Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Kosovë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 64 rezultate (Këshilla për kërkim)

Linux administrator

Ad

Hostinkos

-
Prishtinë, Kosovë
Hostinkos is an albanian provider of web hosting, web design, and domain registration services. hostinkos is seeking talented and motivated individuals looking to pursue a career in linux system administration. please f...

Prokuror disiplinor i oak - e re

Oda e Avokatëve të Kosovës

-
Prishtinë, Kosovë
Në mbeshtetje të nenit 150 të statutit të oak-së këshilli drejtues i oak shpallë konkurs- ri shpallje për vend të lirë të punës pozita: prokuror disiplinor i oak koeficienti: 10 kushtet: kandidatët duhet t’i plotësojnë këto kushte: fakultetin juridik (katërvjeçar ose bachelor + master) 3 vjet përvojë punë në pozita të ngjashme të ketë të ...

Administrator i zyrës për caktimin e avokatëve ex-officio - e re

Oda e Avokatëve të Kosovës

-
Prishtinë, Kosovë
Sipas vendimit të këshillit drejtues të datës 27/10/2020, oda e avokatëve të kosovës shpallë, konkurs -për vend të lirë të punës- duke i berë publike dhe të arritshme për të gjithë: vendi i punës: administrator i zyrës për caktimin e avokateve ex-officio kushtet: përveç kushteve të përgjithshme ligjore për themelimin e marrëdhënies së pun...

Sekretar/e - e re

Ministria e Mbrojtjes

-
Prishtinë, Kosovë
Në pajtim me ligjin e punës nr.03/l-212, neni 8 i këtij ligji, si dhe në mbështetje të udhëzimit administrativ nr. 07/2017 për rregullimin e procedurave të konkursit në sektorin publik, ministria e mbrojtjes shpall këtë: konkurs titulli i vendit të punës: sekretar kategoria funksionale dhe grada e vendit të punës; grada a nr. referencës s...

Asistent/e - e re

Ministria e Mbrojtjes

-
Prishtinë, Kosovë
Në pajtim me ligjin e punës nr.03/l-212, neni 8 i këtij ligji, si dhe në mbështetje të udhëzimit administrativ nr. 07/2017 për rregullimin e procedurave të konkursit në sektorin publik, ministria e mbrojtjes shpall këtë: konkurs titulli i vendit të punës: asistent kategoria funksionale dhe grada e vendit të punës; grada a nr. referencës s...

Project officer - e re

Danish Refugee Council

-
Mitrovicë, Kosovë
Danish refugee council (drc), one of the world’s leading humanitarian ngos, is currently looking for a highly qualified project officer for its sida-funded project implemented in kosovo. about the job drc has been operating in kosovo since 1998, initially providing emergency relief and, since 2003, focussing on minority returns. currently...

Punëtorë për krijimin e planeve hidrosanitare - e re

KosovaJob për Klientin

-
Prishtinë, Kosovë
Kompania hydroplan kërkon punëtorë të cilët do të krijojnë plane hidrosanitare përmes programeve kompjuterike për tregun zviceran. përparësi kanë kandidatët të cilët flasin gjuhën gjermane dhe që kanë njohuri fillestare në programin megacad, autocad, archicad. po ashtu, kandidatët duhet të kenë njohuri të mira kompjuterike. për të aplikua...

Asistent - e re

Ministria e Mbrojtjes

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs titulli i vendit të punës: asistent kategoria funksionale dhe grada e vendit të punës; grada a nr. referencës së vendit të punës; 0033; 0061; 0166; 0201; 0216 ;0236 ;0250; 0271; 0321; 0374; 0391 vendi; mm detyrat dhe përgjegjësitë: të siguroj mbarëvajtjen e punëve në zyrën e shefit të tij/saj; të evidentoj, klasifikoj dhe vendos n...

Sekretar - e re

Ministria e Mbrojtjes

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs titulli i vendit të punës: sekretar kategoria funksionale dhe grada e vendit të punës; grada a nr. referencës së vendit të punës; 0051; 0131 vendi; mm detyrat dhe përgjegjësitë: të siguroj mbarëvajtjen e punëve në zyrën e shefit të tij/saj; të evidentoj, klasifikoj dhe vendos në dosje dokumentacionin e zyrës; të siguroj kompletimi...

Arkitekt/e, serviser teknik - e re

Horeca

-
Prishtinë, Kosovë
Horeca l.l.c shpall konkurs pune per: arkitekt/e serviser teknik. këto janë kërkesat të cilat duhet ti plotësoj një arkitekt/e detyrat dhe përgjegjësitë: aftësi për të përcaktuar qëllimet dhe kërkesat e klientëve me anë të projektit; matja e hapsirave ne terren; dizajnimi i produkteve dhe përgaditja e projekteve sipas kerkesave te kliente...

Strengthening civil society organizations and stakeholder participation in integrated water resources management in koso... - e re

SKAT

-
Prishtinë, Kosovë
International tender re-announcement the integrated water resources management in kosovo (iwrm-k) program kindly invites interested companies/organizations to submit proposals in eur (vat excluded) for “rfp 02/2020 strengthening civil society organizations and stakeholder participation in integrated water resources management in kosovo (r...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune kosove

Njoftime pune kosove dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane