Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara muajin e fundit (Fshij)Rajonet:Prishtinë (Fshij) Fshijini të gjitha

Prishtinë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 1033 rezultate (Këshilla për kërkim)

Drejtor/e i/e zyrës ligjore - e re

KEDS Energy

-
Prishtinë, Kosovë
Rreth pozitës: drejtori i zyrës ligjore ka objektiv primar dhe siguron që kompania është duke vepruar brenda ligjit në çdo kohë me të gjitha procedurat që zhvillohen brenda dhe jashtë saj. detyrat dhe përgjegjësitë kryesore: siguron analiza dhe këshilla për menaxhmentin e kompanisë mbi çështjet ligjore, duke përfshirë por pa qenë i kufizu...

Infermier/e i/ e përgjithshme (3) - e re

Rn00007810 lloji i rekrutimit: pranim data e njoftimit: 26/10/2021 afati për aplikim: 26/11/2021 - 10/12/2021 në bazë të nenit 67 dhe 68 të ligjit për zyrtarët publik nr. 06/l-l 14. nenit 7 dhe 8 të ligjit të punës nr. 03/l-212. nenit 62 paragrafi 6 të ligjit nr. 04/l-125 për shëndetësi. statutit të shërbimit spitalor dhe klinik universit...

Infermier/e, kuzhinier/e - e re

Riveria

-
Prishtinë, Kosovë
Pershkrimi i programit: riveria eshte nje nga ofruesit me te medhenje te arsimit dhe trajnimeve profesionale ne finlande. www.riveria.fi +383/49354643 programi po kerkon: infermier per kujdes ndaj personave te moshuar dhe kuzhinier - gjeni me poshte te cekura specifikat: vendi i punes: finlande pozita: kujdes ndaj personave te moshuar (in...

Edukatore - e re

Ora Education

-
Prishtinë, Kosovë
Ora education është institucionparashkollor që ofron edukim dhe përkujdesje të fëmijëve 1 deri 6 vjeç në njëmjedis të sigurt, të respektueshëm dhe gjithëpërfshirës që ndërton një themelpër të mësuarit gjatë gjithë jetës. jemi në kërkim të edukatoreve të motivuaraqë inspirojnë një komunitet të gjallë dhe inovativ të të mësuarit tëpërkushtu...

Infermier/e, kuzhinier/e - e re

Riveria

-
Prishtinë, Kosovë
Pershkrimi i programit: riveria eshte nje nga ofruesit me te medhenje te arsimit dhe trajnimeve profesionale ne finlande. www.riveria.fi +383/49354643 programi po kerkon: infermier per kujdes ndaj personave te moshuar dhe kuzhinier – gjeni me poshte te cekura specifikat: vendi i punes: finlande pozita: kujdes ndaj personave te moshuar (in...

Ofroj pune 8 - e re

Prishtinë, Kosovë
Hotel madigans ofron pune per kamrier, shankist dhe kuzhinjer, kushtet e punes jane te mira, mundesisht kandidatet e inetersuara te jene nga rrethina, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, adresa vragoli ne fushe kosove.

Sektoristë (meshkuj) - e re

Tregu Group

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs punësimi tregu group me rastin e hapjes së pikes së re tek rruga c në prishtinë shpallë konkurs për: sektoristë (meshkuj) detyrat dhe përgjegjësitë: përvojë pune të shitjes me pakicë. përgjegjësi për sektorin e caktuar. aftësi të mira komunimkimi. ambicie dhe motivim. apliko për tu bërë pjesë e një vendi të ngrohtë me kushte të mi...

Arkatare - e re

Tregu Group

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs punësimi tregu group me rastin e hapjes së pikes së re tek rruga c në prishtinë shpallë konkurs për: arkatare detyrat dhe përgjegjësitë: përvojë pune të shitjes me pakicë. përgjegjësi për sektorin e arkës. aftësi të mira komunimkimi. ambicie dhe motivim. apliko për tu bërë pjesë e një vendi të ngrohtë me kushte të mira pune. si të...

Telefonist/e - operator - e re

WOOLTEX

-
Prishtinë, Kosovë
Detyrat: te telefonoj klientet e kompanise te krijoj kliente te rinje wooltex ofron: trajnim profesional atmosfere pozitive ne pune page atraktive kualifikimi dhe kriteret: njohuri në shkrim, lexim dhe komunikim në gjuhën shqipe. aftësi për të marrë përsipër përgjegjësitë që u jepen. aftësi për të kuptuar drejtë objektivat e kompanisë dhe...

Sektoristë (meshkuj) - e re

Tregu Group

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs punësimi tregu group me rastin e hapjes së pikes së re tek rruga c në prishtinë shpallë konkurs për: sektoristë (meshkuj) detyrat dhe përgjegjësitë: përvojë pune të shitjes me pakicë. përgjegjësi për sektorin e caktuar. aftësi të mira komunimkimi. ambicie dhe motivim. apliko për tu bërë pjesë e një vendi të ngrohtë me kushte të mi...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune prishtine

Njoftime pune prishtine dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane