Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Të tjera

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 705 rezultate (Këshilla për kërkim)

Zdrukthëtar - e re

Gustafsborg është një kompani e pavarur që përfshinë menaxhimin e pyjeve mbi 13,000 ha. në thelb, puna konsiston në punën motorike mekanike në prerjen e gjetheve. kjo kompani kërkon të punësojë dy zdrukthëtarë. prerja e gjetheve prerja e drunjëve.

Kopshtarë - e re

Bashkëveproni me klientët dhe bashkëpunëtorët në një mënyrë profesionale dhe të sjellshme. komunikoni me mbikëqyrësit për të siguruar që arrihet kënaqësia në punë. ndiqni planet e planifikuara të peizazhit për të përcaktuar se ku mund të vendosni sodë bari, të mbillni bar ose lule dhe gjethe bimësh. ndihmoni me mure mbajtëse, mbyllje të p...

Organizues i planprogramit - e re

Vendosni dhe mirëmbani detyra statistikore të punës, sipas nevojave të klientit. identifikoni dhe caktoni roje të kualifikuar për të siguruar që të gjitha detyrat janë me personel të plotë dhe të përshtatshëm. përgjigjuni kërkesave ad hoc (të papritura, afatshkurtra) dhe rojeve të dërgimit në një çështje të përshtatshme. ndihmoni me ndërv...

Fermer - e re

Kultivoni bimet. operoni dhe mirëmbani makineri dhe pajisje bujqësore. shqyrtoni prodhimet për cilësi dhe përgatituni për treg. shkruaj raporte ditore të përparimit. diplomë e shkollës së mesme. përvojë pune të paktën 1 vjeçare. të përshtatshëm për punë përsëritëse. punë në një mjedis me hapa të shpejtë.

Fermer - e re

Mbjelljen dhe perkujdesjen e luleshrydheve te keni pervoje pune ne mbjellje dhe kultivim njohes i ndonje gjuhe te huaj

Saldues - e re

Saldimi i produkteve (në mënyrë manuale apo robotike sipas teknikave mag, tig) përmirësimi i tërë procesit të saldimit kryerja e kontrolleve të rastësishme në departament sigurimi dhe përpunimi i prototipeve në kohë të caktuar bluarja, suvatimi dhe drejtimi i aktiviteteve të jeni në gjendje të përgjigjeni në pyetje komplekse profesion në ...

Zdrukthtarë - e re

Pasiqë bëhet porosia ju do filloni të përpunoni drurin dhe prodhoni materiale druri, dhe materiale tjera sipas kërkesës ju do punoni me pajisjet e kompjuterizuara detyrat tjera përfshijnë prerjen, mprehjen, dhe procesimin e sipërfaqeve nga druri prodhimi i pjesëve të prodhuara individuale gjatë kryerjes së punës duhet t’i kushtoni rëndësi...

Punetorë parku - e re

Punë e mirëmbajtjes së kopshteve në pronat e ndryshme banesore dhe komerciale. prerja dhe mirëmbajtja e barit. prerja dhe mirëmbajtja e shkurreve dhe pemëve. mirëmbajtja e kopshteve gjatë periudhës dimërore.

Zdrukthëtar - e re

Prerja e gjetheve prerja e drunjëve.

Floktar/e - e re

Kujdesi profesional i të ftuarve në stilim të flokëve. ekzekutimi profesional dhe i suksesshëm i shërbimeve të parukerisë. performanca, oferta dhe prezantimeve të produktit. caktimi i emërimeve, shitja e artikujve dhe adresimi i konsultimeve të ndryshme. raportet e kërkuara në fund të ditës. përgatitja dhe kontrolli i set-up në sallon dhe...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune te tjera

Njoftime pune te tjera dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane