Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara muajin e fundit (Fshij)Rajonet:Gjakovë (Fshij) Fshijini të gjitha

Gjakovë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 26 rezultate (Këshilla për kërkim)

Shitës/e në gjakovë / 2 pozita - e re

Aztech

-
Gjakovë, Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë përlëminë e elektronikës në tregun kosovar. aktualisht kompania aztech zhvillonaktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. kompania aztech shpallkonkurs - vende të lira pune për pozitat: shitës/e në gjakovë / 2 pozita kualifikimet: · preferohet të ketë të përfunduar së paku...

Shitës/e - e re

AZTECH

-
Gjakovë, Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë përlëminë e elektronikës në tregun kosovar. aktualisht kompania aztech zhvillonaktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. kompania aztech shpallkonkurs - vende të lira pune për pozitat: shitës/e në gjakovë / 2 pozita kualifikimet: preferohet të ketë të përfunduar së paku s...

Infermier/e në urgjencë - e re

Komuna e Gjakovës

-
Gjakovë, Kosovë
Në bazë të nenit 67 dhe 68, tё ligjit për zyrtarët publikë nr.06/l-114, si dhe nenit 2 paragrafi 2 të statutit të komunës, komuna e gjakovës shpall: konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punës titulli i vendit të punës: infermier në urgjencë institucioni: komuna e gjakovës departamenti/drejtoria: drejtoria për shëndetësi dhe mirëqen...

Mësimdhënës/e (14) - e re

Komuna e Gjakovës

-
Gjakovë, Kosovë
Republika e kosovësrepublika kosova/republic of kosovokomuna e gjakovësopština djakovica/municipality of gjakovanjësia për menaxhimin e burimeve njerëzorenr. 01-111/01-9073datë: 15.04.2021gjakovënë bazë të nenit 67 dhe 68, teligjit numër 06/l-114për zyrtarët publikë,nenit 5 pikac të ligjitnumër 03/l-068mbi arsimin në komunat e republikës ...

Roje pylli (2) - e re

Komuna e Gjakovës

-
Gjakovë, Kosovë
Republika e kosovësrepublika kosova/republic of kosovokomuna e gjakovësopština djakovica/municipality of gjakovanjësia për menaxhimin e burimeve njerëzorenr.01-111/01-8677datë: 12.04.2021gjakovëduke u bazuar nëligjin numër 06/l-114 për zyrtarët publikë, ligjin epunës numër03/l-212, dhe nenin2 paragrafi 2 të statutit të komunës, komuna e g...

Mësimdhënës/e (14) - e re

Komuna e Gjakovës

-
Gjakovë, Kosovë
Republika e kosovësrepublika kosova/republic of kosovokomuna e gjakovësopština djakovica/municipality of gjakovanjësia për menaxhimin e burimeve njerëzorenr. 01-111/01-9073datë: 15.04.2021gjakovënë bazë të nenit 67 dhe 68, teligjit numër 06/l-114për zyrtarët publikë,nenit 5 pikac të ligjitnumër 03/l-068mbi arsimin në komunat e republikës ...

Roje pylli (2) - e re

Komuna e Gjakovës

-
Gjakovë, Kosovë
Republika e kosovësrepublika kosova/republic of kosovokomuna e gjakovësopština djakovica/municipality of gjakovanjësia për menaxhimin e burimeve njerëzorenr.01-111/01-8677datë: 12.04.2021gjakovëduke u bazuar nëligjin numër 06/l-114 për zyrtarët publikë, ligjin epunës numër03/l-212, dhe nenin2 paragrafi 2 të statutit të komunës, komuna e g...

Punetor , instalues elektrik - e re

Delta Elektrik

-
Gjakovë, Kosovë
Instalues elektrik , apo praktikant

Vende të lira të punës (20) - e re

Komuna e Gjakovës

-
Gjakovë, Kosovë
Njësia për menaxhimin e burimeve njerëzore nr.01-111/01-5889 datë: 15.03.2021 gjakovë në bazë të nenit 67 dhe 68 tё ligjit për zyrtarët publikë nr.06/l-114, nenit 5 të ligjit nr.03/l-068 për arsimin në komunat e republikës së kosovës, nenit 20 të ligjit për arsimin parauniversitar, nenit 23 të ligji nr.04/l-138 për arsimin dhe aftësimin p...

Vende të lira të punës (20) - e re

Komuna e Gjakovës

-
Gjakovë, Kosovë
Njësia për menaxhimin e burimeve njerëzore nr.01-111/01-5889 datë: 15.03.2021 gjakovë në bazë të nenit 67 dhe 68 tё ligjit për zyrtarët publikë nr.06/l-114, nenit 5 të ligjit nr.03/l-068 për arsimin në komunat e republikës së kosovës, nenit 20 të ligjit për arsimin parauniversitar, nenit 23 të ligji nr.04/l-138 për arsimin dhe aftësimin p...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune gjakove

Njoftime pune gjakove dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane