Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kategoritë:IT dhe Zhvillim softesh (Fshij) Fshijini të gjitha

IT dhe Zhvillim softesh

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 581 rezultate (Këshilla për kërkim)

Software/web developer (Punë në distancë)

Ad

Soft Developers

-
Tiranë, Shqipëri
Kerkohet nje software developer me njohuri ne gjuhet e meposhtme: php,mysql,nje framework php (laravel), javascript. do te ishte mjaft i pershtatshem nje person me ekserience te pergjithshme ne frontend css, bootstrap...

Sql programmer (with front-end skills) - e re

WorkFlow

-
Prishtinë, Kosovë
Opening: sql programmer (with front-end skills) development of high quality database solutions develop, implement and optimize stored procedures and functions using t-sql review and interpret ongoing business report requirements research required data build appropriate and useful reporting deliverables analyze existing sql queries for per...

Senior programues remote - e re

Përshkrimi senior full-stack developers (.net core + angular) senior frontend developers (angular) senior backend developers (.net core) ne remote detyrat senior full-stack developer (.net core + angular) minimum 5 years of experience experience with frontend technologies and frameworks, such as html5, css3, angular, javascript and typesc...

Remote senior python developer - e re

Scopic Software

-
Prishtinë, Kosovë
Are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? if you’re an innovator by nature and a python developer by trade, we’d love to hear from you! read on to see if you’d be a good fit for the scopic team of 250+ professionals from over 40 countries. at scopic, the virtual world is our home so this is a ful...

Teknologji informative - it - e re

Syri Group sh.p.k

-
Prishtinë, Kosovë
Kushtet që duhet plotësuar për aplikim për pozitën e it-së: diplomë universiteti – shkenca kompjuterike ose të ngjashme; dëshmi për përvojën e punës (2 vjeçare) në rrjete kompjuterike dhe mirëmbajtje; njohuri të shkëlqyera në punën me kompjuter; mos të kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht; aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, rapor...

Senior react developer - e re

Ninety

-
Prishtinë, Kosovë
E kemi një klient nga parisi që e ka 1 super projekt. jo vetëm teknologjikisht interesant por edhe ekologjikisht. bëhet fjalë për 1 saas platformë (web + mobile) për shpërndarjen e ideve/nismave të ndryshme për të mirën e ambientit nëpër kompani/organizata. p. sh. propozimi i gjelbrimit të zyreve të kompanisë, zvoglimi i shpenzimit të kot...

Sql programmer (with front-end skills) - e re

WorkFlow

-
Prishtinë, Kosovë
Opening: sql programmer (with front-end skills) development of high quality database solutions develop, implement and optimize stored procedures and functions using t-sql review and interpret ongoing business report requirements research required data build appropriate and useful reporting deliverables analyze existing sql queries for per...

Operator/e full stack developer - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon operator/e full stack developer për një kompani italiane me seli në shqipëri që merret me transferime të jashtme dhe shërbime të marketingut në internet. detyrat detyrat dhe përgjegjësitë: koordinon ekipin e zhvillimit front-end dhe back-end. bashkëpunon me menaxherë të produkteve zhvillues me përvojë, për të ...

Operator/e back-end - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon; operator/e back-end për një kompani italiane me seli në shqipëri që merret me transferime të jashtme dhe shërbime të marketingut në internet. detyrat detyrat dhe përgjegjësitë: zhvillon web me strukturat kryesore (php, laravel, codeigniter); kualifikimet kualifikimet/kërkesat: përvojë prej të paktën 3 vjet; n...

Operator/e front-end - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon; operator/e front-end për një kompani italiane me seli në shqipëri që merret me transferime të jashtme dhe shërbime të marketingut në internet. detyrat detyrat dhe përgjegjësitë: zhvillon web me strukturat kryesore (angular, vue, react / react native); kualifikimet kualifikimet/kërkesat: përvojë prej të paktën...

It security - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner kerkon per nje klient prestigjoz ne fushen e finances, specialist it security. detyrat detyrat kryesore per te cilat do te jete pergjegjes: te ofroje aftesi te mira organizimi ne eksperte per zgjidhjen e problemeve dhe ne trajtimin e situatave te veshtira dhe per te zhvilluar zgjidhje. te ofroje aftesi te mira dhe bashk...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune it dhe zhvillim softesh

Njoftime pune it dhe zhvillim softesh dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane