Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara muajin e fundit (Fshij)Kompanitë:Megatek Albania (Fshij) Fshijini të gjitha

Megatek Albania

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 27 rezultate (Këshilla për kërkim)

Asistente e administrates se hipermarketit - e re

Megatek Albania

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit "do it yourself" ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: asistente e administrates se hipermarketit detyrat funksionet e punes: pranon cdo dite nga menaxheret zonale te hipermarketit informacionin mbi liste prezencat e punonjesve dhe prega...

Agjent shitje horeka per zonen e elbasanit - e re

Megatek Albania

-
Elbasan, Shqipëri
Përshkrimi megatek, hipermarketi me i madh i tipit "do it yourself" ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: agjent shitje, per zonen e elbasanit qellimi i pozicionit: identifikimi i klienteve te rinj horeka, duke synuar rritjen e shitjeve ne zonen perkatese. kualifikimet edukimi: te kete mbaruar stud...

Perfaqesues rajonal shitjesh per zonen e tiranes - e re

Megatek Albania

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi qellimi i pozicionit: sherbim i shkelqyer ndaj klienteve ekzistues dhe identifikimi i klienteve te rinj, duke synuar rritjen e shitjeve ne zonen perkatese. detyrat detyrat dhe pergjegjesite: • miremban rrjetin e klienteve ekzistues dhe identifikon kliente te rinj per megatek. • shet dhe prezanton ne menyre profesionale produkte...

Auditor (departamenti i auditit te brendshem) - e re

Megatek Albania

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi "teqja group international", perbehet nga disa kompani (pjese e te cilave eshte edhe megatek sa) te cilat operojne ne fusha te ndryshme. duke pasur nje eksperience me shume se 15 vjecare ne treg, ky grup operon ne tregun shqiptar dhe ate rajonal. keto kompani ofrojne nje game te gjere produktesh dhe sherbimesh qe nga logjistika...

Specialiste pagash - e re

Megatek Albania

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi megatek po kërkon nje punonjës për departamentin e burimeve njerzore: specialiste pagash qellimi i pozicionit: administron procesin e paraqitjes se punonjesve ne pune dhe administron procesin e hartimit te liste pagesave te punonjesve te kompanise. detyrat detyrat dhe pergjegjesite ·zhvillon dhe ploteson procedurat e payroll ne...

Nepunes i zyres se thesarit

Megatek Albania

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi qellimi i pozicionit: administron levizjen fizike te parase sipas procedurave te miratuara nga kompania. detyrat •monitoron te gjithe levizjet e parase nga zyra e thesarit deri tek arkat dhe anasjelltas. •pergatit procesin e mbylljes se arkes ne system. •grumbullon parate nga arkat ne perfundimet e dy turneve dhe i azhornon ato...

Specialist rekrutimi

Megatek Albania

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi megatek, hipermarketi me i madh i tipit "do it yourself" ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: specialist rekrutimi qellimi i pozicionit: te menaxhoje procesin e rekrutimit dhe planifikimin e vazhdimesise duke synuar permbushjen me sukses te objektivave te paracaktuara. detyrat •asiston ...

Juriste procedurash

Megatek Albania

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi qellimi i pozicionit: te menaxhoje procesin e hartimit, rishikimit dhe kontrollit periodik te procedurave te brendshme te kompanise. detyrat •harton procedura te reja dhe dokumentacionin ndihmes per aplikimin e tyre ne varesi te kerkesave dhe nevojave te komapnies. •bashkepunon me departamentet perkatese duke u konsultuar me to...

Marketing specialist

Megatek Albania

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi megatek s.a., the biggest do-it-yourself wholesale and retail hypermarket in albania, is currently looking for a potential candidate for the position of marketing specialist.role title: marketing specialistjob status/type: full time employeereport to: marketing & online sales directorlocation: tirana, albaniapurpose of role: fo...

Network & system administrator

Megatek Albania

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi megatek s.a., the biggest do-it-yourself wholesale and retail hypermarket in albania, is currently looking for a potential candidate for the position of: network & system administrator job objective: responsible for the operation and administration of the company's internal network infrastructure, servers (incl. e-mail), teleph...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - megatek albania

Megatek albania dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane