Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara muajin e fundit (Fshij)Lloji:Konsulenc (Fshij) Fshijini të gjitha

Konsulenc

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 4 nga 4 rezultate (Këshilla për kërkim)

Eksperte biznesi (fusha te ndryshme) - e re

Përshkrimi thirrje për “shprehje interesi për ekspertë” a jeni ekspert në njërën nga këto fusha me mbi 5 vjet përvojë profesionale dhe aftësi për të punuar në gjuhën angleze? • planifikimi i biznesit • komunikimi strategjik • procedurat e tregtisë, doganave, eksportit dhe importit • menaxhimi financiar • menaxhimi i burimeve njerëzore • t...

Ekspert/e i/e matjes së rezultateve - e re

Republika e kosovësrepublika kosova – republic of kosovo qeveria – vlada – government ministria e industrisë, ndërmarrësisë dhe tregtisë ministarstvo industrije, preduzetništva i trgovine – ministry of industry, entrepreneurship and trade kërkesë për shprehje interesi (shërbime konsulence – konsulent individual) vendi- kosovë emri i proje...

Ftesë e përgjithshme për shprehje interesi për angazhimin e ekspertëve/konsulenteve individual - e re

Community Development Fund (CDF)

-
Prishtinë, Kosovë
Ftesë e përgjithshme për shprehje interesi për angazhimin e ekspertëve/konsulenteve individual data: 23.11.2021 fondi për zhvillimin e komunitar është organizatë joqeveritare e cila synon të përmirësojë shërbimet e saj për komunitetet duke angazhuar konsulentë individual për periudha te caktuara kohore për zbatimin e projekteve të financu...

Senior consultant financial sector

Përshkrimi german sparkassenstiftung for international cooperation is the developmental aid branch of german sparkassen finance group. our vision: financial inclusion globally. our mission: to transfer the success model of the german sparkassen into the world, to give people in developing or transitioning countries access to financial ser...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune konsulenc

Njoftime pune konsulenc dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane