Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ndërtim

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 95 rezultate (Këshilla për kërkim)

Kerkoj - e re

Kroaci

-
Prishtinë, Kosovë
Kerkoj 20 puntor per fasad ne kroaci

Kerkoj - e re

Kroaci

-
Prishtinë, Kosovë
Kerkoj 3 puntor murator ne shtetin kroat

Inxhinier/e i/e ndërtimtarisë (2), inxhinier/e i/e elektroteknikës

Enggroup

-
Prishtinë, Kosovë
Kompania enggroup shpk , me seli në prishtinë si dhe zyre qëndrore ne parkun e biznesit në drenas, shpall konkurs për 3 vende të punës ! 1.inxhinier/e i/e ndërtimtarisë / drejtimi hidroteknikë (1) detyrat projektim, mbikqyrje dhe angazhime tjera te kesaj fushe kushtet: diplomë të fakultetit të ndertimtarise / drejtimi hidroteknike, sistem...

Armaturë/hekurthyes

ADMC International

-
Prishtinë, Kosovë
Admc international është një kompani ndërtimi e shtrirë në vendet më të zhvilluara të botës si dubai, doha katar. themeluar që prej vitit 2000 ajo është kthyer në firmën ndërkombëtare më dinamike ndër kompanitë e ndërtimit për strukturat e hekurit për kallëpe dhe betonim duke përfunduar projekte të mëdha si stadiumi i lojërave olimpike në...

Punëtor i kualifikuar/konstruktues

Ndërtimi i automjeteve sipas specifikimeve të projektit montimi i strukturave dhe komponentëve të tyre trajnimi i përfunduar si mekaniki kamionëve, apo mekanik i makinerive bujqësore, karrocave dhe rimorkiove dhe mekanik i ndërtimit të automjeteve disa vite përvojë pune gatishmëri, besueshmëri dhe i kujdesshëm

Gipser

Minimum një vit përvojë pune në këtë fushë i hapur për teknika të reja, të pastra të punës; paraqitje korrekte dhe shumë të sjellshme ndaj klientëve tanë potencial i aftë të punoni në ekip, besnik dhe i pavarur njohuri të mira të gjuhës gjermane kualifikim të përfunduar me sukses të lartë (ndonjë diplomë e përfundimit të trajnimit apo edu...

Konkurs pune

Geo Mineral Sh.p.k

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs kompania “geo mineral” - sektori i ndertimit , me lokacion ne prishtine - rruga uçk nr.92 kati 1 shpall konkurs pune për keto pozita : 1. inxhinier i nd ë rtimtarisë - 2 pozita · konstruktivë · infrastruktur detyrat dhe përgjegjësitë: pozitat ( konstruktivë) organizon dhe menaxhon ekipin, përgatit dhe mbikqyrë planin për realizimi...

Punetor skelerie

2N shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Detyrat dhe përgjegjësitë • ngarkimi dhe shkarkimi i materialeve, mjeteve dhe pajisjeve. • ndjek të gjitha rregullat për shëndetin dhe sigurinë. aftësitë dhe kualifikimet • përvojë të provuar si punonjës ndërtimi • njohuritë për përzierjen dhe derdhjen e materialeve ndërtimore (beton, rërë, llaç etj.) • njohja e parimeve themelore të inxh...

Arkatare

MONIBAU

-
Prizren, Kosovë
Kompania monibau me seli në prizren kërkon 8 arkatare orari i punës 8orë me 2 ndërrimerroga bazë 280€ + benefitet të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë cv në [email protected]ose të paraqiten drejtpërdrejtë në lokalin tonë në qylhan

Ndërtimtarë

Ndërtimi i rrjetit të tubave vendosja e kantierit të ndërtimit hapja e gropave të ndërtimit instalimi i hyrjeve në shtëpi përvojë punë dy vjeçare në punë ndërtimtarie i gatshëm për të pranuar rregulloret e vendosura nga udhëheqësi i grupit fleksibil në orarin e punës

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune ndertim

Njoftime pune ndertim dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane