Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara sot (Fshij)Kategoritë:Banka Dhe Financa (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kategoritë
Lloji

Banka Dhe Financa

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 5 nga 5 rezultate (Këshilla për kërkim)

Koordinator/e i/e departamentit të burimeve njerëzore - e re

Banka Ekonomike

-
Prishtinë, Kosovë
Banka ekonomike, zyra qendrore shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës: koordinator/e i/e departamentit të burimeve njerëzore departamentin e burimeve njerëzore (1 vend pune) detyrat dhe përgjegjësitë : përgjegjës/e për organizimin dhe koordinimin e punëve në departamentin e burimeve njerëzore; përgjegjës/e për shqyrtimin e rekom...

Analist i portfolios për ndërmarrje të vogla dhe të mesme (alb/eng) - e re

TEB Banka

-
Prishtinë, Kosovë
Teb një ndër bankat më me renome në kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të bnp paribas. teb tani po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën: analist i portfolios për ndërmarrje të vogla dhe të mesme për degën në dardani. përgjegjësitë: të ndërtojë portfolio të shëndoshë përm...

Analist për vlerësim të kolateralit në sektorin për menaxhim të riskut - e re

NLB Banka

-
Prishtinë, Kosovë
Nlb banka sh. a., me seli në prishtinë, shpall konkurs për zgjedhjen e kandidatit për vendin e punes: analist për vlerësim të kolateralit në sektorin për menaxhim të riskut ( një vend pune) kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara diplomë universiteti në ekonomi, arkitekturë, ndërtimtari ose të ngjashme; preferohet të jetë i licencuar për vle...

Nëpunës-e për verifikim të të dhënave - e re

Kreditimi Rural i Kosoves

-
Prishtinë, Kosovë
Kreditimi rural i kosovës sh.p.k., është institucionmikrofinanciar i regjistruar në bqk, me mision të ofroj shërbime financiare përklientët me të ardhura të ulëta, me fokus të veçantë për bizneset mikro, tëvogla, bujqësore dhe aktivitetet tjera në zonat rurale dhe urbane, me fokusprioriteti në bujqësi dhe një vëmendje të veçantë për qëndr...

Analist për vlerësim të kolateralit në sektorin për menaxhim të riskut - e re

NLB Banka

-
Prishtinë, Kosovë
Nlb banka sh. a., me seli në prishtinë, shpall konkurs për zgjedhjen e kandidatit për vendin e punes: analist për vlerësim të kolateralit në sektorin për menaxhim të riskut ( një vend pune) kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara diplomë universiteti në ekonomi, arkitekturë, ndërtimtari ose të ngjashme; preferohet të jetë i licencuar për vle...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune banka dhe financa

Njoftime pune banka dhe financa dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane