Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kategoritë:Administratë (Fshij) Fshijini të gjitha

Administratë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 190 rezultate (Këshilla për kërkim)

Mesimdhenes/e - e re

Deçan, Kosovë
Ne baze te nenit 8. paragrafi 1 clhe 2 te ligjit te punes, nr. 03/l-212,( gazeta zyrtare e repuhlikes se kosoves. nr 90/2010). neni 5 pikes c. te ligjit per a rsimiti ne komunat e repuhlikes se kosoves, nr. 03/l-068. udhezimit administrate ( mpms)nr. 07/2017 per rregullimin e procedurave te konkursit publik neni 4. udhezimit administrate ...

2 mesimdhenes/e - e re

Kaçanik, Kosovë
Ne baze te nenit 5 pika (c) te ligjit per arsimin ne komunat e republikes se kosoves nr.03/l-068, nenit 35 te ligjit per arsim parauniversitar nr.04/l-032, nenit 8 te ligjit te punes nr.03/l-212, udhezirrnn administrativ (mpms) nr. 07/2017 per rregullimin e procedurave te konkursit ne sektorin publik,udhezimit administrativ te masht-it nr...

Mesimdhenes/e - e re

Malishevë, Kosovë
Në bazë të nenit 8, paragrafi 1 dhe 2 të ligjit të punës, nr. 03/l-212,( gazeta zyrtare e republikës së kosovës, nr.90/2010), neni 5 pikës c. të ligjit për arsimin në komunat e republikës së kosovës, nr. 03/l-068, udhëzimit administrativ ( mpms)nr.07/2017 për rregullimin e procedurave të konkursit publik neni 4. udhëzimit administrativ ma...

Mesimdhenes/e - e re

Malishevë, Kosovë
Ne baze te ligjit mbi arsimin ne komunat e republikes se kosoves nr. 03/l-068 , ua nr. 10 / 2018 dhe ne baze te nenit 8, paragrafi 1,2 te ligjit te punes nr.03/l-212, lidhur me kushtet dhe kriteret per tiiemelimin e marredhenies se punes ,drejtori i drejtorise per arsim ne fushe kosove shpalle: konkurs per kete vend te lire shfmu “ vellez...

Zyrtar i larte per buxhet dhe financa - e re

Kosovë
Duke u bazuar ne ligjin nr. 03/l – 149 per sherbimin civil te republikes se kosoves neni 18, rregulloren nr. 02/2010 per procedurat e rekrutimit ne sherbimin civil te republikes se kosoves dhe rregulloren nr. 21/2012 per avancimin ne karriere te nepunesve civil, komuna e istogut shpall: konkurs i brendshem drejtoria: drejtoria per arsim t...

Request for expression of interest - e re

Ministria e Shëndetësisë

-
Prishtinë, Kosovë
Request for expression of interest officials/operators for data entry in three centers for social work (csws) to support the piloting phase for the roll-out of the module targeting social health insurance contribution exemptions and related information systems and it infrastructure country: kosovo project id: p163532 world bank loan/credi...

Asistent/e ne administrate - e re

Asistent / e në administratë kushtet: të ketë njohuri të mira në kompjuter të jetë i/e aftë për punë në grup dhe punë nën presion vendi: fushë kosovë per te aplikuar dergoni cv ne: primex.eu@gmail.com adresa: fushë kosovë : “rr. nëna terezë”,

Ekspert i jashtem - e re

Prishtinë, Kosovë
Zyra kombetare e auditimit ne mbeshtetje te nenit 12.2 te ligjit nr.05/l-055 per auditorin e pergjithshem dhe zyren kombetare te auditimit te republikes se kosoves dhe nenit 4 te udhezimit administrativ nr. 02/2017 per angazhimin e eksperteve te jashtem, zyra kombetare e auditimit e republikes se kosoves, me daten 12 shkurt 2020 bene: shp...

Safeguarding project regional lead - e re

Prishtinë, Kosovë
Changing the story safeguarding project regional lead x 1 post building inclusive civil societies with, and for, young people in post-conflict settings changing the story (cts) is looking for one safeguarding project regional lead to work with their safeguarding project developer in developing context-specific safeguarding resources to su...

Mesimdhenes/e - e re

Kosovë
Bazuar ne nenin 8, paragrafi 1 dhc 2, te ligji i punes, nr.03/l -212, neni 5, paragrafi c, ligji per arsiniin ne komunat e republikes se kosoves, nr.03/l-068, neni 35, ligji per arsimin parauniversitar ne republiken e kosoves,nr.04/l-032, udhezimet administrative te masht-it,nr. 17/2009, nr.10/2018, e ua nr.07/2017, rregullimi i procedura...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune administrate

Njoftime pune administrate dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane