Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Sarandë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 139 rezultate (Këshilla për kërkim)

Arkëtar /e - e re

Art and Tourism Development Group

-
Sarandë, Shqipëri
Bougainville bay resort & spa pjesë e kompanisë atdg (art and tourism development group), një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. ju fton të aplikoni në pozicionin e: arkëtar /e detyrat dhe përgjegjësitë: bën gjendjen ditore të arkës; përgjegjës/e për mbajtjen fizike të ...

Spa therapiste - e re

Art and Tourism Development Group

-
Sarandë, Shqipëri
Bougainville bay resort & spa pjesë e kompanisë atdg (art and tourism development group), një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. ju fton të aplikoni në pozicionin e punës: spa therapiste përshkrim i përgjithshëm luan një rol të rëndësishëm në ofrimin e shërbimeve cilëso...

Shofer - e re

Art and Tourism Development Group

-
Sarandë, Shqipëri
Bougainville bay resort & spa pjesë e kompanisë atdg (art and tourism development group), një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. ju fton për të aplikuar në pozicionin e punës: shofer kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere: të zotërojë patentë të klasit c; të ketë e...

Sarande, ofroj vend pune, shofer - e re

Bougainville Bay Resort & SPA

-
Sarandë, Shqipëri
Bougainville bay resort & spa pjesë e kompanisë atdg (art and tourism development group) , një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. ju fton për të aplikuar në pozicionin e: shofer kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere: të zotërojë patentë të klasit c; të ketë eksper...

Sarande, ofroj vend pune arkëtar /e - e re

Bougainville Bay Resort & SPA

-
Sarandë, Shqipëri
Bougainville bay resort & spa pjesë e kompanisë atdg (art and tourism development group) , një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. ju fton të aplikoni në pozicionin e: arkëtar /e detyrat dhe përgjegjësitë : bën gjendjen ditore të arkës; përgjegjës/e për mbajtjen fizike t...

Sarande, ofrohet vend pune spa therapiste - e re

Bougainville Bay Resort & SPA

-
Sarandë, Shqipëri
Bougainville bay resort & spa pjesã« e kompanisã« atdg (art and tourism development group) , njã« nga kompanitã« lider nã« fushã«n e turizmit dhe hotelerisã«, me njã« shtrirje tã« gjerã« nã« bregdetin shqiptar. ju fton tã« aplikoni nã« pozicionin e: spa therapiste pã«rshkrim i pã«rgjithshã«m luan njã« rol tã« rã«ndã«sishã«m nã« ofrimin e ...

Shofer

Sarandë, Shqipëri
Bougainville bay resort & spa pjese e kompanise atdg (art and tourism development group), nje nga kompanite lider ne fushen e turizmit dhe hotelerise, me nje shtrirje te gjere ne bregdetin shqiptar. ju fton te aplikoni ne pozicionin e: shofer kandidatet duhet te plotesojne keto kritere: • te zoteroje patente te klasit c; • te kete eksperi...

Spa therapiste

Sarandë, Shqipëri
Bougainville bay resort & spa pjese e kompanise atdg (art and tourism development group), nje nga kompanite lider ne fushen e turizmit dhe hotelerise, me nje shtrirje te gjere ne bregdetin shqiptar. fton profesioniste per te aplikuar ne pozicionin e: spa therapiste pershkrim i pergjithshem luan nje rol te rendesishem ne ofrimin e sherbime...

Sarande, ofrohet vend pune punonjes sektor frigoriferi

Ar-bi Service Shpk

-
Sarandë, Shqipëri
Yes cash&carry pjese e ar-bi service shpk kerkon te punesoje: punonjes sektor frigoriferi per qytetin e sarandes. aftesite dhe kualifikimet: *preferohet te kene eksperience. *te jene te komunikushem me klientet dhe stafin. *te kene fleksibilitet ne orare. ofrohen kushte shume te mira pune dhe page. kontaktoni ne cel: +355 697 048 817 ose ...

Sarande, ofrohet vend pune sistemues raftesh

Ar-bi Service Shpk

-
Sarandë, Shqipëri
Yes cash&carry pjese e ar-bi service shpk kerkon te punesoje: sistemues raftesh per qytetin e sarandes *preferohet te kene eksperience. *te jene te komunikushem me klientet dhe stafin. *te kene fleksibilitet ne orare. ofrohen kushte shume te mira pune dhe page. kontaktoni ne cel: +355 697 048 817 ose dergoni cv tuaj ne adresen: hr@arbidis...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune sarande

Njoftime pune sarande dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane