Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara muajin e fundit (Fshij)Kompanitë:Agikons (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Lloji

Agikons

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 13 rezultate (Këshilla për kërkim)

Manovrator

Agikons

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi manovrator (për mjetet e rënda si fadroma, mini fadome, eskavator, rrul, etj) profili i kandidatit: të jetë i pajisur me dëshmi aftësie profesionale dhe patentë për mjetet e rënda. të ketë mbi 3 vjet përvojë pune si manovrator. të jetë i disponueshëm për të levizur jashtë tirane, në momentet që konsiderohet e domosdoshme nga ko...

Financier

Agikons

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi agikons sh.p.kështë një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. themeluar që në vitin 1996, agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: kodra e diellit 1&2 (tiranë), ''marea resort'' (kavajë), ''tarraca e u...

Manovrator

Agikons

-
Shqipëri
Agikons sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. themeluar që në vitin 1996, agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: kodra e diellit 1&2 (tiranë), ''marea resort'' (kavajë), ''tarraca e ullijve'' (...

Tirane, ofroj vend pune shofer taxi/autobusi

Agikons

-
Tiranë, Shqipëri
Agikons sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. themeluar që në vitin 1996, agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: kodra e diellit 1&2 (tiranë), ''marea resort'' (kavajë), ''tarraca e ullijve'' (...

Specialist gipsi

Agikons

-
Tiranë, Shqipëri
Agikons sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. themeluar që në vitin 1996, agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: kodra e diellit 1&2 (tiranë), ''marea resort'' (kavajë), ''tarraca e ullijve'' (...

Drejtor shitjesh

Agikons

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi drejtor i shitjes është përgjegjës për arritjen e objektivave të shitjes, menaxhimin e marrëdhënieve me klientin duke koordinuar e ekipin e shitjeve. detyrat harton dhe zbaton strategjinë e përgjithshme të shitjeve në përputhje me strategjinë dhe objektivat e kompanisë duke e detajuar në plane veprimi mujore. rekomandon dhe adm...

Inxhinier ndertimi ne zbatim erseke

Përshkrimi inxhinieri i ndërtimit do të duhet të ofrojë suportin teknik gjatë të gjithë fazave të ndërtimit, në përputhje me projektin, preventivin dhe specifikimet teknike, për të ruajtur standardet dhe lehtesuar çertifikimin e punimeve deri në fazën e dorëzimit të objektit. detyrat garanton ekzistencën dhe marrjen e të gjithë informacio...

Inxhinier ndertimi ne zbatim berat

Agikons

-
Berat, Shqipëri
Përshkrimi inxhinieri i ndërtimit do të duhet të ofrojë suportin teknik gjatë të gjithë fazave të ndërtimit, në përputhje me projektin, preventivin dhe specifikimet teknike, për të ruajtur standardet dhe lehtesuar çertifikimin e punimeve deri në fazën e dorëzimit të objektit. detyrat garanton ekzistencën dhe marrjen e të gjithë informacio...

Menaxher marketingu

Agikons

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi menaxher marketingut është përgjegjës për zhvillimin e strategjive marketing, zhvillimin e biznesit, për pozicionimin dhe perceptimin e markes në treg, për design të produktit bazuar në kërkime të tregut, trendeve të industrisë, si edhe feedback nga menaxheret e shitjes bazuar në kërkesat e klienteve. gjithashtu është përgjegjë...

Inxhinier elektrik

Agikons

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi inxhinieri elektrik është përgjegjës, monitorimin, zbatimin e projekteve të sistemeve elektrike sipas procedurave dhe standardeve të kompanisë. detyrat kontrollon zbatimin e projekteve elektrike ekzistuese për t'u siguruar nëse janë projektuar sipas kërkesës, parametrave dhe rregullave; përgatit ose koordinon gjithë dokumentaci...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - agikons

Agikons dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane