Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara muajin e fundit (Fshij)Kompanitë:Art and Tourism Development Group (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(22)
Lloji
  • Pa përcaktuar(22)

Art and Tourism Development Group

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 22 rezultate (Këshilla për kërkim)

Ndihmës kamarier restoranti (m/f)

Bougainville bay resort & spa pjesë e kompanisë atdg (art and tourism development group), një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. ju fton për të aplikuar në pozicionin e: ndihmës kamarier restoranti (m/f) përshkrim i përgjithshëm luan një rol të rëndësishëm në ofrimin e ...

Punonjëse pastrimi

Marea resort jesë e kompanisë atdg (art and tourism development group), një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar kërkon: punonjëse pastrimi kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere: të kenë eksperienca të mëparshme në këtë fushë; të jenë të afta të kryejnë detyrat në ko...

Përgjegjës/e finance

Art and Tourism Development Group

-
Sarandë, Shqipëri
Atdg (art and tourism development group), një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. ju fton të aplikoni në pozicionin e: përgjegjës/e finance përshkrim i përgjithshëm përgjegjësi/sja e financës do të punojë së bashku me ekipin në bashkëpunim të ngushtë me drejtuesin e depa...

Recepsionist (m/f)

Marea resort pjesë e kompanisë atdg (art and tourism development group), një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar kërkon: recepsionist (m/f) kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: • diplomë universitare në hoteleri turizëm ose gjuhët e huaja përbën avantazh; • të ken...

Punonjëse pastrimi

Marea resort pjesë e kompanisë atdg (art and tourism development group), një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të madhe në bregdetin shqiptar kërkon: punonjëse pastrimi kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere: • të kenë eksperienca të mëparshme në këtë fushë; • të jenë të afta të kryejnë detyrat ...

Asistent/e rezervimi

Kompania atdg (art and tourism development group), një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. ju fton për të aplikuar në pozicionin e: asistent/e rezervimi përshkrim i përgjithshëm luan një rol të rëndësishëm në ofrimin e shërbimeve cilësore sipas standardeve kompanise atdg...

Kuzhinier (m/f)

Bougainville bay resort & spa pjesë e kompanisë atdg (art and tourism development group), një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. fton profesionistë të aplikojnë në pozicionin e: kuzhinier (m/f) përshkrim i përgjithshëm kuzhinieri bashkërendon dhe siguron që të gjitha pr...

Pjatalarëse

Art and Tourism Development Group

-
Sarandë, Shqipëri
Bougainville bay resort & spa pjesë e kompanisë atdg (art and tourism development group), një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. ju fton për të aplikuar në pozicionin e: pjatalarëse kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere: të kenë eksperienca të mëparshme në këtë fu...

Menaxher mirëmbajtje

Art and Tourism Development Group

-
Sarandë, Shqipëri
Bougainville bay resort & spa pjesë e kompanisë atdg (art and tourism development group), një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. ju fton të aplikoni në pozicionin e: menaxherit të mirëmbajtjes përshkrim i përgjithshëm luan një rol të rëndësishëm në ofrimin e shërbimeve ...

Shitëse

Art and Tourism Development Group

-
Sarandë, Shqipëri
Bougainville bay resort & spa pjesë e kompanisë atdg (art and tourism development group), një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. ju fton për të aplikuar në pozicionin e: shitëse kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere: • të ketë eksperienca të mëparshme në këtë fush...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - art and tourism development group

Art and tourism development group dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane