Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 11 deri në 20 nga 278 rezultate (Këshilla për kërkim)

Kamariere pasticerie

Ad

LNDS

-
Tiranë, Shqipëri
Gelateria- yogurteria më e re apivctus, në qendër të tiranës, kërkon të punësoje kamariere pasticerie me eksperiencë. 1) të ofrojë shërbim cilësor dhe profesional për klientët; 2) të ketë aftësi shumë të mira komunikue...

Masazhiere(f) - e re

Ad

Entusiasmo Spa

-
Tiranë, Shqipëri
Kerkohet masazhiere me ose pa eksperince,ofrojme trajnim falas. page baze si dhe % ,pagesa behet ne baze te arritjeve ne pune . per sherbime sic jane; metodat e masazheve,trajtime trupi dhe fytyre,si dhe ne fushen e de...

Përgjegjës/e finance - e re

Bougainville bay resort & spa pjesë e kompanisë atdg (art and tourism development group), një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. ju fton të aplikoni në pozicionin e: përgjegjës/e finance përshkrim i përgjithshëm përgjegjësi/sja e financës do të punojë së bashku me ekipi...

Prokuror disiplinor i oak - e re

Oda e Avokatëve të Kosovës

-
Prishtinë, Kosovë
Në mbeshtetje të nenit 150 të statutit të oak-së këshilli drejtues i oak shpallë konkurs- ri shpallje për vend të lirë të punës pozita: prokuror disiplinor i oak koeficienti: 10 kushtet: kandidatët duhet t’i plotësojnë këto kushte: fakultetin juridik (katërvjeçar ose bachelor + master) 3 vjet përvojë punë në pozita të ngjashme të ketë të ...

Financier /e - e re

Bougainville bay resort & spa pjesë e kompanisë atdg (art and tourism development group) , një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. ju fton të aplikoni në pozicionin e: financier /e përshkrim i përgjithshëm financier/e do të punojë së bashku me ekipin, në bashkëpunim të n...

Administrator i zyrës për caktimin e avokatëve ex-officio - e re

Oda e Avokatëve të Kosovës

-
Prishtinë, Kosovë
Sipas vendimit të këshillit drejtues të datës 27/10/2020, oda e avokatëve të kosovës shpallë, konkurs -për vend të lirë të punës- duke i berë publike dhe të arritshme për të gjithë: vendi i punës: administrator i zyrës për caktimin e avokateve ex-officio kushtet: përveç kushteve të përgjithshme ligjore për themelimin e marrëdhënies së pun...

Accountant (m) - e re

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
We are dimension ltd. with 15 years of experience of our staff, we develop and consolidate human resource standards in the job market. for an oil drilling contractor here in tirana, we are looking for: accountant (male required) duties & responsabilities – purchase invoices: – receive the purchase invoices from the related department with...

Sekretar/e - e re

Ministria e Mbrojtjes

-
Prishtinë, Kosovë
Në pajtim me ligjin e punës nr.03/l-212, neni 8 i këtij ligji, si dhe në mbështetje të udhëzimit administrativ nr. 07/2017 për rregullimin e procedurave të konkursit në sektorin publik, ministria e mbrojtjes shpall këtë: konkurs titulli i vendit të punës: sekretar kategoria funksionale dhe grada e vendit të punës; grada a nr. referencës s...

Menaxher shtjesh (real estate) - e re

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e menaxhimit strategjik të burimeve njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në sistemin e menaxhimit të burimeve njerëzore. për një grup të suksesshem investimesh në tregun vendas, dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: m...

Wordpress developer - e re

Kesson Group Albania Sh.p.k.

-
Tiranë, Shqipëri
Kesson group albania sh.p.k. is looking for a wordpress developer kesson group albania is a software development company based in tirana that caters exclusively to two canadian companies; teach away inc., skooli online tutoring and klassroom. teach away is seeking a wordpress developer to join our team! as a member of the tech team, this ...

Asistent/e - e re

Ministria e Mbrojtjes

-
Prishtinë, Kosovë
Në pajtim me ligjin e punës nr.03/l-212, neni 8 i këtij ligji, si dhe në mbështetje të udhëzimit administrativ nr. 07/2017 për rregullimin e procedurave të konkursit në sektorin publik, ministria e mbrojtjes shpall këtë: konkurs titulli i vendit të punës: asistent kategoria funksionale dhe grada e vendit të punës; grada a nr. referencës s...

Project officer - e re

Danish Refugee Council

-
Mitrovicë, Kosovë
Danish refugee council (drc), one of the world’s leading humanitarian ngos, is currently looking for a highly qualified project officer for its sida-funded project implemented in kosovo. about the job drc has been operating in kosovo since 1998, initially providing emergency relief and, since 2003, focussing on minority returns. currently...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove

Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane