Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Riparim dhe Mirëmbajtje

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 117 rezultate (Këshilla për kërkim)

Teknik / montues / bravandreqës/ saldues

Leximi i skicimeve inxhinierike prerja, shenjimi, lakimi, dhe saldimi mag dhe e montimi i komponentëve të fabrikuara në zonat ndërtuese përreth berlinit dhe më gjërë detyra të tjera profesionale trajnim i përfunduar si metalpunues, kontruktimin e celikut, bravandreqës, mekanik, apo disa vite përvojë pune në industrinë e përpunimit të celi...

Zdrukthëtar

Detyra të përgjithshme në dizajnimin e brendshëm të materialeve të drurit si zdrukthëtaria etj., trajnim i përfunduar në dizajnimin e brendshëm si zdrukthëtaria apo ndonjë degë tjetër e ngjashme mjeshtëri dore dhe njohuri teknike përvojë në renovim pas djegies nga zjarri i aftë për punë ekipore dhe i angazhuar, i kujdesshëm, miqësor dhe s...

Mekanik i aviacioneve

Përgatitja e komponentëve mekanike dhe hidraulike në vendin e ndërtimit mekanika në pajisje instalon dhe bën komponente mekanike dhe hidraulike ekzekutimi i testeve funksionale dokumentimi i punës së kryer trajnimi i përfunduar si mekanik, ose mekanik i avionit ose i ngjashëm pervoja e punes do te jete avantazh per secilin aplikues gatish...

Mekanik (ashensori)

Inspektimi, mirëmbajtja dhe riparimi i ashensorit mirembajtje dhe riparime te sistemeve pneumatike të tubave dhe kontejnerëve të kutive dhe mirembajtje dhe riparime te dalave elektromekanike të dyerve dhe portave mbikëqyrja e proceseve të prodhimit dhe zbatimi i masave të sigurimit trajnim ne mekanike ose elektronike ose te ngjajshme perv...

Punëtor për vendosjen e pllakave

Për klientin tonë kërkojmë punonjës profesional dhe të besueshëm për vendosjen e pllakave në zonën metropolitane. klienti ynë tashmë punon në projekte të reja ndërtimore. kërkojmë që të keni disa vitë përvojë pune dhe qasje të pavarur ndaj punës. si rrjedhojë kërkojmë që të keni ndonjë certifikim në këtë fushë, dhe patent shoferin. prefer...

Asfaltues

Ne mund t’iu ofrojmë: paga të mira akomodim udhëtime të kompenzuara pjesëmarrje në projekte të ndryshme kryerja e aktiviteteve asfaltuese brenda sistemit të punës së paku 5 vite përvojë pune aftësi të punoni në bazë të skicimeve inxhinierike ndonjë çertifikim fokusim në siguri

Hidraulik

Ne ofrojmë: një vend punë stabile kushte të mira të punës ambient për mundësi zhvillimi profesional instalime të ndryshme hidraulike instalime nëntokësore të bazuar në manual dhe skicime çertifikim në ndërtimtai dhe punë hidraulike – si dhe përvojë paraprake në këtë fushë përvojë si hidraulik, e sidomos në ndërrimin e gypave të posedojë p...

Montues, prodhues dhe saldues

Prodhimi (prerja, montimi si dhe saldimi mag dhe mig me elektroda) montimi duhet të jeni në gjendje të demonstroni referenca të shkëlqyeshme pune duhet të jeni i aftë të punoni në mënyrë të pavarur duhet të jeni në gjendje t’i lexoni skicimet inxhinierike

Montues

Ne iu ofrojmë: pagë bazuar në performancë përfitime të ndryshme sociale, si pushime në fundjavë dhe gjatë krishtlindjeve, pension nga ana e kompanisë një punë të përgjegjshme me detyra të ndryshme pune në një mjedis interesant pune dërgimi dhe montimi i kuzhinavë, shtretërve, etj nivel i lartë dhe mbështetje optimale e klientëve tanë eduk...

Asfaltues

Ne po kërkojmë që të punësojmë punonjës për shtrimin e asfaltit për sezonën e verës shtrimi i asfaltit vozitja e pajisjeve për rrafshimin e asfaltit detyrat vozitëse patent shoferi, së paku kategoria b fleksibilitet dhe qasje pozitive ndaj punës

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune riparim dhe mirembajtje

Njoftime pune riparim dhe mirembajtje dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane