Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara muajin e fundit (Fshij)Kategoritë:Agjent shitjesh (Fshij) Fshijini të gjitha

Agjent shitjesh

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 31 rezultate (Këshilla për kërkim)

Konsulent shitje (në terren) - e re

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e menaxhimit strategjik të burimeve njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në sistemin e menaxhimit të burimeve njerëzore. për një kompani që operon në fushën e shitjeve të pajisjeve dhe sistemeve, dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në p...

Junior operations_remarketing | english - e re

Auto1 Albania

-
Tiranë, Shqipëri
Auto1 group is europe's leading digital automotive platform. as a dynamic tech company, we are revolutionizing the automotive industry with our brands wirkaufendeinauto.de , auto1.com and autohero . our strong team of 4.200 people is dedicated to making europe-wide car trading and transport as fast and stress-free as possible for our cust...

Agjent shitjesh ne terren - e re

Pastra shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Pastra cleaning product sh.p.k eshte themeluar ne vitin 2009 me aktivitet prodhimin dhe shperndarjen e produkteve te pastrimi shtepiak por dhe me gjere duke ofruar nje larmishmeri dhe cilesi produktesh te kategorive: sfungjera kuzhine, sfungjera trupi, peceta, shtupa, etj. kerkohet nje agjent shitjesh . edukimi, kualifikimet dhe eksperien...

Eurolab internacional grup kerkon te punesoje: agjent shitje kanali horeca - e re

Tiranë, Shqipëri
Njoftim pune profili i kompanisë: eurolab internacional grup (eig) daton origjinën e saj në vitin 1995. fokusi i kompanisë është shitja dhe shpërndarja e produkteve në mënyrë të drejtpërdrejtë (dsd), duke u përqëndruar në kanalet on / off trade. eurolab internacional grup shpk mbulon disa tregje distribucioni të pavaruara ne: shqipëri, ko...

Ofrohet vend pune call center ne gjuhen italiane

Tiranë, Shqipëri
Bashkohu skuadres tone ! kërkohet operator call center në gjuhet: italisht gjermanisht greqisht spanjisht paga më se e kënaqshme ! ofrojme mundesi punesimi ne call center punësimin e ofrojmë pranë zyrave tona në tiranë. aplikoni dhe specifikoni gjuhën per te cilen po aplikoni. kujdes: eksperiencat e punës të cilat lidhen më pozicionin e a...

Sigal uniqa group austria ekspert sigurimesh

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

-
Tiranë, Shqipëri
“sigal uniqa group austria” sh.a. pjese e uniqa group austria, shoqëri sigurimi me eksperiencë 21 vjeçare, themeluar më 22 shkurt 1999, e përfaqësuar me 8 kompani sigurimi jetë dhe jo-jetë, risigurime dhe fond pensionesh që ofron të gjitha klasat e sigurimit me 42 produkte, me rreth 1,500 punonjës dhe agjentë në mbi 900 zyra ku ajo operon...

Agjent ftd greqisht

Shqipëri
?kandidatët idealë duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme:? •të kenë aftësi shumë të mira në gjuhën greke. •të kenë aftësi shumë të mira komunikuese dhe bashkëpunuese. •eksperienca përbën avantazh. ?çfarë të ofrojmë ne: • kontrata të rregullta dhe siguracione 100% •trajnime të vazhdueshme për të pasur performancë dhe produktivitet më të...

Agjent retention greqisht

Shqipëri
?kandidatët idealë duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme:? •të kenë aftësi shumë të mira në gjuhën greke. •të kenë aftësi shumë të mira komunikuese dhe bashkëpunuese. •eksperienca përbën avantazh. ?çfarë të ofrojmë ne: • kontrata të rregullta dhe siguracione 100% •trajnime të vazhdueshme për të pasur performancë dhe produktivitet më të...

Agjent ftd italisht

Shqipëri
Kandidatët idealë duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme:? •të kenë aftësi shumë të mira në gjuhën italiane. •të kenë aftësi shumë të mira komunikuese dhe bashkëpunuese. •eksperienca përbën avantazh. çfarë të ofrojmë ne: • kontrata të rregullta dhe siguracione 100% •trajnime të vazhdueshme për të pasur performancë dhe produktivitet më t...

Ekspert sigurimesh

Tiranë, Shqipëri
“sigal uniqa group austria” sh.a. pjese e uniqa group austria, s hoqëri sigurimi me eksperiencë 21 vjeçare, themeluar më 22 shkurt 1999, e përfaqësuar me 8 kompani sigurimi jetë dhe jo-jetë, risigurime dhe fond pensionesh që ofron të gjitha klasat e sigurimit me 42 produkte, me rreth 1,500 punonjës dhe agjentë në mbi 900 zyra ku ajo opero...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune agjent shitjesh

Njoftime pune agjent shitjesh dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane