Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Prizren

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 79 rezultate (Këshilla për kërkim)

Komercialist - e re

Butterfly

-
Prizren, Kosovë
Kerkojme puntor\e per pozicionin agjent i shitjes per rajonin e prizerinit. kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet: - arsim i larte. -te kete aftesi shume te mira komunikuese dhe prezantuese. - preferohet te kete pervoje pune ne shitje. - patente klasit b (e detyrueshme. pergjegjesite kryesore: - prezanton produktet tek klientet. - nd...

Përfaqësues ligjor i komunës (3) - e re

Komuna e Prizrenit

-
Prizren, Kosovë
Duke u bazuar në nenin 12 paragrafi 4 i ligjit me numër 03/l-149 për shërbimin civil të republikës së kosovës dhe vendimit të kryetarit të komunës se prizrenit nr. 01/060-6115 të dt. 15.01.2020, komuna e prizrenit zgjat afatin për këtë: konkurs për shërbime të veçanta zyra e kryetarit angazhuar si: nëpunës për shërbime të veçanta si përfa...

Gjykata themelore e prizrenit - praktikantë (60) - e re

Megatronik, punëtor fizik - e re

Frutti

-
Prizren, Kosovë
Frutti - s i gjithmonë ka qenë më shumë se një lëng. premtimi jonë ndaj konsumatorëve tonë që gjithmonë të iu qëndrojmë besnik me cilësi ka bërë që ne të dallohemi gjithmonë nga konkurrenca. që nga fillimet tona e deri në ditët e sotme , frutti ka sjell frutat e vërtetë dhe shijen e mrekullueshme që ka ndihmuar të krijohen momente të paha...

Megatronik, punëtor fizik - e re

FRUTTI

-
Prizren, Kosovë
Frutti – s i gjithmonë ka qenë më shumë se një lëng. premtimi jonë ndaj konsumatorëve tonë që gjithmonë të iu qëndrojmë besnik me cilësi ka bërë që ne të dallohemi gjithmonë nga konkurrenca. që nga fillimet tona e deri në ditët e sotme , frutti ka sjell frutat e vërtetë dhe shijen e mrekullueshme që ka ndihmuar të krijohen momente të paha...

Asistent në shitje në prizren - e re

BURAK

-
Prizren, Kosovë
Burak shpall konkurs për 1 vend të lirë pune: 1 x asistent në shitje në prizren preferohet të ketë së paku 2 vite eksperiencë pune në sektorin e shitjes! të interesuarit duhet të dërgojnë cv-në dhe letrën motivuese në e-mail adresën info@burak-ks.com

Komercialist - e re

Burak Truck & Bus Parts

-
Prizren, Kosovë
Burak shpall konkurs pune: komercialist në prizren preferohet të ketë së paku 2 vite eksperiencë pune si komercialist! të interesuarit duhet të dërgojnë cv-në dhe letrën motivuese në e-mail adresën info@burak-ks.com.

Asistent në shitje - e re

Burak Truck & Bus Parts

-
Prizren, Kosovë
Asistent në shitje! burak shpall konkurs pune: asistent në shitje në prizren preferohet të ketë së paku 2 vite eksperiencë pune në sektorin e shitjes! të interesuarit duhet të dërgojnë cv-në dhe letrën motivuese në e-mail adresën info@burak-ks.com.

Asistent në shitje në prizren - e re

Burak

-
Prizren, Kosovë
Burak shpall konkurs për 1 vend të lirë pune: 1 x asistent në shitje në prizren preferohet të ketë së paku 2 vite eksperiencë pune në sektorin e shitjes! të interesuarit duhet të dërgojnë cv-në dhe letrën motivuese në e-mail adresën [email protected]

Zyrtar/e për statistika - e re

Bazuar në nenin 8 pika 3.1, nenit 6 pika 5 dhe nenit 33 të ligjit nr.04/l-036 për statistikat zyrtare të republikës së kosovës, udhëzimit administrativ nr.08/2012 për kushtet dhe mënyrën e ofrimit te te dhënave te fituara me përpunime te veçanta te statistikave zyrtare si dhe nenit 12 paragrafi 4 të ligjit nr. 03/ l -149 për shërbimin civ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune prizren

Njoftime pune prizren dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane