Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kategoritë:Mjekësi (Fshij) Fshijini të gjitha

Mjekësi

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 76 rezultate (Këshilla për kërkim)

Frizer, frizere, punetore për thonjë (galeria shopping mall) - e re

Flok Art Studio

-
Prizren, Kosovë
Flok art studio me pikën e re në galeria shopping mall hap konkurs për 6 vende pune: 3 frizer meshkuj 2 frizere femra 1 punëtore për rregullimin e thonjëve për të aplikuar, ju lutem kontaktoni në numrin e telefonit 048 203 970 tags flok art studio frizer frizere prizren galeria shopping mall

Një vend pune në optikë - e re

Optika Frames

-
Prishtinë, Kosovë
Kërkohet një punëtor/e me orar të plotë. nevojitet të ketë: • përvojë në optikë dhe shitje (së paku 1-vjeçare) • aftësi të mira komunikuese në shqip dhe anglisht • kapacitet për të mësuar gjëra të reja dhe për t’u trajnuar • etikë të punës dhe vetë-iniciativë • vëmendje ndaj detajeve detyrat e punës përfshijnë: • pritjen, shërbimin dhe ud...

Punëtor/e - e re

Optika Frames

-
Prishtinë, Kosovë
Kërkohet një punëtor/e me orar të plotë. nevojitet të ketë: përvojë në optikë dhe shitje (së paku 1-vjeçare) aftësi të mira komunikuese në shqip dhe anglisht kapacitet për të mësuar gjëra të reja dhe për t’u trajnuar etikë të punës dhe vetë-iniciativë vëmendje ndaj detajeve detyrat e punës përfshijnë: pritjen, shërbimin dhe udhëzimin e pa...

Masazhiste (femra) - e re

Swiss Diamond

-
Prishtinë, Kosovë
Në bazë të dispozitave të ligjit të punës nr. 03/l-22 dhe të statutit të “swiss diamond hotel”, shpallet: k o n k u r s për plotësimin e vendit të punës: masazhiste (femra) kualifikimet arsimore, aftësitë dhe përvoja e punës: arsimi i lartë profesional / masazhiste e certifikuar / fizioterapeute. trajnimet / certifikimet certifikatë për k...

Farmacist/te ose mjek/mjeke e përgjithshme (1) - e re

Akat Ortomedica

-
Prizren, Kosovë
Spitali “akat ortomedica”, spitali special për ortopedi dhe kirurgji i licencuar nga ministria e shëndetësisëshpall konkurs për pranimin në punëfarmacist/te ose mjek/mjeke e përgjithshme (1) kritere të përgjithshme: te posedoni kualifikimin perkates dhe licensimin nga ana e msh per vendin e punes per te cilinkonkuroni. te jeni te afte te ...

Farmacist/te ose mjek/mjeke e përgjithshme (1) - e re

Akat Ortomedica

-
Prizren, Kosovë
Spitali “akat ortomedica” , spitali special për ortopedi dhe kirurgji i licencuar nga ministria e shëndetësisë shpall,konkurs për pranimin në punë farmacist/te ose mjek/mjeke e përgjithshme (1) kritere të përgjithshme: te posedoni kualifikimin perkates dhe licensimin nga ana e msh per vendin e punes per te cilin konkuroni. te jeni te afte...

Masazhiste - e re

Swiss Diamond

-
Prishtinë, Kosovë
Në bazë të dispozitave të ligjit të punës nr. 03/l-22 dhe të statutit të “swiss diamond hotel”, shpallet: k o n k u r s për plotësimin e vendit të punës: masazhiste (femra) kualifikimet arsimore, aftësitë dhe përvoja e punës: arsimi i lartë profesional / masazhiste e certifikuar / fizioterapeute. trajnimet / certifikimet certifikatë për k...

Farmacist - e re

E2 Partners Albania

-
Tiranë, Shqipëri
E2 partners group, në emër të klientit të saj është duke rekrutuar kandidatë në pozicionin e farmacist/e. përgjegjësitë kryesore: kontrollon cilësinë e mallrave kontrollon cmimin e mallrave dhe faturimin korrekt të tyre fature,sistem,kuti bën mbylljen ditore të kasës dhe transmetimin e saj tregohet e gatshme për të bërë matjen e tensioni ...

Estetikë-kozmetikë

EsteMed Group

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs estemed beauty center kërkojme punetore (femer): te punoj ne dyqanin tone kozmetik i cili gjendemi në albi mall-prishtinë kushtet e punesimit: te kete njohuri ne fushen e estetikes ,kozmetikes dhekujdesit personal te kete pervoje pune te kete aftesi te mira komunikuese me kliente dhe aftesine shitje te interesuarat te dergojne cv-...

Përkthyese e gjuhës turke

EsteMed Group

-
Prishtinë, Kosovë
Pozita : • përkthyese e gjuhës turke estemed beauty center hap konkurs përpozitën, përkthyese e gjuhës turke, aplikimiduhet të bëhet në adresënelektronikeestemedbeautycenter@gmail.com ku bashkangjiten cv i kandidates edhe nje foto, sidhe dokumentet tjera përcjellëse:referencat ngapunëdhënësit e mëparshëm, diploma e fakultetit , licensa e ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune mjekesi

Njoftime pune mjekesi dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane