Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara muajin e fundit (Fshij)Kompanitë:KOMPANIA BRUNES SH.P.K (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(23)
Lloji
  • Pa përcaktuar(23)

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 23 rezultate (Këshilla për kërkim)

Vlore, ofrohet vend pune ekonomiste - e re

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

-
Vlorë, Shqipëri
Kompania '' brunes shpk '' me zgjerimin e veprimtarisë tregtare, brunes vlore kërkon të punësojë ekonomist/e! të ofrojmë: - nisjen e një marrëdhënieje pune afatgjatë, të karakterizuar nga qëndrueshmëria dhe në përputhje me kodin e punës; - pagë mujore të lartë dhe konkurruese për tregun; - atmosferë bashkëpunuese dhe mbështetje të përhers...

Tirane, kerkohet specialiste finance

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

-
Tiranë, Shqipëri
Kompania "brunes" sh.p.k, nje kompani lider ne fushen e mobilimit dhe tregetimit te hidrosanitareve dhe pllakave, ne saj te zgjerimit të aktivitetit kerkon kandidate në pozicionin specialiste finance per filialin e saj ne qytetin e tiranes roli dhe pergjegjesite: pergatitja e informacionit financiar te shoqerise si dhe regjistrimi i te dh...

Tirane, ofroj vend pune magazinier

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

-
Tiranë, Shqipëri
Kompania brunes sh.p.k., një kompani lider në fushën e mobilimit dhe tregtimit të hidrosanitareve dhe pllakave, në sajë të zgjerimit të aktivitetit, kërkon kandidatë për pozicionin magazinier! detyrat: • eshte pergjegjës per ruajtjen dhe sistemimin e mallrave në ambientet e magazinës. • kontrollon të gjitha furnizimet e mallrave që hyjnë ...

Tirane, ofroj vend pune shofer

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

-
Tiranë, Shqipëri
Kompania "brunes" sh.p.k., një kompani lider prej 25 vitesh në fushën e mobilimit dhe tregtimit të pllakave dhe hidrosanitareve, në sajë të zgjerimit të aktivitetit te saj, kërkon kandidate për pozicionin "shofer". kualifikime dhe kerkesa per vendin e punes: -te disponoje te gjitha kategorite e patentave (ne vecanti tipin d) -te zoteroje ...

Tirane, ofroj vend pune specialiste burime njerezore

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

-
Tiranë, Shqipëri
Kompania brunes sh.p.k ,n je kompani lider ne fushen e mobilimit dhe tregetimit te hidrosanitareve dhe pllakave,ne saje te zgjerim te aktivitetit, kerkon kandidate potencial per pozicionin specialiste e burimeve njerëzore. përmbledhje: specilist i burimeve njerëzore ka funksion bazë funksionimin e të gjitha programeve të burimeve njerëzor...

Tirane, kerkohet drejtues marketingu per grupin

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

-
Tiranë, Shqipëri
"brunes group", në sajë të zgjerimit të aktivitetit , kërkon kandidatë potencialë për pozicionin drejtues marketingu, per te gjithe rrjetin e kompanive te brunes group! detyrat harton politikat, strategjitë dhe buxhetin e marketingut të shoqërisë; planifikon, zhvillon dhe mbikqyr fushata, aktivitete, materiale marketing etj; organizon dhe...

Tirane, ofroj vend pune graphic design

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

-
Tiranë, Shqipëri
Kompania brunes sh.p.k., një kompani lider në fushën e mobilimit dhe tregtimit të hidrosanitareve dhe pllakave, në sajë të zgjerimit të aktivitetit, kërkon kandidatë potencialë për pozicionin graphic design (m/f) kualifikime/ kërkesa: të ketë kryer studimet e larta (preferohet në design, arte) të jetë person kreativ dhe me ide të reja. të...

Lezhe, kerkohet menaxher/e per showroom-in

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

-
Lezhë, Shqipëri
Kompania "brunes" sh.p.k. , një kompani lider në fushën e mobilimit dhe tregtimit të hidrosanitareve dhe pllakave, në sajë të zgjerimit të aktivitetit, kërkon kandidatë potencialë për pozicionin menaxher/e per showroom-in ne qytetin e lezhes! detyrat dhe përgjegjësitë : 1. mirëmban rrjetin e klientëve ekzistues dhe identifikon klientë të ...

Tirane, ofroj vend pune menaxhere marketingu

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

-
Tiranë, Shqipëri
Kompania brunes sh.p.k. , një kompani lider në fushën e mobilimit dhe tregtimit të hidrosanitareve dhe pllakave, në saj të zgjerimit të aktivitetit, kërkon kandidate për pozicionin menaxhere marketing-u. pozicioni i menaxheres se marketingut konsiston ne konceptimin, realizimin dhe monitorimin e elementeve te marketingut tradicional( atl)...

Sarande, ofroj vend pune menaxher/e shitjesh (showroom)

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

-
Sarandë, Shqipëri
Kompania "brunes" sh.p.k. , një kompani lider në fushën e mobilimit dhe tregtimit të hidrosanitareve dhe pllakave, në sajë të zgjerimit të aktivitetit, kërkon kandidatë potencialë për pozicionin menaxher/e shitjesh (showroom) per qytetin e sarandes! detyrat dhe përgjegjësitë : 1. mirëmban rrjetin e klientëve ekzistues dhe identifikon klie...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - kompania brunes sh p k

Kompania brunes sh p k dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane