Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara muajin e fundit (Fshij)Kompanitë:Partner.al (Fshij) Fshijini të gjitha

Partner.al

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 20 rezultate (Këshilla për kërkim)

Koordinator servisi per pajisjet elektronike - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një menaxher projekti në tiranë, për një klient i cili është i specializuar në riparimin e pajisjeve elektrike detyrat ndan punen ditore ndermjet teknikeve te departamentit, organizon departamentin hedh ne sistem te dhenat nga tekniket. ndjek statuset e riparimit te produkteve duke azhornuar sistemin per cdo r...

Menaxher projekti - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një menaxher projekti në tiranë, për një klient i cili është i specializuar në tregtimin me shumicë dhe pakicë të materialeve elektrike, civile dhe industriale. detyrat arsim i lartë në fushën e teknologjisë së informacionit. eksperiencë ne sistemet cbs (core banking system) minimumi 3 vjet. eksperiencë të ngj...

Arkëtare

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon arkëtare në tiranë, për një klient i cili operon në sektorin e importit dhe distribucionit të materialeve të ndërtimit, bojrave dhe materialeve për arredimin e ambjenteve të brendshme dhe të jashtme. detyrat përgjegjëse për arkëtimin ditor të klientëve në filial; përgjegjëse për përpilimin e dokumentave përkat...

Inxhinier hidroteknik

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon inxhinier hidroteknik në tiranë, për një klient i cili operon në sektorin e importit dhe distribucionit të materialeve të ndërtimit, bojrave dhe materialeve për arredimin e ambjenteve të brendshme dhe të jashtme. detyrat ndjek ecurinë e punimeve që nga projekt-ideja, zbatim dhe kolaudim përfundimtar; planifiko...

Shofer

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një shofer në tiranë, për një klient i cili operon në furnizimin me shumicë dhe pakicë të materialeve elektrike. detyrat tërheqja e produkteve nga magazina; përgjegjës për dorëzimin e artikujve në destinacionin përkatës; ngarkon dhe shkarkon materialin që dorëzon; drejton me përgjegjësi dhe në mënyrë të sigurt...

Drejtor kantieri

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një inxhinier kantieri në tiranë, për një kompani të suksesshme ndërtimi, e cila operon në treg prej 12 vitesh. detyrat kontrollin e punimeve në përputhje me projektin, specifikimet teknike dhe ktz, si dhe kushtet e sigurisë së shëndetit e jetës në punë; suporton në përgatitjen e kontratave të punimeve duke pl...

Arkitekt/e

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një arkitekt/e në tiranë, për një klient i cili operon në sektorin e importit dhe distribucionit të materialeve të ndërtimit, bojrave dhe materialeve për arredimin e ambjenteve të brendshme dhe të jashtme. detyrat siguron asistencë për klientët nëpërmjet interpretimit arkitektural të projektit dhe shpjegimit t...

Merchandiser

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një merchandiser në tiranë, për një klient i cili operon prej 30 vitesh në treg në prodhimin dhe distribuimin e produkteve ushqimore. detyrat të arrijë ekspozim dominues për produktet e brandit duke maksimalizuar dukshmërinë dhe hapësirën e produkteve në rafte; siguron informacione për gjendjen e stokut, si dh...

Inxhinier elektrik

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një inxhinier elektrik në tirane, për një klient i cili operon në furnizimin me shumicë dhe pakicë të materialeve elektrike. detyrat ndjek ecurinë e punimeve elektrike në faza, që nga projekt-ideja, zbatim dhe perfundimi; planifikon, organizon dhe mbikqyr punën e ekipit për t'u siguruar se të gjitha punimet po...

Menaxher projekti

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një menaxher projekti në tiranë, për një klient i cili është i specializuar në tregtimin me shumicë dhe pakicë të materialeve elektrike, civile dhe industriale. detyrat ndjek ecurinë e punimeve elektrike në faza, që nga ideimi, zbatim dhe kolaudim përfundimtar; planifikon, organizon dhe mbikqyr punën e grupit ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - partner al

Partner al dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane