Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Banka Dhe Financa

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 50 rezultate (Këshilla për kërkim)

Vende të lira pune - e re

NLB Banka

-
Prishtinë, Kosovë
Nlb banka sh. a., me seli në prishtinë, shpall konkurs për zgjedhjen e kandidatëve për vendet e punës: zyrtar i lartë për siguri të teknologjisë së informacionit në divizionin për teknologji të informacionit (një vend pune) zyrtar i lartë për administrim të rrjetës në divizionin për teknologji të informacionit (një vend pune); zyrtar i la...

Analist-e kreditor-e - e re

Kreditimi Rural i Kosoves

-
Rahovec, Kosovë
Kreditimi rural i kosovës sh.p.k., është institucionmikrofinanciar i regjistruar në bqk, me mision të ofroj shërbime financiare përklientët me të ardhura të ulëta, me fokus të veçantë për bizneset mikro, tëvogla, bujqësore dhe aktivitetet tjera në zonat rurale dhe urbane, me fokusprioriteti në bujqësi dhe një vëmendje të veçantë për qëndr...

Analist-e kreditor-e - e re

Kreditimi Rural i Kosoves

-
Rahovec, Kosovë
Kreditimi rural i kosovës sh.p.k., është institucion mikrofinanciar i regjistruar në bqk, me mision të ofroj shërbime financiare për klientët me të ardhura të ulëta, me fokus të veçantë për bizneset mikro, të vogla, bujqësore dhe aktivitetet tjera në zonat rurale dhe urbane, me fokus prioriteti në bujqësi dhe një vëmendje të veçantë për q...

Asistent i shërbimeve me klient (alb/eng) - e re

TEB Banka

-
Mitrovicë, Kosovë
Teb një ndër bankat më me renome në kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të bnp paribas. teb tani po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën praktikant - asistent i shërbimeve me klient në degën e mitrovicës. përgjegjësitë: nën mbikëqyrjen e eprorit direkt dhe me qëllim të fi...

Asistent i shitjes për persona fizik (alb/eng) - e re

TEB Banka

-
Prishtinë, Kosovë
Teb një ndër bankat më me renome në kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të bnp paribas. teb tani po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën asistent i shitjes për persona fizik për degën në therandë. përgjegjësitë: identifikimi dhe rekrutimi i klientëve – personave fizik; sh...

Zyrtar në administratë (m/f) - e re

Banka për Biznes

-
Prishtinë, Kosovë
Kualifikimet: diplomë universitare (preferohet bachelor në ekonomi, menaxhment apo të ngjashme); përvojë e mëparshme së paku dy (2) vite, dhe përvoja në industrinë bankare përbën avantazh; njohuri të avancuara në excel dhe përgatitje të raporteve; aftësi të shkëlqyera analitike, organizim, komunikimit, dhe përcaktim të prioriteteve; nivel...

Këshilltarë për klientë biznesi për nvm (m/f) - e re

Banka për Biznes

-
Prizren, Kosovë
Këshilltarë për klientë biznesi për nvm (m/f) kompetencat diplomë universitare (preferohet bachelor në ekonomi, menaxhment apo të ngjashme); tri (3) vite përvojë pune, përvoja në sektorin bankar përbënë avantazh; aftësi të shkëlqyeshme të shitjes dhe prezantimit; aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit; nivel mesatar i gjuhës angleze. përsh...

Zyrtar në administratë (m/f) - e re

Banka për Biznes

-
Prishtinë, Kosovë
Kualifikimet: diplomë universitare (preferohet bachelor në ekonomi, menaxhment apo të ngjashme); përvojë e mëparshme së paku dy (2) vite, dhe përvoja në industrinë bankare përbën avantazh; njohuri të avancuara në excel dhe përgatitje të raporteve; aftësi të shkëlqyera analitike, organizim, komunikimit, dhe përcaktim të prioriteteve; nivel...

Këshilltarë për klientë biznesi për nvm (m/f) - e re

Banka për Biznes

-
Prizren, Kosovë
Këshilltarë për klientë biznesi për nvm (m/f) kompetencat diplomë universitare (preferohet bachelor në ekonomi, menaxhment apo të ngjashme); tri (3) vite përvojë pune, përvoja në sektorin bankar përbënë avantazh; aftësi të shkëlqyeshme të shitjes dhe prezantimit; aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit; nivel mesatar i gjuhës angleze. përsh...

Arkëtar kryesor në ekspoziturë - e re

NLB Banka

-
Skenderaj, Kosovë
Nlb banka sh. a., me seli në prishtinë, shpall konkurs për zgjedhjen e kandidatit për vendin e punës: arkëtar kryesor në ekspoziturën në skenderaj (një vend pune) kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara obligohet diplomë universitare në lëmin e ekonomisë, financave, kontabilitetit, administrimit të biznesit ose lëmi të ngjashme; obligohet të...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune banka dhe financa

Njoftime pune banka dhe financa dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane