Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Rajonet:Tiranë (Fshij)Kompanitë:Instituti Profesional ATC (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kategoritë
Lloji

Instituti Profesional ATC - Tiranë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 31 rezultate (Këshilla për kërkim)

Instruktor- kompjuter/informatike

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi instruktor i inxhinierisë informatike/kompjuterike për mësimdhënien e kurseve profesionale 1-vjeçare në degën teknik kompjuteri & it detyrat mësimdhënie të kursit "teknik kompjuteri & it" në teori dhe praktikë kualifikimet kriteret: të ketë kryer studimet e larta në fakultetin e inxhinierisë informatike; të ketë përvojë pune 5 ...

Tiranë – ofrohet vend pune – mësues i gjuhës angleze

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Aplikanti duhet: të ketë kryer studimet e larta në fakultetin e gjuhëve të huaja në degën anglisht ; të ketë përvojë pune 5-vjeçare në mësimdhënie; të njohë programet bazë të kompjuterit (microsoft office); njohja e gjuhëve të tjera të huaja (kryesisht gjermanisht dhe italisht) përbën përparësi. aplikanti duhet ta dërgojë cv-në në gjuhën ...

Social media marketing ( menaxher)

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi social media marketing (menaxher) kualifikimet kriteret: të ketë kryer studimet e larta, dega gazetari-media; të ketë eksperiencë në televizion, radio dhe marketing mbi 3 vite; të ketë eksperiencë në fushen e komunikimit dhe media (tv, radio, media sociale, rrjete sociale etj.); të jetë kreativ dhe inovator; njohuri të mira të ...

Tirane, ofroj vend pune kuzhinier/e (me kohë të pjesshme)

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Kërkohet kuzhinier/e me kohë të plotë kualifikimet dhe përvoja e punës: të ketë eksperiencë pune mbi 3 (tri) vite si kuzhinier/e në restorante me 4 ose 5 yje: të ketë arsimim të lartë ose profesional në hoteleri/gastronomi; aftësi shumë të mira në menaxhimin e kuzhinës, të kohës dhe produkteve; aftësitë profesionale dhe personale: aftësi ...

Tirane, ofroj vend pune - infermier/e (part time)

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Kriteret e kërkuara: - të ketë kryer studimet e larta në mjeksi, dega infermieri e përgjithshme; - kryerja e studime në itali apo turqi përbën përparësi; - të posedoj liçensen e infermierit lëshuar nga uish; - të ketë ushtruar profesionin si infermier/e në katë vitet e fundit. aplikanti duhet ta dërgojë cv-në në gjuhën shqipe të shoqëruar...

Tirane, ofroj vend pune - grafik dizajner (me kohë të plotë / të pjesshme)

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Aplikanti duhet: të ketë kryer studimet e larta në akademinë e arteve, dega grafik dizajner ; të ketë përvojë pune 5-vjeçare në mësimdhënie ose si dizajner; të njohë parimet e dizajnit dhe të faqosjes; të ketë njohuri të mira të programeve: adobe illustrator , adobe indesign , adobe photoshop, 3dmax etj. njohja e gjuhëve të huaja (kryesis...

Tirane, ofroj vend pune - instruktor hidraulik (me kohë të pjesshme)

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Kerkohet - instruktor hidraulik per zhvillimin e kurseve profesionale 3-mujore. kriteret: - te kete kryer studimet profesionale per hidraulik apo profile te mgjashme; - te kete esperience pune ne implementimin e instalimeve hidraulike mbi 5 vite; - eksperienca ne mesimdhenie perben avantazh; - te te kete njohuri ne kompjuter (paketa offic...

Tirane, ofroj vend pune - promotor/e (shperndarje fletpalosjesh/ posterash etj.) part time

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Kërkohen vajza dhe djem për shpërndarje fletëpalosjesh në tiranë dhe në qytete të tjera. ofrohet: punë me kohë të plotë (fleksibël); kushte të mira pune; pagë e kënaqshme; shpërblime. kërkohet që personi i interesuar të jetë: i shkathët, korrekt, i përgjegjshëm dhe i komunikueshëm; mbi 18 vjeç; pa angazhime pune ose shkolle; i gatshëm të ...

Tiranë – ofrohet vend pune - instruktor në profilin stilist / rrobaqepësi

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Aplikantja duhet: të ketë kryer studimet e larta në degën inxhinieri tekstile dhe modë etj.; të ketë përvojë pune 5-vjeçare në rrobaqepësi ose atelie; të njohë programet bazë të kompjuterit (microsoft office); eksperiencë në mësimdhëni e përbën përparësi; njohja e gjuhëve të huaja (kryesisht anglisht) përbën përparësi; të jetë i prirë të ...

Tiranë – ofrohet vend pune - instruktor shef kuzhine (me kohë të plotë/të pjesshme)

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Kërkohet mësues i gastronomisë për mësimdhënien e kurseve profesionale 1-vjeçare në degën shef kuzhine aplikanti duhet: të ketë kryer studimet për gastronomi; të ketë përvojë pune 5-vjecare në restorante prestigjioze si brenda dhe jashtë vendit; të ketë eksperiencë në mësimdhënie; të njohë programet bazë të kompjuterit (microsoft office) ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - instituti profesional atc tirane

Instituti profesional atc tirane dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane