Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Menaxhim

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 57 rezultate (Këshilla për kërkim)

Menaxher i rrjetit të pompave në shell kosova - e re

Shell Kosova

-
Prishtinë, Kosovë
K o n k u r s menaxher i rrjetit të pompave në shell kosova detyrat dhe pergjegjesit menaxhimi i punëve dhe personelit në një pjesë të rrjetit të pompave, menaxhimi i shitjës së një pjese të rrjetit të pompave, organizimi dhe kordinimi i kampanjave të shitjes dhe marketingut, analizimi i raporteve javore dhe kordinimi i objektivave me men...

Menaxher i rrjetit të pompave në shell kosova - e re

Shell Kosova

-
Prishtinë, Kosovë
K o n k u r s menaxher i rrjetit të pompave në shell kosova detyrat dhe pergjegjesit menaxhimi i punëve dhe personelit në një pjesë të rrjetit të pompave, menaxhimi i shitjës së një pjese të rrjetit të pompave, organizimi dhe kordinimi i kampanjave të shitjes dhe marketingut, analizimi i raporteve javore dhe kordinimi i objektivave me men...

Drejtor/e i/e baletit të kosovës - e re

Tags ministria e kultures ministri ministria shpallje publike drejtor drejtore drejtoreshe baleti kombetar i kosoves baleti prishtine

National programme manager - e re

Embassy of Sweden in Kosovo

-
Prishtinë, Kosovë
The embassy of sweden in kosovo has opened the application for the position as national programme manager: eu-delegation - "eu 4 better municipal governance". deadline for application is 26 november 2021. national programme manager: eu delegation – “eu 4 better municipal governance” the embassy of sweden in pristina engages in political d...

Drejtor/e i/e baletit të kosovës - e re

Tagged as: baleti, baleti kombetar i kosoves, drejtor, drejtore, drejtoreshe, ministri, ministria, ministria e kulturës, prishtine, shpallje publike

National programme manager - e re

Embassy of Sweden in Kosovo

-
Prishtinë, Kosovë
The embassy of sweden in kosovo has opened the application for the position as national programme manager: eu-delegation – “eu 4 better municipal governance”. deadline for application is 26 november 2021. national programme manager: eu delegation – “eu 4 better municipal governance” the embassy of sweden in pristina engages in political d...

Kryeshef ekzekutiv i kru ”hidroregjioni jugor” - e re

Konform me funksionet dhe kompetencat që parashihen nenit 21, lidhur me nenin 17 të ligjit për ndërmarrje publike nr. 03/l-087, nenin 13 ligji nr. 04/l-111 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr. 03/l-087 për ndërmarrjet publike dhe kodit të etikës dhe qeverisjes korporatave, bordi i përkohshëm i drejtorëve të kru “hidroregjioni jugor”...

Kryeshef/e ekzekutiv/e - e re

Komuna e Prishtinës

-
Prishtinë, Kosovë
Npl “kuzhina qendrore” sha, në bazë të nenin 21 lidhur me nenin 17 të ligjit nr. 03/l-087 për ndërmarrjet publike, nenin 13 lidhur me nenin 9 të ligjit nr.04/l-111 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr. 03/l-087 për ndërmarrjet publike, nenit 14 paragrafi 3 të statutit të ndërmarrjes nr.005 të datës 11.11.2020, ,vendimin nr._053._ të ...

Camp management support assistant (nfi) - e re

Call for applications cfa 2021/xk19113 open to internal and external candidates position title : camp management support assistant (nfi) duty station : ferizaj. kosovo classification : general service staff type of appointment : special short term ungraded, 6 months with possibility of extension estimated start date : as soon as possible ...

Drejtor/e i/e baletit të kosovës - e re

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune menaxhim

Njoftime pune menaxhim dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane