Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Shtetet:Kosovë (Fshij)Kategoritë:Arsim & Edukim (Fshij) Fshijini të gjitha

Arsim & Edukim - Kosovë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 83 rezultate (Këshilla për kërkim)

Mësimdhënës/e (23) - e re

Komuna e Dragashit

-
Dragash, Kosovë
Në bazë të ligjit për arsimin parauniversitar në republikën e kosovës nr.04/l-032, nenit 8 të ligjit mbi punën në republikën e kosovës, nr.03/l-212, nenit 5 të ligjit për arsimin në komunat e republikës së kosovës nr.03/l-068, udhëzimit administrativ (masht) nr.10/2018 të datës 20.07.2018 për normativin mbi kuadrin profesional të arsimit ...

Mësimdhënës/e (24), punëtor/e teknik/e (4) - e re

Komuna e Prizrenit

-
Prizren, Kosovë

Qendim ditor - e re

Qendrim Ditor

-
Lipjan, Kosovë
Ofroj kujdes ditor per femijet nga mosha 1-9 vjeç ne grupe te vogla per shkak te situates te krijuar nga pandemia. femijet gjate qendrimit fo te mesojne aktivitete te ndryshme, luajne dhe argetohen si ne kopsht. kurse per femijet me te rritur do te ofrohen dhe mesim i gjuhes angleze dhe gjermane. orari i punes do te jete nga e hena deri t...

Mësimdhënës/e (23) - e re

Komuna e Dragashit

-
Dragash, Kosovë
Në bazë të ligjit për arsimin parauniversitar në republikën e kosovës nr.04/l-032, nenit 8 të ligjit mbi punën në republikën e kosovës, nr.03/l-212, nenit 5 të ligjit për arsimin në komunat e republikës së kosovës nr.03/l-068, udhëzimit administrativ (masht) nr.10/2018 të datës 20.07.2018 për normativin mbi kuadrin profesional të arsimit ...

Mësimdhënës/e për lëndën e gjuhës gjermane - e re

Komuna e Pejës

-
Pejë, Kosovë
Nr. prot. 1020/53 në bazë të nenit 8, paragrafi 1 dhe 2 të ligjit të punës nr. 03/l-212 (gazeta zyrtare e republikës së kosovës, nr. 90/2010), nenit 5, pikës c. të ligjit për arsimin në komunat e republikës së kosovës nr. 03/l-068, nenit 4 dhe 5,ligjit për arsimin parauniversitar neni 35, udhëzimit administrativ nr.07/2017 për rregullimin...

Drejtoria për arsim dhe edukim - e re

Komuna e Malishevës

-
Malishevë, Kosovë
K o n k u r s për plotësimin e vendeve të punës viti shkollor 2020/2021 nr. niveli, shkolla pozita vendi i lirë/zëvendësim numri i pozitave orë 1 shfmu" 18 prilli" në burim mësim klasorë zëvendësim i lehonisë 1 20 2 shfmu" emin duraku" në dragobil mësim klasorë zëvendësim i lehonisë 1 20 i. aplikacionit i bashkëngjiten këto dokumente: ⦁ f...

Mësimdhënës/e për lëndën e gjuhës gjermane - e re

Komuna e Pejës

-
Pejë, Kosovë
Nr. prot. 1020/53 në bazë të nenit 8, paragrafi 1 dhe 2 të ligjit të punës nr. 03/l-212 (gazeta zyrtare e republikës së kosovës, nr. 90/2010), nenit 5, pikës c. të ligjit për arsimin në komunat e republikës së kosovës nr. 03/l-068, nenit 4 dhe 5,ligjit për arsimin parauniversitar neni 35, udhëzimit administrativ nr.07/2017 për rregullimin...

Drejtoria për arsim dhe edukim - e re

Komuna e Malishevës

-
Malishevë, Kosovë
K o n k u r s për plotësimin e vendeve të punës viti shkollor 2020/2021 nr. niveli, shkolla pozita vendi i lirë/zëvendësim numri i pozitave orë 1 shfmu” 18 prilli” në burim mësim klasorë zëvendësim i lehonisë 1 20 2 shfmu” emin duraku” në dragobil mësim klasorë zëvendësim i lehonisë 1 20 i. aplikacionit i bashkëngjiten këto dokumente: ⦁ f...

Tutors for english language - e re

English Buzz Online

-
Prishtinë, Kosovë
We are looking for some passionate youngsters from kosovo who are interested to become online tutors for english language learners. if you are interested to become part of a global network of tutors and earn money while working from home then this application is for you! responsibilities of the tutor -get trained for the website and the p...

Mësimdhënës/e të gjuhës gjermane - e re

Artigum Kosova

-
Mitrovicë, Kosovë
Kompania gjermane artigum management, me përfaqësi në prishtinë, shpallë: ⁣konkurs për mësimdhënës/e të gjuhës gjermane ne mitrovice ⁣• titulli:mësimdhënës/e për gjuhën gjermane⁣ ⁣kontrata: me afat te caktuar – 1 vjeçare me mundësi vazhdimi⁣ ⁣orari: i plotë – 40 orë në javë, si dhe gjysme orari 20 orë në javë⁣ ⁣i ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune arsim edukim kosove

Njoftime pune arsim edukim kosove dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane