Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara muajin e fundit (Fshij)Lloji:Praktikë (Fshij) Fshijini të gjitha

Praktikë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 22 rezultate (Këshilla për kërkim)

Praktikantë (Punë në distancë)

Ad

Zoguu.al

-
Tiranë, Shqipëri
Zoguu.al është një platformë e cila ka në fokus të saj përcjelljen e lajmeve të sakta, të pa-anshme dhe objektive. kjo platformë është në mbështetje të studentëve apo personave të interesuar të cilët duan të zhvillojnë a...

Junior inxhinier elektro-teknik (praktikant – me pagesë) - e re

Coin

-
Prishtinë, Kosovë
Pozita: junior inxhinier elektro-teknik (praktikant – me pagesë) lokacioni: prishtinë, coin l.l.c. orari i punës: orar i përgjysmuar (fleksibil) përshkrimi coin l.l.c është kompania lider në fushën e sigurisë, që ofron sisteme mekanike dhe elektronike të sigurisë, dhe zhvillon pajisje dhe softuer në përputhje me nevojat e klientit. kompan...

Junior inxhinier i mekanikës (praktikant – me pagesë) - e re

Coin

-
Prishtinë, Kosovë
Pozita: junior inxhinier i mekanikës (praktikant – me pagesë) lokacioni: prishtinë, coin l.l.c. orari i punës: orar i përgjysmuar (fleksibil) përshkrimi coin l.l.c është kompania lider në fushën e sigurisë, që ofron sisteme mekanike dhe elektronike të sigurisë, dhe zhvillon pajisje dhe softuer në përputhje me nevojat e klientit. kompania ...

Gazetare dhe kameraman

Alba Connect

-
Prishtinë, Kosovë
Kërkohen studentë të gazetarisë dhe të filmit për praktikë me mundësi punësimi në departmentin e marketingut. përshkrimi i pozitës: puna ka të bëjë me krijimin, moderimin dhe realizimin e programeve televizive për publikim online. konkursi është i hapur deri më 30 prill 2021 . alba connect sh.p.k: kompani serioze me bazë stabile në treg k...

Video animator (praktikant/e)

Alba Connect

-
Prishtinë, Kosovë
Kërkohen studentë për praktikë në pozitën “video animator” me mundësi punësimi në departmentin e marketingut në alba connect. konkursi i hapur deri më 30 prill 2021 . përshkrimi i pozitës: puna ka të bëjë me ideimin, dizajnimin dhe animimin e elementeve, filterëve dhe personazheve në 2d dhe 3d. alba connect sh.p.k: kompani serioze me bazë...

Video editor (praktikant/e)

Alba Connect

-
Prishtinë, Kosovë
Kërkohen studentë për praktikë në pozitën “video editor” me mundësi punësimi në departmentin e marketingut në alba connect. konkursi i hapur deri më 30 prill 2021 . përshkrimi i pozitës: puna ka të bëjë me montimin dhe editimin e video projekteve të ndryshme. alba connect sh.p.k: kompani serioze me bazë stabile në treg kontrata e rregullt...

Mobile app developer (praktikant/e)

Alba Connect

-
Prishtinë, Kosovë
Kërkohen studentë për praktikë në pozitën "mobile app developer" me mundësi punësimi në departmentin e marketingut në alba connect. konkursi i hapur deri më 30 prill 2021 . përshkrimi i pozitës: puna ka të bëjë me dizajnimin dhe krijimin e aplikacioneve për ios dhe android. alba connect sh.p.k: kompani serioze me bazë stabile në treg kont...

Wordpress developer (praktikant/e)

Alba Connect

-
Prishtinë, Kosovë
Kërkohen studentë për praktikë në pozitën "wordpress developer" me mundësi punësimi në departmentin e marketingut në alba connect. konkursi i hapur deri më 30 prill 2021 . përshkrimi i pozitës: puna ka të bëjë me krijimin e webfaqeve në wordpress sipas dizajneve të caktuara. alba connect sh.p.k: kompani serioze me bazë stabile në treg kon...

Online marketer (praktikant/e)

Alba Connect

-
Prishtinë, Kosovë
Kërkohen studentë për praktikë në pozitën "online marketer" me mundësi punësimi në departmentin e marketingut në alba connect. konkursi i hapur deri më 30 prill 2021 . përshkrimi i pozitës: puna ka të bëjë me ideimin, planifikimin, ekzekutimi, analizimin dhe raportimin e kampanjeve të ndryshme të marketingut. alba connect sh.p.k: kompani ...

Dizajner grafik (praktikant/e)

Alba Connect

-
Prishtinë, Kosovë
Kërkohen studentë për praktikë në pozitën "dizajner grafik" me mundësi punësimi në departmentin e marketingut në alba connect. konkursi i hapur deri më 30 prill 2021 . përshkrimi i pozitës: puna ka të bëjë me ideimin, dizajnimin, krijimin e projekteve të ndryshme të marketingut. alba connect sh.p.k: kompani serioze me bazë stabile në treg...

Video editor (praktikant/e)

Alba Connect

-
Prishtinë, Kosovë
Kërkohen studentë për praktikë në pozitën "video editor" me mundësi punësimi në departmentin e marketingut në alba connect. konkursi i hapur deri më 30 prill 2021 . përshkrimi i pozitës: puna ka të bëjë me montimin dhe editimin e video projekteve të ndryshme. alba connect sh.p.k: kompani serioze me bazë stabile në treg kontrata e rregullt...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune praktike

Njoftime pune praktike dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane