Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Gjakovë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 37 rezultate (Këshilla për kërkim)

Gjakove, ofrohet part time fundjave - e re

mfinanzc

-
Gjakovë, Kosovë
Keni nevojë për kredi? a jeni në ndonjë krizë financiare apo keni nevojë për fonde për të filluar biznesin tuaj? a keni nevojë për kredi për të shlyer borxhin tuaj ose për të shlyer faturat ose për të filluar një biznes të bukur? a keni një rezultat të ulët kredie dhe e keni të vështirë të merrni kredi kapitale nga bankat vendore dhe inst...

Vende të lira pune (mamushë, prizren, gjakovë) - e re

Viva Fresh Store

-
Gjakovë, Kosovë
Tags menaxher marketi departament menaxher arkatar arkatare sektorist sektoriste bukepjekese pranues mall mamushe prizren gjakove viva fresh store viva fresh

Udhëheqës i ndrrimit gjakovë - e re

STELLA

-
Gjakovë, Kosovë
Stella petrol hap konkurs të punës në pikën e shitjes në gjakovë. 2 . udhëheqës i ndërrimit mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave. të udhëheq punëtorët te ketë paraqitje profesionale orari i punës i plotë bashkëpunon me tërë stafin paga 350 euro të interesuarit t...

Menaxher marketi, department menaxher, arkatare, sektorist/e, bukepjekese, pranues malli (mamushë, prizren, komoran, gja... - e re

Viva Fresh Store

-
Gjakovë, Kosovë
[email protected]

Zyrtar/e për statistika - e re

Bazuar në nenin 8 pika 3.1, nenit 6 pika 5 dhe nenit 33 të ligjit nr.04/l-036 për statistikat zyrtare të republikës së kosovës, udhëzimit administrativ nr.08/2012 për kushtet dhe mënyrën e ofrimit te te dhënave te fituara me përpunime te veçanta te statistikave zyrtare si dhe nenit 12 paragrafi 4 të ligjit nr. 03/ l -149 për shërbimin civ...

3 pozita te lira - e re

Gjakovë, Kosovë
Njesia per menaxhimin e burimeve njerezore nr. 01-111/01-4071 date: 06.02.2020 gjakove ne baze te nenit 12 paragrafi 4 te ligjit numer 03/l-149 per sherbimin civil te republikes se kosoves dhe nenit 2 paragrafi 2 te statutit te komunes, komuna e gjakoves bene: shpallje publike plotesimin e pozitave per kryerjen e sherbimeve te veganta dre...

Section manager

LC WAIKIKI

-
Gjakovë, Kosovë
Section manager about us lc waikiki retail company is a leading fashion retail company with a turnover of $ 3 billion. lc waikiki’s journey started in france in 1988, continuing after 1997 as a turkish brand under the umbrella of lc waikiki mağazacılık hizmetleri ticaret a.ş. today lc waikiki trades in around 893 stores in 40 countries, w...

Vende të lira të punës (3)

Komuna e Gjakovës

-
Gjakovë, Kosovë
Në bazë të nenit 12 paragrafi 4 të ligjit numër 03/l-149 për shërbimin civil të republikës së kosovës dhe nenit 2 paragrafi 2 të statutit të komunës, komuna e gjakovës bënë: shpallje publike plotësimin e pozitave për kryerjen e shërbimeve të veçanta njësia: drejtoria për urbanizëm dhe mbrojtje të mjedisit titulli i vendit të punës: bashkë...

3 pozita te lira

Gjakovë, Kosovë
Njesia per menaxhimin e burimeve njerezore nr. 01-111/01-4071 date: 06.02.2020 gjakove ne baze te nenit 12 paragrafi 4 te ligjit numer 03/l-149 per sherbimin civil te republikes se kosoves dhe nenit 2 paragrafi 2 te statutit te komunes, komuna e gjakoves bene: shpallje publike plotesimin e pozitave per kryerjen e sherbimeve te veganta dre...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune gjakove

Njoftime pune gjakove dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane