Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara muajin e fundit (Fshij)Rajonet:Lipjan (Fshij) Fshijini të gjitha

Lipjan

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 47 rezultate (Këshilla për kërkim)

Monter, ndihmës monter - e re

Paradiso

-
Lipjan, Kosovë
Paradiso shpall konkurs për këto pozita; lokacioni: lipjan (1) monter detyrat dhe përgjegjësitë: të bëjë matjen dhe montimive e tavolinave punuese të kuzhinave, balloreve, kaminave, shkallëve, dyshemeve dhe pozicione tjera sipas kërkesës. aftësi për të lexuar vizatime dhe skica në mënyrë që të kuptohen plotësisht kërkesat e klientit. të j...

Monter, ndihmës monter - e re

Paradiso

-
Lipjan, Kosovë
Paradiso shpall konkurs për këto pozita; lokacioni: lipjan (1) monter detyrat dhe përgjegjësitë: të bëjë matjen dhe montimive e tavolinave punuese të kuzhinave, balloreve, kaminave, shkallëve, dyshemeve dhe pozicione tjera sipas kërkesës. aftësi për të lexuar vizatime dhe skica në mënyrë që të kuptohen plotësisht kërkesat e klientit. të j...

Pastruese (mirëmbajtëse) - e re

PARADISO

-
Lipjan, Kosovë
Paradiso shpall konkurs për këto pozita; lokacioni: lipjan pastruese (mirëmbajtëse) detyrat dhe përgjegjësitë: mirëmbajtja e përgjithshme e objektit në të gjitha hapësirat e objektit; pastrimin e dyshemeve me makinë thithëse, larjen dhe dezinfektimin e tualeteve; përkujdeset për mirëmbajtjet e pajisjeve të kuzhinës; pranon dhe kujdeset pë...

Digital trade engagement executive - e re

Buçaj

-
Lipjan, Kosovë
Korporata buçaj shpall konkurs për pozitën: “digital trade engagement executive” përshkrimi i detyrave të punës: krijimi i shablloneve dhe dërgimi i detyrave tek blerësit; miratimi i detyrave për blerësit; edukimi i blerësve; bënë raportime të rregullta; monitoron dhe ekzekuton sistemin e shpërblimit për të gjitha pikat shitëse; komunikim...

Kontrollues i kualitetit te mallit - e re

Interstone

-
Lipjan, Kosovë
Konkurs për kontrollues i kualitetit të mallit inter stone l.l.c. me seli në suhadoll, lipjan ështe një kompani importuese, eksporuese dhe e shitjes me shumicë të granitit dhe mermerit në tregun e ballkanit. ne kërkojme punëtor ne poziten kontrollues i kualitetit të mallit dhe të jetë banor i komunës së lipjanit, prishtinës ose nga komuna...

Kontrollues i kualitetit te mallit - e re

Interstone

-
Lipjan, Kosovë
Konkurs për kontrollues i kualitetit të mallit inter stone l.l.c. me seli në suhadoll, lipjan ështe një kompani importuese, eksporuese dhe e shitjes me shumicë të granitit dhe mermerit në tregun e ballkanit. ne kërkojme punëtor ne poziten kontrollues i kualitetit të mallit dhe të jetë banor i komunës së lipjanit, prishtinës ose nga komuna...

Digital trade engagement executive - e re

Buçaj

-
Lipjan, Kosovë
Korporata buçaj shpall konkurs për pozitën: “digital trade engagement executive” përshkrimi i detyrave të punës: krijimi i shablloneve dhe dërgimi i detyrave tek blerësit; miratimi i detyrave për blerësit; edukimi i blerësve; bënë raportime të rregullta; monitoron dhe ekzekuton sistemin e shpërblimit për të gjitha pikat shitëse; komunikim...

Asistente administrative - e re

Buçaj

-
Lipjan, Kosovë
Korporata buçaj shpall konkurs për pozitën: asistente administrative përgjegjësitë dhe detyrat: përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative; përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim për të gjithë; pranon telefonatat dhe drejton ato në mënyrë efikase; koordinon agjendën e takimeve të drejtorit menaxhues; koordin...

Asistente administrative - e re

Buçaj

-
Lipjan, Kosovë
Korporata buçaj shpall konkurs për pozitën: asistente administrative përgjegjësitë dhe detyrat: përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative; përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim për të gjithë; pranon telefonatat dhe drejton ato në mënyrë efikase; koordinon agjendën e takimeve të drejtorit menaxhues; koordin...

Zyrtar/e në departamentin e financave - e re

Beta Group

-
Lipjan, Kosovë
Konkurs zyrtar/e n ë departamentin e financave detyrat dhe përgjegjësitë kryesore: pranon dhe përpunon porositë, dhe siguron fakturimin e kompletuar dhe të saktë të të gjitha porosive; kryen llogaritje të zakonshme për të prodhuar analiza dhe raporte; përgaditja dhe mirëmbajtja e cmimeve të kompanisë; ruajtja dhe përditësimi i bazës së të...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune lipjan

Njoftime pune lipjan dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane