Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Pejë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 55 rezultate (Këshilla për kërkim)

Menaxher i shitjes, shitës në shitore (2) pejë - e re

Autopjesë partner është një kompani gjermano-shqiptarë me aktivitet në kosovë dhe shqipëri. që prej themelimit tonë në vitin 2006, ne kemi pasur një rritje të jashtëzakonshme dhe tani jemi një ndër kompanitë kryesore në shitjen me shumicë të auto pjesëve, vajrave, aksesorëve, pajisjeve dhe shërbimeve. stafi ynë prej rreth 60 kolegëve, në ...

Mesimdhenes/e e gjuhes gjermane (2 pozita) - e re

Bridge

-
Pejë, Kosovë
Konkurs për mësimdhënës/e të gjuhës gjermane (2 pozita) 1. mësimdhënës/e e gjuhës gjermane me gjysëm orari (17:00-21:00) kualifikimet: fakulteti i gjuhës gjermane përvoja e punës (e preferuar) të jetë nga qyteti apo rrethi i pejës 2. mësimdhënës/e e gjuhës gjermane online (gjysëm orari nga shtëpia) kualifikimet: fakulteti i gjuhës gjerman...

Menaxher i shitjes, shitës në shitore (pejë) - e re

Autopjesë partner është një kompani gjermano-shqiptarë me aktivitet në kosovë dhe shqipëri. që prej themelimit tonë në vitin 2006, ne kemi pasur një rritje të jashtëzakonshme dhe tani jemi një ndër kompanitë kryesore në shitjen me shumicë të auto pjesëve, vajrave, aksesorëve, pajisjeve dhe shërbimeve. stafi ynë prej rreth 60 kolegëve, në ...

Operator prodhimi dhe operator në energanë - e re

Korporata Rugove

-
Pejë, Kosovë
Korporata rugove , është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me brende të mirënjohura kosovare si ujë rugove, djathë rugove dhe shije rugove. të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e korporatës sonë, ftohen që të aplikojnë në fabrikën e djathit “rugove” sh.p.k. në drelaj (rugovë), pejë për këto pozit...

Operator prodhimi dhe operator në energanë - e re

KORPORATA RUGOVE

-
Pejë, Kosovë
Korporata rugove , është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me brende të mirënjohura kosovare si ujë rugove, djathë rugove dhe shije rugove. të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e korporatës sonë, ftohen që të aplikojnë në fabrikën e djathit “rugove” sh.p.k. në drelaj (rugovë), pejë për këto pozit...

Agjent/e te shitjes (2) - e re

N.T. FIFLOAR

-
Pejë, Kosovë
Nt fifloar – ferizaj shpall konkurs per nr 2 agjent/e te shitjes per rajonin: 1 prizren 1 peje pershkrimi i detyrave dhe pergjegjesite: prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë; zbaton planin e parashikuar të shitjes; analizon prezencën e produkteve në treg, përcjellë konkurrencën në treg; realizon të gjitha komunikimet me klientë;...

Zyrtar/e për statistika - e re

Bazuar në nenin 8 pika 3.1, nenit 6 pika 5 dhe nenit 33 të ligjit nr.04/l-036 për statistikat zyrtare të republikës së kosovës, udhëzimit administrativ nr.08/2012 për kushtet dhe mënyrën e ofrimit te te dhënave te fituara me përpunime te veçanta te statistikave zyrtare si dhe nenit 12 paragrafi 4 të ligjit nr. 03/ l -149 për shërbimin civ...

Operator prodhimi - e re

Rugove

-
Pejë, Kosovë
Korporata rugove , është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me brende të mirënjohura kosovare si ujë rugove, djathë rugove dhe shije rugove. të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e korporatës sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitën e hapur të punës në fabrikën e djathit “rugove” sh.p.k., në drelaj...

Operator në energanë - e re

Rugove

-
Pejë, Kosovë
Korporata rugove , është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me brende të mirënjohura kosovare si ujë rugove, djathë rugove dhe shije rugove. të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e korporatës sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitën e hapur të punës në fabrikën e djathit “rugove” sh.p.k., në drelaj...

Agjent i shitjes - e re

FIFLOAR NT

-
Pejë, Kosovë
Nt fifloar - ferizaj shpall konkurs per nr 1 agjent/e te shitjes per rajonin: peje pershkrimi i detyrave dhe pergjegjesite: prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë; zbaton planin e parashikuar të shitjes; analizon prezencën e produkteve në treg, përcjellë konkurrencën në treg; realizon të gjitha komunikimet me klientë; raporton në...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune peje

Njoftime pune peje dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane