Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Bare dhe Restorante

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 64 rezultate (Këshilla për kërkim)

Banakier/e - e re

Përgatitni dhe shërbeni të gjitha pijet në standardet e turtle jack. ndihmoni mysafirin me zgjedhjen e pijeve. promovoni veçoritë javore. merrni pjesë në të gjitha promovimet. respektoni të gjitha ligjet dhe rregulloret e pijeve. angazhoni mysafirë dhe ndërtoni një klientelë të rregullt. certifikimi i smart serve. kërkohet përvoja e shërb...

Kuzhinier/e - e re

Trajnoni stafin në përgatitjen, gatimin dhe trajtimin e ushqimit. mirëmbajtja e shënimeve të shpenzimeve të ushqimit, konsumit, shitjeve dhe inventarit. analizoni kostot e operimit dhe të dhënat e tjera. përgatitni enët për klientët me alergji ushqimore ose intolerance. diplomë e shkollës së mesme. diplomë apo çertificatë si kuzhinier (pr...

Kamarier/e - e re

Përgatitni tabela për restorantet sipas udhëzimeve specifike të vendosura. sigurohuni që klientët janë të mirëpritur gjatë hyrjes në restorant. drejtoni mysafirët përmes artikujve të menusë dhe siguroni informacione, përzgjedhje dhe sugjerime për një përvojë të plotë të mysafirëve të ushqimit dhe pijeve. bashkëpunoni dhe koordinohuni me k...

Enëlarës/e - e re

Lani dhe preni perimet dhe frutat. hiq mbeturinat e kuzhinës dhe plehrat. trajtoni dhe ruani produktet e pastrimit. pastroni dhe sanifikoni kuzhinën duke përfshirë sipërfaqet e punës, dollapët, hapësirat e ruajtjes dhe pajisjet. merrni largoni nga paketimet dhe vedosni furnizimet në frigoriferë, frize, dollapë dhe rafte tjera. fshij, lyen...

Kuzhinier/e - e re

Trajnoni stafin në përgatitjen, gatimin dhe trajtimin e ushqimit. mirëmbajtja e shënimeve të shpenzimeve të ushqimit, konsumit, shitjeve dhe inventarit. analizoni kostot e operimit dhe të dhënat e tjera. përgatitni enët për klientët me alergji ushqimore ose intoleranca. kërkesat për ushqim dhe furnizime kuzhine. përgatitni dhe gatuani ush...

Asisten kuzhine - e re

⦁ përgjegjës për përgatitjen e sallatave, skuqje dhe fërgim të ushqimeve. ⦁ përgjegjës për përgatitjen e sallatave, skuqje dhe fërgim të ushqimeve. ⦁ bahskëpunim me kuzhinierët. ⦁ pranimi e mallrave, shpaketimi dhe sigurimi se gjërat e duhura vijnë në vendin e duhur. ⦁ lani dhe pastroni.

Asistent/e kuzhine - e re

⦁ ndihmoni kuzhinierin të përgatisë ushqime. ⦁ ndihmoni kuzhinierin të përgatisë ushqime. ⦁ pastroni enët. ⦁ mirëmbajtja e kuzhinës.

Barist - e re

● ben shitjen e pastave dhe embelsirave të pjekura për vizitorë . ● përgatit sallën e takimeve për klientët. ● ben pastrimin ditor në furrë. ● bashkëpunim te mirë mes tre dyqaneve te pjekjes në trondheim. ● pervoje pune ne sherbim dhe aparatet e kafeve. ● perfundimin e shkolles se mesme .

Kuzhinier/e - e re

Planifikimim organizimi dhe udhëheqja e punës së përditëshme në kuzhinë. pranimi dhe zbatimi i urdhërave. puna në mënyrë të pavarur dhe në grupe.

Kamarier/e - e re

Pranon dhe regjistron porositë. shërbim i ushqimit. shërbim i pijeve. komunikon me klientët.

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune bare dhe restorante

Njoftime pune bare dhe restorante dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane