Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara muajin e fundit (Fshij)Kategoritë:Informatike (Fshij) Fshijini të gjitha

Informatike

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 37 rezultate (Këshilla për kërkim)

Administrator/e i/e ti-së për baza të të dhënave - e re

Komuna e Pejës

-
Pejë, Kosovë
Në bazë të ligjit nr. 06/l – 114 për zyrtarët publikë, neni 38 (1,2,3 dhe 4) dhe rregullores (qrk) nr. 16/2020 për pranimin dhe karrierën në shërbimin civil të republikës së kosovë, neni 40 komuna pejë shpall: konkurs lëvizje brenda kategorisë të drejtë për aplikim në këtë procedure kanë vetëm nëpunësit civil ekzistues të së njëjtës kateg...

Ftesë për ofertë – trajnime në fushën e teknologjisë - e re

Fondacioni sos fshatrat e fëmijëve kosovë është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve të braktisur dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar. sos fshatrat e fëmijëve fton te gjitha kompanitë e specializuara për: trajnime në fushën e teknologjise informative ict sipas...

Senior flutter developer - e re

NOEXIS

-
Prishtinë, Kosovë
Job title| senior flutter developer location prishtina are you ready to confront your skills in the app development process by building, testing and deploying cross-platform apps in ios and android? we offer you a great senior flutter developer opportunity in a fast-moving, international environment with offices in prishtina, new york and...

Senior ios developer - e re

NOEXIS

-
Prishtinë, Kosovë
Job title senior ios developer location prishtina are you ready to challenge yourself in designing and building applications for the ios platform? we offer you a great senior ios developer opportunity in a fast-moving, international environment with offices in prishtina, new york and switzerland. about us we at noexis help companies to po...

Teknik i rrjeteve kompjuterike (6) - e re

ArtMotion

-
Prishtinë, Kosovë
“artmotion” sh.p.k. me seli në prishtinë, zona industriale, rr. “lidhja e pejës”, shpall: k o n k u r s për plotësimin e vendeve të lira të punës pozita: teknik i rrjeteve kompjuterike (6) vendi i punës: prishtinë pergjegjësitë dhe detyrat është përgjegjës për instalim të shërbimit te klientët biznesor duke përdorur teknologji të ndryshme...

Qa engineer (2 pozita) - e re

StarLabs

-
Prishtinë, Kosovë
Starlabs eshte ne kerkim te 2 qa engineers te cilet do te kete pergjegjesi kryesore te testojne manualisht aplikacione te klientit dhe te raportoje problemet apo gabimet gjate zhvillimit. nese ke eksperience nga ndonjera nga keto te lutem apliko! i kupton mire rest standarded edhe si jane te implementuara kupton proceset edhe teknikat e t...

Application support specialist - e re

Butler Hospitality

-
Prishtinë, Kosovë
Be part of the growing team as application support specialist! location: prishtinë working schedule: the team of application support specialists will cover a working schedule from 12:00 am – 8:00 am on weekdays, 12:30 pm – 11:00 am on weekends, kosovo time (with shifts). open positions: 4 —butler hospitality in kosovo— butler hospitality ...

Customer support engineer - e re

Celonis

-
Prishtinë, Kosovë
Customer support engineer we’re celonis, the global leading process mining software company and one of the world’s fastest-growing saas firms. we believe that every company can unlock its full execution capacity – and for that, we need you to join us as a costumer support engineer the team: the 24×7 customer support engineers team is cons...

Website programmer & seo developer - e re

Fine Dining Flight

-
Prishtinë, Kosovë
We are currently looking for a website programmer & seo developer company fine dining flight monaco monte carlo monaco based company specialized in providing unique and exclusive gourmet services for private jets around the world. we broker catering orders making at all airports around the world. website programmer & seo developper fluent...

Data analyst - e re

Finca Kosovo

-
Prishtinë, Kosovë
Data analyst head office – pristina job brief: finca kosovo is looking to hire a passionate data analyst. the successful candidate will turn data into information, information into insight and insight into business decisions. job duties: data analyst responsibilities include conducting full lifecycle analysis using statistical techniques ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune informatike

Njoftime pune informatike dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane