Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Lipjan

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 42 rezultate (Këshilla për kërkim)

Dizajner/e grafik/e (m/ f) - e re

A&M Mega Store

-
Lipjan, Kosovë
A&m mega store hap vende tё lira pune pёr kandidatët e intersuar: pozitat : 1 - dizajner/e grafik/e ( m/ f ) vendi i punës : magjistralja ferizaj-prishtinë (afër qmi event) orari i punës: i plotë afati për aplikim: deri më 07 / 03 / 2021 1-dizajner/e grafik/e (m/f) - detyrat dhe përgjegjësitë: dizajnimin e broshurave, fletushkave dhe mate...

Dizajner/e grafik/e (m/ f) - e re

A&M Mega Store

-
Lipjan, Kosovë
A&m mega store hap vende tё lira pune pёr kandidatët e intersuar: pozitat : 1 – dizajner/e grafik/e ( m/ f ) vendi i punës : magjistralja ferizaj-prishtinë (afër qmi event) orari i punës: i plotë afati për aplikim: deri më 07 / 03 / 2021 1-dizajner/e grafik/e (m/f) – detyrat dhe përgjegjësitë: dizajnimin e broshurave, fletushkave dhe mate...

Punëtor të sigurimit fizik (30) - prishtinë, lipjan dhe fushë kosovë - e re

Delta Security

-
Lipjan, Kosovë
Delta security sh.p.k. është kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë, si: ruajtjen fizike të objekteve, sigurimin e tubimeve publike, ofrimin e shërbimeve të mbrojtjës së afërt, instalimin, servisimin, mirëmbajtjen dhe monitorimin e sistemeve alarmuese dhe atyre të video-vëzhgimit, etj. delta security sh.p.k . ofron...

Punëtor të sigurimit fizik (30) - e re

Delta Security

-
Lipjan, Kosovë
Delta security sh.p.k. është kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë, si: ruajtjen fizike të objekteve, sigurimin e tubimeve publike, ofrimin e shërbimeve të mbrojtjës së afërt, instalimin, servisimin, mirëmbajtjen dhe monitorimin e sistemeve alarmuese dhe atyre të video-vëzhgimit, etj. delta security sh.p.k. ofron ...

Punëtor të sigurimit fizik (30) – prishtinë, lipjan dhe fushë kosovë - e re

Delta Security

-
Lipjan, Kosovë
Delta security sh.p.k. është kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë, si: ruajtjen fizike të objekteve, sigurimin e tubimeve publike, ofrimin e shërbimeve të mbrojtjës së afërt, instalimin, servisimin, mirëmbajtjen dhe monitorimin e sistemeve alarmuese dhe atyre të video-vëzhgimit, etj. delta security sh.p.k . ofron...

Punëtor të sigurimit fizik (30) - e re

Delta Security

-
Lipjan, Kosovë
Delta security sh.p.k. është kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë, si: ruajtjen fizike të objekteve, sigurimin e tubimeve publike, ofrimin e shërbimeve të mbrojtjës së afërt, instalimin, servisimin, mirëmbajtjen dhe monitorimin e sistemeve alarmuese dhe atyre të video-vëzhgimit, etj. delta security sh.p.k . ofron...

Mirëmbajtës/e (6) - e re

Perfect Clean

-
Lipjan, Kosovë
Mirëmbajtës meshkuj (3 pozita) vendi i pun ës : prishtin ë kushtet përparësi kanë ata që posedojnë patent shofer, përvojë pune në pastrim, mosha 20 deri 30 vjet, pastrim në teren dhe në pikë të caktuar. mirëmbajtëse femra (3 pozita) vendi i pun ës : lipjan kushtet: pervojë pune në pastrim, pastrim në teren dhe në pikë të caktuar, mosha ma...

Punëtorë (montim) (5), rrobaqepës/e (4), mjeshtër (prerës e mdf) (2), depoist (1) - e re

LISI Corporation Sh.P.K.

-
Lipjan, Kosovë
[email protected]

Shitës/e - e re

N.T.P. "LULISHTJA BUÇAJ"

-
Lipjan, Kosovë
Përshkrimi i punës lulishtja buçaj është kompani serioze, e cila idedikohet me përpikëri ofrimit të shërbimeve cilësore, ofron produkte tëndryshme bujqësore, ku veprimtaria kryesore është shitja e luleve dhe drunjëve dekorativtë llojeve të ndryshme me shumicë dhe pakicë, të cilat janë të importuara ngavendet e be-së. me qëllim tështimit e...

Roje të sigurimit fizik ( sigurim themelor) (10)

International Security

-
Lipjan, Kosovë
“international security” sh.p.k shpall vende të lira pune: 10 pozita roje të sigurimit fizik ( sigurim themelor) lokacioni: prishtinë, lipjan ofrojmë punësim të menjëhershëm. avancim në karrierë si dhe kushte të mira të punës. përparësi kanë personat të cilët janë të licencuar nga ministria e punëve të brendshme. kualifikimet dhe aftësitë...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune lipjan

Njoftime pune lipjan dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane