Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Arsim & Edukim

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 107 rezultate (Këshilla për kërkim)

Mësimdhënës/e (12) - e re

Komuna Skënderaj

-
Skenderaj, Kosovë
Drejtoria për arsim / department of education nr. 2538/21 dt. 19.10.2021 në bazë të nenit 8 të ligjit të punës nr.03/l-212, nenit 5 (shkronja c) të ligjit për arsimin në komunat e rep. së kosovës nr. 03/l-068, nenit 17 (shkronja h) të ligjit për vetëqeverisje lokale nr.03/l-040, nenit 35 të ligjit mbi arsimin parauniversitar në rep. e kos...

Mësimdhënës/e (12) - e re

Komuna Skënderaj

-
Skenderaj, Kosovë
Drejtoria për arsim / department of education nr. 2538/21 dt. 19.10.2021 në bazë të nenit 8 të ligjit të punës nr.03/l-212, nenit 5 (shkronja c) të ligjit për arsimin në komunat e rep. së kosovës nr. 03/l-068, nenit 17 (shkronja h) të ligjit për vetëqeverisje lokale nr.03/l-040, nenit 35 të ligjit mbi arsimin parauniversitar në rep. e kos...

Edukatore - e re

Ora Education

-
Prishtinë, Kosovë
Ora education është institucion parashkollor që ofron edukim dhe përkujdesje të fëmijëve 1 deri 6 vjeç në një mjedis të sigurt, të respektueshëm dhe gjithëpërfshirës që ndërton një themel për të mësuarit gjatë gjithë jetës. jemi në kërkim të edukatoreve të motivuara që inspirojnë një komunitet të gjallë dhe inovativ të të mësuarit të përk...

Edukatore, motër edukatore - e re

Ora Education

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs ora education është institucion parashkollor që ofron edukim dhe përkujdesje të fëmijëve 1 deri 6 vjeç në një mjedis të sigurt, të respektueshëm dhe gjithëpërfshirës që ndërton një themel për të mësuarit gjatë gjithë jetës. jemi në kërkim të edukatoreve të motivuara që inspirojnë një komunitet të gjallë dhe inovativ të të mësuarit...

Apliko për konferencën rajonale të vullnetarizmit edukativ - e re

TOKA

-
Prizren, Kosovë
Apliko për konferencën rajonale të vullnetarizmit edukativ me datën 10 dhjetor, në kosovë, do të mbahet konferenca rajonale e vullnetarizmit edukativ në qytetin e prizenit. pjesëmarrës në konferencë do të jenë edhe mësimdhënës nga kosova, shqipëria, bosnja dhe hercegovina, mali i zi, rumania, serbia, sllovakia dhe argjentina. gjatë konfer...

Edukatore e programit parafillorë - e re

Kopshti i femijeve AGU-2

-
Prishtinë, Kosovë
Kopshti i fëmijëve agu-2 në rrugën muharrem fejza-prishtinë, hap konkurs për vend të lirë të punës (1). pozita: edukatore kriteret për aplikim: diplomë nga fakulteti i edukimit, mirëqenje sociale ose pedagogji; te ketë përvojë pune; te jetë e motivuar për punë dhe e dashur me fëmijët; te jetë kreative dhe të ketë aftësi organizative; te j...

Edukatore, motër edukatore - e re

Ora Education

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs ora education është institucion parashkollor që ofron edukim dhe përkujdesje të fëmijëve 1 deri 6 vjeç në një mjedis të sigurt, të respektueshëm dhe gjithëpërfshirës që ndërton një themel për të mësuarit gjatë gjithë jetës. jemi në kërkim të edukatoreve të motivuara që inspirojnë një komunitet të gjallë dhe inovativ të të mësuarit...

Apliko për konferencën rajonale të vullnetarizmit edukativ - e re

TOKA

-
Prizren, Kosovë
Apliko për konferencën rajonale të vullnetarizmit edukativ me datën 10 dhjetor, në kosovë, do të mbahet konferenca rajonale e vullnetarizmit edukativ në qytetin e prizenit. pjesëmarrës në konferencë do të jenë edhe mësimdhënës nga kosova, shqipëria, bosnja dhe hercegovina, mali i zi, rumania, serbia, sllovakia dhe argjentina. gjatë konfer...

Edukatore, motër edukatore - e re

Ora Education

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs ora education është institucion parashkollor që ofron edukim dhe përkujdesje të fëmijëve 1 deri 6 vjeç në një mjedis të sigurt, të respektueshëm dhe gjithëpërfshirës që ndërton një themel për të mësuarit gjatë gjithë jetës. jemi në kërkim të edukatoreve të motivuara që inspirojnë një komunitet të gjallë dhe inovativ të të mësuarit...

Edukatore kopshti - e re

NOAH

-
Kosovë
Kopshti noah është në kërkim të pes (5) edukatore. detyrat dhe përgjegjësitë e punës: përcjellja dhe dizajnimi i kurrikulës të të mësuarit puna e afërt me fëmijët që janë në përgjegjësi të edukatores përvojë në qasjen pozitive ndaj fëmijëve dhe përkrahje emocionale organizimi i materialeve dhe pajisjeve të përdorura sipas metologjisë të p...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune arsim edukim

Njoftime pune arsim edukim dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane