndryshme apo org...

Tirane, ofroj vend pune menaxher mirembajtje.

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e menaxhimit strategjik të burimeve njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në sistemin e menaxhimit të burimeve njerëzore. për një kompani që operon në fushën e retail, dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: menaxher mi...

Tirane, ofrohet vend pune asistente e ceo-s

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Për një kompani të madhe në fushën e shitjeve, dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: asistente e ceo-s detyrat e pozicionit - komunikon dhe mban korrespondencën e postës elektronike në emër të ceo-s të kompanisë. - organizon axhendën, mbledhjet dhe takimet e ceo-s, si dhe manaxhon disa detyra njekohësisht, duke ...

Tirane, ofrohet vend pune category manager

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Për një kompani të madhe në fushën e shitjeve të produkteve ushqimore, dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: category manager detyrat e pozicionit - kerkon nga blerjet mbajtjen optimale te marreveshjeve tregtare (marzhet target per kategori, hapesirat per pozicionime sekondare etj) - perzgjedh asortimentin per k...

Tirane, ofrohet vend pune menaxher supermarketi

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Për një kompani të madhe në fushën e shitjeve të produkteve ushqimore, dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: menaxher supermarketi detyrat e pozicionit menaxhon, kordinon dhe kontrollon operacionet ne dyqan ne perputhje me procedurat menaxhon dhe kontrollon trajnimin e stafit te angazhuar ne dyqan kontrollon imp...

Tirane, ofrohet vend pune agjent shitjesh (exvan)

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Për një kompani të madhe në fushën e shitjeve të produkteve ushqimore, dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: agjent shitjesh (exvan) detyrat e pozicionit kryen procesin e shitjes dhe te transportit te produktit ne te njejten kohe. të realizojë objektivin mujor individual të shitjeve duke arritur në mënyrë të vaz...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - dimension

Dimension dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane