Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara muajin e fundit (Fshij)Kompanitë:VitaLand (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Lloji

VitaLand

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 22 rezultate (Këshilla për kërkim)

Menaxher/e (3)

VitaLand

-
Prishtinë, Kosovë
Kompania vitaland, për të përmbushur vendet e lira të punës në sektorin e restorantit shpall konkurs për: menaxher/e (3) përgjegjësitë: planifikimi i detyrave dhe përgjegjësive në vendin e punës; menaxhimi i punëve dhe personelit në restorant; organizon furnizimin e restorantit me produkte të nevojshëm; maksimizon rentabilitetin duke sigu...

Banakier/e (5)

VitaLand

-
Prishtinë, Kosovë
Kompania vitaland, për të përmbushur vendet e lira të punës në sektorin e restorantit shpall konkurs për: banakier/e (5) përgjegjësitë: kujdeset për pastërtinë e shankut; përgatit pijet të cilat vijnë si porosi nga kamerierët; të keni shkathtësi dhe entuziazëm, në kryerjen e detyrave të punës; të ketë paraqitje profesionale dhe të jetë i ...

Kuzhinier/e (3)

VitaLand

-
Prishtinë, Kosovë
Kompania vitaland, për të përmbushur vendet e lira të punës në sektorin e restorantit shpall konkurs për: kuzhinier/e (3) përgjegjësitë: menaxhon pastërtinë në zonat e përgatitjes së ushqimit siç përcaktohet nga ligji dhe politika e ndërmarrjes; bënë listën ushqimore dhe sigurohet që pazaret të bëhen në kohën e duhur; respekton në mënyrë ...

Ndihmës/e kuzhinier/e (4)

VitaLand

-
Prishtinë, Kosovë
Kompania vitaland, për të përmbushur vendet e lira të punës në sektorin e restaurantit shpall konkurs për: ndihmës/e kuzhinier/e (4) përgjegjësitë: respektimi i detyrave që vijnë nga kryekuzhinieri; ndihmon në përgatitjen e pjatave dhe ushqimeve; ndërmerr detyra të tjera që mund të përcaktohen herë pas here nga kuzhinieri; pastron enët, v...

Kamarier (8)

VitaLand

-
Prishtinë, Kosovë
Kompania vitaland, për të përmbushur vendet e lira të punës në sektorin e restorantit shpall konkurs për: kamarier (8) përgjegjësitë: siguron shërbime cilësore, për të gjithë mysafirët e restorantit; marrja e porosive dhe servimi i porosive për klientët e restorantit; inkasimi i pagesave; kujdeset që mysafirët e restorantit të ndahen të k...

Ndihmës/e kamarier/e (4)

VitaLand

-
Prishtinë, Kosovë
Kompania vitaland, për të përmbushur vendet e lira të punës në sektorin e restorantit shpall konkurs për: ndihmës/e kamarier/e (4) përgjegjësitë: ndihmon kamerierët në punët e tyre; zëvendëson kamerierët në rast të mungesës se tyre; kujdeset për pastërtinë e sallës dhe asiston në shërbim. kualifikimet: përvoja e punës e dëshirueshme; të j...

Banakier/e (5)

VitaLand

-
Prishtinë, Kosovë
Kompania vitaland, për të përmbushur vendet e lira të punës në sektorin e restorantit shpall konkurs për: banakier/e (5) përgjegjësitë: kujdeset për pastërtinë e shankut; përgatit pijet të cilat vijnë si porosi nga kamerierët; të keni shkathtësi dhe entuziazëm, në kryerjen e detyrave të punës; të ketë paraqitje profesionale dhe të jetë i ...

Kuzhinier/e (3)

VitaLand

-
Prishtinë, Kosovë
Kompania vitaland, për të përmbushur vendet e lira të punës në sektorin e restorantit shpall konkurs për: kuzhinier/e (3) përgjegjësitë: menaxhon pastërtinë në zonat e përgatitjes së ushqimit siç përcaktohet nga ligji dhe politika e ndërmarrjes; bënë listën ushqimore dhe sigurohet që pazaret të bëhen në kohën e duhur; respekton në mënyrë ...

Ndihmës/e kuzhinier/e (4)

VitaLand

-
Prishtinë, Kosovë
Kompania vitaland, për të përmbushur vendet e lira të punës në sektorin e restaurantit shpall konkurs për: ndihmës/e kuzhinier/e (4) përgjegjësitë: respektimi i detyrave që vijnë nga kryekuzhinieri; ndihmon në përgatitjen e pjatave dhe ushqimeve; ndërmerr detyra të tjera që mund të përcaktohen herë pas here nga kuzhinieri; pastron enët, v...

Kamarier (8)

VitaLand

-
Prishtinë, Kosovë
Kompania vitaland, për të përmbushur vendet e lira të punës në sektorin e restorantit shpall konkurs për: kamarier (8) përgjegjësitë: siguron shërbime cilësore, për të gjithë mysafirët e restorantit; marrja e porosive dhe servimi i porosive për klientët e restorantit; inkasimi i pagesave; kujdeset që mysafirët e restorantit të ndahen të k...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - vitaland

Vitaland dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane