Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara muajin e fundit (Fshij)Kompanitë:Shoqeri Tregtare (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(24)
Lloji
  • Pa përcaktuar(24)

Shoqeri Tregtare

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 24 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofrohet vend pune shitese

Shoqeri Tregtare

-
Tiranë, Shqipëri
Nje shoqeri tregtare qe operon ne distribucionin e produkteve italiane te veres, eshte ne kerkim te plotesimit te stafit te shitjes ne pozicionin shites/e. preferohen kandidate te cilet plotesojne kriteret si meposhte: eksperince pune te meparshme ne fushen e shitjeve / marredhenie me klientet i/e shkathet, pozitiv/e, i/e komunikueshem/e ...

Tirane, ofrohet vend pune shitese

Shoqeri Tregtare

-
Tiranë, Shqipëri
Nje shoqeri tregtare qe operon ne distribucionin e produkteve italiane te veres, eshte ne kerkim te plotesimit te stafit te shitjes ne pozicionin shites/e. preferohen kandidate te cilet plotesojne kriteret si meposhte: eksperince pune te meparshme ne fushen e shitjeve / marredhenie me klientet i/e shkathet, pozitiv/e, i/e komunikueshem/e ...

Tirane, ofrohet vend pune shitese

Shoqeri Tregtare

-
Tiranë, Shqipëri
Nje shoqeri tregtare qe operon ne distribucionin e produkteve italiane te veres, eshte ne kerkim te plotesimit te stafit te shitjes ne pozicionin shites/e. preferohen kandidate te cilet plotesojne kriteret si meposhte: eksperince pune te meparshme ne fushen e shitjeve / marredhenie me klientet i/e shkathet, pozitiv/e, i/e komunikueshem/e ...

Tirane, ofrohet vend pune ekonomiste

Shoqeri Tregtare

-
Tiranë, Shqipëri
Nje shoqeri tregtare qe operon ne distribucionin e produkteve italiane te veres, eshte ne kerkim te plotesimit te stafit ne pozicionin ekonomiste. preferohen kandidate te cilet plotesojne kriteret si meposhte: te kete njohuri baze te excel dhe te programit financa 5 eksperince pune te meparshme ( perben avantazh) e komunikueshme, e afte t...

Tirane, ofrohet vend pune shitese

Shoqeri Tregtare

-
Tiranë, Shqipëri
Nje shoqeri tregtare qe operon ne distribucionin e produkteve italiane te veres, eshte ne kerkim te plotesimit te stafit te shitjes ne pozicionin shites/e. preferohen kandidate te cilet plotesojne kriteret si meposhte: eksperince pune te meparshme ne fushen e shitjeve / marredhenie me klientet i/e shkathet, pozitiv/e, i/e komunikueshem/e ...

Tirane, ofrohet vend pune ekonomiste

Shoqeri Tregtare

-
Tiranë, Shqipëri
Nje shoqeri tregtare qe operon ne distribucionin e produkteve italiane te veres, eshte ne kerkim te plotesimit te stafit ne pozicionin ekonomiste. preferohen kandidate te cilet plotesojne kriteret si meposhte: te kete njohuri baze te excel dhe te programit financa 5 eksperince pune te meparshme ( perben avantazh) e komunikueshme, e afte t...

Tirane, ofrohet vend pune shitese

Shoqeri Tregtare

-
Tiranë, Shqipëri
Nje shoqeri tregtare qe operon ne distribucionin e produkteve italiane te veres, eshte ne kerkim te plotesimit te stafit te shitjes ne pozicionin shites/e. preferohen kandidate te cilet plotesojne kriteret si meposhte: eksperince pune te meparshme ne fushen e shitjeve / marredhenie me klientet i/e shkathet, pozitiv/e, i/e komunikueshem/e ...

Tirane, ofrohet vend pune ekonomiste

Shoqeri Tregtare

-
Tiranë, Shqipëri
Nje shoqeri tregtare qe operon ne distribucionin e produkteve italiane te veres, eshte ne kerkim te plotesimit te stafit ne pozicionin ekonomiste. preferohen kandidate te cilet plotesojne kriteret si meposhte: te kete njohuri baze te excel dhe te programit financa 5 eksperince pune te meparshme ( perben avantazh) e komunikueshme, e afte t...

Tirane, ofrohet vend pune shitese

Shoqeri Tregtare

-
Tiranë, Shqipëri
Nje shoqeri tregtare qe operon ne distribucionin e produkteve italiane te veres, eshte ne kerkim te plotesimit te stafit te shitjes ne pozicionin shites/e. preferohen kandidate te cilet plotesojne kriteret si meposhte: eksperince pune te meparshme ne fushen e shitjeve / marredhenie me klientet i/e shkathet, pozitiv/e, i/e komunikueshem/e ...

Tirane, ofrohet vend pune ekonomiste

Shoqeri Tregtare

-
Tiranë, Shqipëri
Nje shoqeri tregtare qe operon ne distribucionin e produkteve italiane te veres, eshte ne kerkim te plotesimit te stafit ne pozicionin ekonomiste. preferohen kandidate te cilet plotesojne kriteret si meposhte: te kete njohuri baze te excel dhe te programit financa 5 eksperince pune te meparshme ( perben avantazh) e komunikueshme, e afte t...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - shoqeri tregtare

Shoqeri tregtare dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane