Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara muajin e fundit (Fshij)Rajonet:Pejë (Fshij) Fshijini të gjitha

Pejë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 26 rezultate (Këshilla për kërkim)

Përgjegjës i depos - e re

Korporata Rugove

-
Pejë, Kosovë
Korporata rugove , është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me brende të mirënjohura kosovare si ujë rugove, djathë rugove dhe shije rugove. të interesuarit që duan të jenë pjesë e korporatës sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitën e hapur të punës në depon e “ujë rugove” sh.p.k. në pejë. pozita e lirë ësht...

Përgjegjës i depos - e re

Korporata Rugove

-
Pejë, Kosovë
Korporata rugove , është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me brende të mirënjohura kosovare si ujë rugove, djathë rugove dhe shije rugove. të interesuarit që duan të jenë pjesë e korporatës sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitën e hapur të punës në depon e “ujë rugove” sh.p.k. në pejë. pozita e lirë ësht...

Përgjegjës i depos - e re

Korporata RUGOVE

-
Pejë, Kosovë
Korporata rugove , është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me brende të mirënjohura kosovare si ujë rugove, djathë rugove dhe shije rugove. të interesuarit që duan të jenë pjesë e korporatës sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitën e hapur të punës në depon e “ujë rugove” sh.p.k. në pejë. pozita e lirë ësht...

Punëtor pastrimi në terren - e re

Kompania kristal b ofron pune per: puntor pastrimi ne terren (pejë) - 2 pozita kushtet: pervojë pune në pastrim (xhamave,objekteve,zyreve etj) të jete i gatshëm të punoj ne grup etj. të posedoj patentë shofer. pagesa mjafte e mire. te interesuarit të na kontaktojn në numrin e telefonit 049 348 468 , ose ne email-in kristal_b@hotmail.com

Mjek/e specialist/e nga protetika stomatologjike (1), doktor i mjeksisë (4) - e re

Komuna e Pejës

-
Pejë, Kosovë
R e p u b l i k a e k o s o v ë sr e p u b l i k of k o s o v or a p u b l i k a k o s o v a komuna e pejës municipality of peja opština pećnr.protokoli: __606/1___________data:_____08.04.2021________________në mbështetje tënenit 67 dhe 68 tëligjit nr. 06/l-114 për zyrtarët publik,të nenit 8 tëligjit tëpunës 03/l-212, nenit 4 tëudhëzimit ...

Mjek/e specialist/e nga protetika stomatologjike (1), doktor i mjeksisë (4) - e re

Komuna e Pejës

-
Pejë, Kosovë
R e p u b l i k a e k o s o v ë sr e p u b l i k of k o s o v or a p u b l i k a k o s o v a komuna e pejës municipality of peja opština pećnr.protokoli: __606/1___________data:_____08.04.2021________________në mbështetje tënenit 67 dhe 68 tëligjit nr. 06/l-114 për zyrtarët publik,të nenit 8 tëligjit tëpunës 03/l-212, nenit 4 tëudhëzimit ...

Zyrtar i kolektimeve, zyrtar ligjor, praktikant - e re

Debt loan recovery shpk – dlr ёshtё kompania e parё nё kosovё e specializuar nё ofrimin e shёrbimeve tё ndryshme pёr banka, institucione mikrofinanciare dhe të tjera. ne ofrojmë mundësi angazhimi të kandidatёve të motivuar dhe të interesuar për zhvillim personal dhe tё karrierёs pёr individё me ambicie, profesionalizёm dhe pёrkushtim pёr ...

Zyrtar i kolektimeve, zyrtar ligjor, praktikant - e re

Debt loan recovery shpk – dlr ёshtё kompania e parё nё kosovё e specializuar nё ofrimin e shёrbimeve tё ndryshme pёr banka, institucione mikrofinanciare dhe të tjera. ne ofrojmë mundësi angazhimi të kandidatёve të motivuar dhe të interesuar për zhvillim personal dhe tё karrierёs pёr individё me ambicie, profesionalizёm dhe pёrkushtim pёr ...

Pastruese - e re

Proton Qeramica

-
Pejë, Kosovë
Proton qeramika shpall konkurs: pozita: pastruese vendi: pejë nga konkuruesit kërkohet: përvojë pune në pastrim të interesuarit të paraqiten në pikën tonë në pejë, magjistralja peje - prishtine qyshk, prej ores 10 – 12 tel: 044 394 884

Agjente e thirjeve - e re

BLED GROUP

-
Pejë, Kosovë
Kompania "bled group" kërkon agjente (femër) sezonale të thirjeve (customer care) në pejë. kandidatet e interesuara duhet të jenë oratore, të përgjegjshëm, dhe të motivuar për punë dhe te punojn nen presion. për më shumë hollësi na kontaktoni në njërin nga numrat e telefonit që mund t'i gjeni më poshtë. numrat e telefonit: 049-481-821 , d...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune peje

Njoftime pune peje dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane