Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ekonomi dhe Financa

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 95 rezultate (Këshilla për kërkim)

Specialist finance - e re

Billa & CO shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi billa & co shpk, një kompani e re, dinamike, me rritje vit pas viti në fushën e tregtimit të pllakave, parketit dhe hidrosanitareve, kërkon një specialist finance. detyrat •deklarimet on-line libër blerje /shitje , deklarim fdp-te e tvsh-se , sigurimet shoqërore &shëndetsore në drejtorine rajonale tatimore sipas deadline-ve të ...

Ekonomiste per supermarket - e re

KMY

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi ekonomiste ne supermarketet kmy. kualifikimet arsim i larte ekonomik. te kete njohuri shume te mira te paketes baze ms office (windows, excel; power point). programit financa 5, alpha. njohja e programit navision perben avantazh. te kete perkushtim maksimal gjate orarit te pune. te jete e komunikueshme me koleget dhe e gatshme ...

Magazinier - e re

Agikons

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi agikons sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. themeluar që në vitin 1996, agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: kodra e diellit 1&2 (tiranë), ''marea resort'' (kavajë), ''tarraca e ...

Financiere - e re

Segafredo

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi kompania klar shpk distributori kryesore i segafredo zanetti është në kërkim të një financiere. detyrat • rregjistrim fatura shitje dhe blerje për shpenzime dhe të ardhura • rregjistrimi i veprimeve të magazines, rakordim në lidhje me levizjet e materialeve • kontrolli detajuar i shpenzimeve & të ardhurave mujore të realizuara ...

The headhunter group finance & administration director - e re

The HeadHunter Group

-
Tiranë, Shqipëri
For our client, a distribution company, we are looking for the following position in tirana: finance & administration director (fad) job description: finance & administration strategy and planning for each market. group level & markets accounting plans. group financial consolidation and reporting.responsible for tax strategy, transactions...

Ekonomiste fier - e re

Përshkrimi vibtis kërkon ekonomiste - vibtis është kompania e duhur për ty! ejani të punoni si ekonomiste në një nga kompanit më të mëdha në shqipëri e cila ofron përfitime të jashtëzakonshme dhe mundësi avancimi në karrierë dhe ambjent për të mësuar. vibtis është kompania më e madhe në shqipëri në import – eksport të produkteve industria...

Administrative & finance clerk - e re

EPPC Kosovo

-
Prishtinë, Kosovë
Eppc kosovo , on behalf of its client, one of the world’s largest pharmaceutical companies operating in healthcare industry, is currently recruiting an administrative & finance clerk for kosovo. major responsibilities: prepare supportive documentation for contracts for participation in local and international scientific events (travel res...

Zyrtare e financave - e re

Detyrat dhe përgjegjësitë: kryerja e punëve të zyrës si menaxhimi i dokumenteve, pranimi i telefonatave, mirëpritja e vizitorëve etj; koordinimi i takimeve, duke përfshirë të gjitha punët e nevojshme për aranzhimin e tyre; evidenca e librit hyrje dalje; përpilimi i dokumenteve të nevojshme në bazë të kërkesës; fajllimi i dokumenteve në më...

Drejtor/e i/e njësisë së auditimit të brendshëm - e re

K.R.U. Gjakova

-
Gjakovë, Kosovë
Në bazë të dispozitave të nenit 21, nenit 25, paragrafit 25.2, pika h) e ligjit nr. 03/l- 087 për ndërmarrjet publike (“gazeta zyrtare e republikës së kosovës”, nr. 31/2008 (dt.15.06.2008), respektivisht nenit 13 të ligjit nr. 04/l-111 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr. 03/l-087 për ndërmarrjet publike (gazeta zyrtare e republikës...

Financier - e re

Shqipëri
Kerkohet financier / financiere mosha 25 -35 vjec te kete njohuri te mira te gjuhes angleze

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune ekonomi dhe financa

Njoftime pune ekonomi dhe financa dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane