Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Rajonet:Lushnjë (Fshij) Fshijini të gjitha

Lushnjë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 59 rezultate (Këshilla për kërkim)

Motorrist, lushnje - e re

Metropol Center

-
Lushnjë, Shqipëri
Përmbledhja e pozicionit: pozicioni motorrist konsiston në shpërndarjen në mënyrë të kulturuar tek klientët duke rritur nivelin e kënaqësisë së tyre. detyra dhe përgjegjësi : -merr porosinë e klientëve; -dërgon porosinë në destinacion; -merr pagesat e klientëve për ushqimet e shërbyera; -merr masa për rregullimin e cdo problemi ose komuni...

Shofer,lushnje - e re

Metropol Center

-
Lushnjë, Shqipëri
Përmbledhja e pozicionit: pozicioni shofer konsiston në transportin e produkteve në kohën e duhur dhe në destinacion. detyra dhe përgjegjësi : -kryen shpërndarjen e mallit nëpër markete sipas udhezimeve te magazinierit; -kryen furnizimin ne kohe te porosive me produkte tek klientet perkates; -kryen çdo ditë kontrollin e automjetit e marrë...

Lushnje, ofroj vend pune motorrist, lushnje - e re

Metropol Group

-
Lushnjë, Shqipëri
Përmbledhja e pozicionit: pozicioni motorrist konsiston në shpërndarjen në mënyrë të kulturuar tek klientët duke rritur nivelin e kënaqësisë së tyre. detyra dhe përgjegjësi : -merr porosinë e klientëve; -dërgon porosinë në destinacion; -merr pagesat e klientëve për ushqimet e shërbyera; -merr masa për rregullimin e cdo problemi ose komuni...

Lushnje, ofroj vend pune shofer, lushnje - e re

Metropol Group

-
Lushnjë, Shqipëri
Përmbledhja e pozicionit: pozicioni shofer konsiston në transportin e produkteve në kohën e duhur dhe në destinacion. detyra dhe përgjegjësi : -kryen shpërndarjen e mallit nëpër markete sipas udhezimeve te magazinierit; -kryen furnizimin ne kohe te porosive me produkte tek klientet perkates; -kryen çdo ditë kontrollin e automjetit e marrë...

Motorrist, lushnje - e re

Metropol Group

-
Lushnjë, Shqipëri
Përmbledhja e pozicionit: pozicioni motorrist konsiston në shpërndarjen në mënyrë të kulturuar tek klientët duke rritur nivelin e kënaqësisë së tyre. detyra dhe përgjegjësi : -merr porosinë e klientëve; -dërgon porosinë në destinacion; -merr pagesat e klientëve për ushqimet e shërbyera; -merr masa për rregullimin e cdo problemi ose komuni...

Shofer, lushnje - e re

Metropol Group

-
Lushnjë, Shqipëri
Përmbledhja e pozicionit: pozicioni shofer konsiston në transportin e produkteve në kohën e duhur dhe në destinacion. detyra dhe përgjegjësi : -kryen shpërndarjen e mallit nëpër markete sipas udhezimeve te magazinierit; -kryen furnizimin ne kohe te porosive me produkte tek klientet perkates; -kryen çdo ditë kontrollin e automjetit e marrë...

Motorrist, lushnje - e re

Metropol Group

-
Lushnjë, Shqipëri
Pozicioni motorrist konsiston në shpërndarjen në mënyrë të kulturuar tek klientët duke rritur nivelin e kënaqësisë së tyre. -merr porosinë e klientëve; -dërgon porosinë në destinacion; -merr pagesat e klientëve për ushqimet e shërbyera; -merr masa për rregullimin e cdo problemi ose komunikimi me klientin; -preferohet diplomë e shkollës së...

Shofer, lushnje - e re

Metropol Group

-
Lushnjë, Shqipëri
Pozicioni shofer konsiston në transportimin e produkteve në kohën e duhur dhe në destinacion. -kryen shpërndarjen e mallit nëpër markete sipas udhezimeve te magazinierit; -kryen furnizimin ne kohe te porosive me produkte tek klientet perkates; -kryen çdo ditë kontrollin e automjetit e marrë në dorëzim, para dhe pas përfundimit tëditës së ...

Lushnje, ofroj vend pune teknik per qytetin e lushnjes

Lushnjë, Shqipëri
Kompania elektro – servis shpk pjese e balfin group, e specializuar ne riparimin e pajisjeve elektro-shtepiake & elektronike kerkon te punesoje: teknike per riparimet e pajisjeve elektro-shtepiake per qytetin e lushnjes! detyrat dhe pergjegjesite do te jene: -te konstatoje difektin e produkteve te ndryshme si ( lavatrice; frigorifer; thar...

Lushnje, ofroj vend pune teknik i pajisjeve elektroshtepiake per qytetin e lushnjes

ElektroServis shpk

-
Lushnjë, Shqipëri
Kompania elektro – servis shpk pjese e balfin group, e specializuar ne riparimin e pajisjeve elektro-shtepiake & elektronike kerkon te punesoje: teknike per riparimet e pajisjeve elektro-shtepiake per qytetin e lushnjes! detyrat dhe pergjegjesit do te jene: -te konstatoje difektin e produkteve te ndryshme si ( lavatrice; frigorifer; tharë...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune lushnje

Njoftime pune lushnje dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane