Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Menaxhim

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 124 rezultate (Këshilla për kërkim)

Content manager - e re

MIK Group

-
Prishtinë, Kosovë
Content manager high performance digital marketing agentur. mikgroup. nutzt das zeitalter der digitalen medien und der veränderten konsumgewohnheiten der new generation. mik group wurde 2012 gegründet und bietet massgeschneiderte digital marketing dienstleistungen für schweizer unternehmen. unser team sitzt in zürich, berlin und prishtina...

Content manager - e re

MIK Group

-
Prishtinë, Kosovë
Content manager high performance digital marketing agentur. mikgroup. nutzt das zeitalter der digitalen medien und der veränderten konsumgewohnheiten der new generation. mik group wurde 2012 gegründet und bietet massgeschneiderte digital marketing dienstleistungen für schweizer unternehmen. unser team sitzt in zürich, berlin und prishtina...

Asistent menaxher - e re

Central Park

-
Prishtinë, Kosovë
Prishtina po bëhet me qendrën më të re tregtare! brenda kësaj hapësire keni mundësi të vini për t’u argëtuar bashkë me më të dashurit tuaj. vitaland do të jetë atraksion me lojëra nga më tërheqëset, jo vetëm për fëmijë por për të gjitha grup-moshat. prit edhe pak, gjithçka do të jetë gati shumë shpejt! sepse tashmë shumë vende pune po plo...

Project manager - e re

WorkFlow

-
Prishtinë, Kosovë
Opening: project manager ensure that all projects are delivered on-time, within scope and within budget coordinate internal resources for multiple projects assist in the definition of project scope and objectives, and ensure technical feasibility ensure resource availability and allocation develop a detailed project plan to monitor and tr...

Drejtor menaxhues i kompanisë - e re

Koral Group

-
Prishtinë, Kosovë
Oberal llc. prishtinё, veternik pn. është kompani që merret me prodhimin, montimin dhe shitjen e mobileve, kuzhinave, dyerve, parketit dhe laminatit. vepron në bazë të parimeve të qeverisjes korporative dhe është punëdhënës i besueshëm dhe atraktiv, qëllimi i së cilës është shtimi i prezencës së tij në treg. në harmoni me politikat e veta...

Drejtor menaxhues i kompanisë - e re

Koral Group

-
Prishtinë, Kosovë
Oberal llc. prishtinё, veternik pn. është kompani që merret me prodhimin, montimin dhe shitjen e mobileve, kuzhinave, dyerve, parketit dhe laminatit. vepron në bazë të parimeve të qeverisjes korporative dhe është punëdhënës i besueshëm dhe atraktiv, qëllimi i së cilës është shtimi i prezencës së tij në treg. në harmoni me politikat e veta...

Project manager - e re

WorkFlow

-
Prishtinë, Kosovë
Opening: project manager ensure that all projects are delivered on-time, within scope and within budget coordinate internal resources for multiple projects assist in the definition of project scope and objectives, and ensure technical feasibility ensure resource availability and allocation develop a detailed project plan to monitor and tr...

Asistent menaxher - e re

Central Park

-
Prishtinë, Kosovë
Prishtina po bëhet me qendrën më të re tregtare! brenda kësaj hapësire keni mundësi të vini për t’u argëtuar bashkë me më të dashurit tuaj. vitaland do të jetë atraksion me lojëra nga më tërheqëset, jo vetëm për fëmijë por për të gjitha grup-moshat. prit edhe pak, gjithçka do të jetë gati shumë shpejt! sepse tashmë shumë vende pune po plo...

Project manager - e re

WorkFlow

-
Prishtinë, Kosovë
Opening: project manager ensure that all projects are delivered on-time, within scope and within budget coordinate internal resources for multiple projects assist in the definition of project scope and objectives, and ensure technical feasibility ensure resource availability and allocation develop a detailed project plan to monitor and tr...

Drejtor menaxhues i kompanisë - e re

Koral Group

-
Prishtinë, Kosovë
Oberal llc. prishtinё, veternik pn. është kompani që merret me prodhimin, montimin dhe shitjen e mobileve, kuzhinave, dyerve, parketit dhe laminatit. vepron në bazë të parimeve të qeverisjes korporative dhe është punëdhënës i besueshëm dhe atraktiv, qëllimi i së cilës është shtimi i prezencës së tij në treg. në harmoni me politikat e veta...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune menaxhim

Njoftime pune menaxhim dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane