Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kategoritë:Inxhinier ndertimi (Fshij) Fshijini të gjitha

Inxhinier ndertimi

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 79 rezultate (Këshilla për kërkim)

Senior technical advisor (environmental and social specialist) - e re

FKEE

-
Prishtinë, Kosovë
Request for re-expressions of interest (consulting services – individual consultant) country: republic of kosovo project name: kosovo energy efficiency fund (keef) assignment title: senior technical advisor (environmental and social specialist) ref. no: keef/2.14/ic/2022 under the european union’s energy efficiency directive (directive 20...

Inxhinier/e i/e ndërtimtarisë, inxhinier/e i/e makinerisë - e re

Grand International Group

-
Prishtinë, Kosovë
Grand international group, në kuadër të zgjerimit të aktiviteteve të saj, kërkon një (1) inxhinier/e i/e ndërtimtarisë – drejtimi konstruktiv përshkrimi i pozitës: inxhinieri/ia i/e ndertimtarisë i/e drejtimit konstruktiv do të perfshihet në projektet e ndërtimit nga ato të thjeshtat deri tek ato komplekse, në projektimin, dokumentimin dh...

Senior technical advisor (environmental and social specialist) - e re

FKEE

-
Prishtinë, Kosovë
Request for re-expressions of interest (consulting services – individual consultant) country: republic of kosovo project name: kosovo energy efficiency fund (keef) assignment title: senior technical advisor (environmental and social specialist) ref. no: keef/2.14/ic/2022 under the european union’s energy efficiency directive (directive 20...

Senior technical advisor (mechanical engineer) - e re

FKEE

-
Prishtinë, Kosovë
Request for re-expressions of interest (consulting services – individual consultant)country: republic of kosovo project name: kosovo energy efficiency fund (keef) assignment title: senior technical advisor (mechanical engineer) ref. no: keef/2.15/ic/2022 under the european union’s energy efficiency directive (directive 2012/27/eu), kosovo...

Inxhinier i ndërtimtarisë, inxhinier i arkitekturës, inxhinier i makinerisë - e re

KaWa

-
Prishtinë, Kosovë
Info@kawa-group.com tags kawa group inxhinier i ndertmtarise inxhinier i arkitektures inxhinier i makinerise konstruksione metalike inxhinieri prishtine

Quality assurance engineer - e re

Elba Technology

-
Prishtinë, Kosovë
Https://elba-technologies-gmbh.breezy.hr/ tags quality assurance engineer manual automation elba technologies prishtina

Mep construction manager - e re

SPAXEL

-
Prishtinë, Kosovë
Mep construction manager spaxel owns, operates, and develops distinctive real estate projects with a focus on value-add and new construction affordable and moderate-income housing. spaxel leverages best-in-class, bleeding-edge technology and innovative operating models to execute faster, smarter, and more efficiently than traditional oper...

Teknik/e i/e instalimeve - e re

InterAdria

-
Prishtinë, Kosovë
Interadria është kompanie zhvillimit softuerik dhe telekomit e cila ofron shërbime të ndryshme, që sot janë të njohura si disa nga nevojat më të rëndësishme për shoqërinë tonë. https://interadria-ks.com/ ne kërkojmë punëtor të motivuar të bashkohen me ekipin tonë për pozitën: teknik/e i/e instalimeve dhe përkrahjeve në rrjetat kabllore de...

Teknik/e i/e instalimeve - e re

InterAdria

-
Prishtinë, Kosovë
Interadria është kompanie zhvillimit softuerik dhe telekomit e cila ofron shërbime të ndryshme, që sot janë të njohura si disa nga nevojat më të rëndësishme për shoqërinë tonë. https://interadria-ks.com/ ne kërkojmë punëtor të motivuar të bashkohen me ekipin tonë për pozitën: teknik/e i/e instalimeve dhe përkrahjeve në rrjetat kabllore de...

Teknik/e i/e instalimeve

InterAdria

-
Prishtinë, Kosovë
Interadria është kompanie zhvillimit softuerik dhe telekomit e cila ofron shërbime të ndryshme, që sot janë të njohura si disa nga nevojat më të rëndësishme për shoqërinë tonë. https://interadria-ks.com/ ne kërkojmë punëtor të motivuar të bashkohen me ekipin tonë për pozitën: teknik/e i/e instalimeve dhe përkrahjeve në rrjetat kabllore de...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune inxhinier ndertimi

Njoftime pune inxhinier ndertimi dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane