Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 2 muajit e fundit (Fshij)Kompanitë:Abissnet sh.a. (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(21)
Lloji
  • Pa përcaktuar(21)

Abissnet sh.a.

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 21 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofrohet vend pune roje

Abissnet sh.a.

-
Tiranë, Shqipëri
Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit, telefonisë fikse dhe televizionit për klientët e saj, në të gjithë territorin e shqipërisë. per fuqizimin e personelit dhe zhvillimin e njësive, kërkon të punësojë: roje. detyrat administron mjediset e shoqerise duke garantuar zbatimin e ...

Tirane, ofrohet vend pune agjent/e promocioni

Abissnet sh.a.

-
Tiranë, Shqipëri
Abissnet është kompani që kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit duke ofruar sherbimet internet, telefoni, tv, hosting, domain, etj. për fuqizimin e personelit dhe zhvillimin e njësive, ne kërkojmë të punësojmë: agjent/e promocioni. detyrat shpërndarja e broshurave sipas zonave. prezantimi i shërbimeve. lidhja e kontratav...

Tirane, ofrohet vend pune specialist/e shitjesh

Abissnet sh.a.

-
Tiranë, Shqipëri
Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit, telefonisë fikse dhe televizionit për klientët e saj, në të gjithë territorin e shqipërisë. për fuqizimin e personelit dhe zhvillimin e njesive kërkojmë të punësojmë specialist/e shitjesh detyrat menaxhon dhe inicion aksione të shitjeve d...

Tirane, ofrohet vend pune shofer

Abissnet sh.a.

-
Tiranë, Shqipëri
Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit dhe telefonisë fikse për klientët e saj, në të gjithë territorin e shqipërisë. abissnet kërkon të punësojë: shofer. kualifikimet preferohet të ketë patentën e klasit c. të ketë eksperiencë pune shofer për të paktën 3 vjet. të ketë aftësi k...

Fier, ofrohet vend pune specialist/e shitjesh fier

Abissnet sh.a.

-
Fier, Shqipëri
Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit, telefonisë fikse dhe televizionit për klientët e saj, në të gjithë territorin e shqipërisë. për fuqizimin e personelit dhe zhvillimin e njesive kërkojmë të punësojmë specialist/e shitjesh. detyrat menaxhon dhe inicion aksione të shitjeve ...

Tirane, ofrohet vend pune roje

Abissnet sh.a.

-
Tiranë, Shqipëri
Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit, telefonisë fikse dhe televizionit për klientët e saj, në të gjithë territorin e shqipërisë. per fuqizimin e personelit dhe zhvillimin e njësive, kërkon të punësojë: roje. detyrat administron mjediset e shoqerise duke garantuar zbatimin e ...

Fier, ofrohet vend pune specialist/e shitjesh fier

Abissnet sh.a.

-
Fier, Shqipëri
Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit, telefonisë fikse dhe televizionit për klientët e saj, në të gjithë territorin e shqipërisë. për fuqizimin e personelit dhe zhvillimin e njesive kërkojmë të punësojmë specialist/e shitjesh ne fier. detyrat menaxhon dhe inicion aksione të s...

Tirane, ofrohet vend pune shofer

Abissnet sh.a.

-
Tiranë, Shqipëri
Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit dhe telefonisë fikse për klientët e saj, në të gjithë territorin e shqipërisë. abissnet kërkon të punësojë: shofer. kualifikimet preferohet të ketë patentën e klasit c. të ketë eksperiencë pune shofer për të paktën 3 vjet. të ketë aftësi k...

Tirane, ofert specialist i projektit collection

Abissnet sh.a.

-
Tiranë, Shqipëri
Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit, telefonisë fikse dhe televizionit për klientët e saj, në të gjithë territorin e shqipërisë. per fuqizimin e personelit dhe zhvillimin e njesive kerkojme te punesojme: specialist i projektit collection. detyrat zhvillon zgjidhje te persona...

Fier, ofrohet vend pune teknik i fibrës optike fier detyrat

Abissnet sh.a.

-
Fier, Shqipëri
Abissnet është kompania e dytë më e madhe në vend që kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikimit, duke ofruar shërbime të internetit, telefonisë fikse dhe televizionit për klientët e saj në të gjithë territorin e shqipërisë. për fuqizimin e personelit dhe zhvillimin e njësive, ne kërkojmë të punësojmë: teknik i fibrës optike fier...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - abissnet sh a

Abissnet sh a dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane