Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ferizaj

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 117 rezultate (Këshilla për kërkim)

Shitës/e (2) - e re

Aztech

-
Ferizaj, Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektronikës në tregun kosovar. aktualisht kompania aztech zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. kompania aztech shpall konkurs - vende të lira pune për pozitat: shitës/e në ferizaj kualifikimet: preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimi...

Bashkëpunëtor profesional (70) - e re

Republika e kosovësrepublika kosova –republic of kosovokëshilli gjyqësor i kosovëssudski savet kosova -kosovo judicial councilkëshilli gjyqësor i kosovës, në përputhje me nenin 108 të kushtetutës së republikës së kosovës, ligjin për këshillin gjyqësor të kosovës nr.06/l-055, ligjin për gjykatat nr.06/l-054, nëpërputhje me aktgjykiminnr. r...

Shitës - e re

AZTECH

-
Ferizaj, Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektronikës në tregun kosovar. aktualisht kompania aztech zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. kompania aztech shpall konkurs - vende të lira pune për pozitat: shitës/e në ferizaj kualifikimet: preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimi...

Estetikë-kozmetikë - e re

ESTEMED

-
Ferizaj, Kosovë
Estemed beauty center kërkojme puntore (femer): te punoj ne dyqanin tone kozmetik i cili gjendet ne - ring mall, ferizaj. kushtet e punesimit: te kete njohuri rreth kozmetikes dhe kujdesit personal te kete pervoje pune mosha 22-28 vjeçare te kete aftesi te mira komunikuese me kliente dhe aftesine shitje te interesuarat te dergojne cv-ne d...

Shitës në shitore – për shitorën në ferizaj, menaxher i shitjes - për rajonin e ferizajit - e re

Autopjesë Partner

-
Ferizaj, Kosovë
Autopjesëpartner është një kompani gjermano-shqiptarë që luan një rolë kyç në tregtinë e auto pjesëve dhe pajisjeve të autoserviseve, në kosovë dhe shqipëri. në këtë fushë të biznesit kemi një përvojë 25 vjeçare. rrjeti ynë përfshin 13 qendra të shitjes në kosovë dhe shqipëri. ne do të rritemi fuqishëm në këto vende dhe rajon për një peri...

Shitës në shitore - për shitorën në ferizaj, menaxher i shitjes - për rajonin e ferizaj-it - e re

Autopjesë Partner Sh.p.k

-
Ferizaj, Kosovë
Autopjesëpartner është një kompani gjermano-shqiptarë që luan një rolë kyç në tregtinë e auto pjesëve dhe pajisjeve të autoserviseve, në kosovë dhe shqipëri. në këtë fushë të biznesit kemi një përvojë 25 vjeçare. rrjeti ynë përfshin 13 qendra të shitjes në kosovë dhe shqipëri. ne do të rritemi fuqishëm në këto vende dhe rajon për një peri...

Shitës në shitore – për shitorën në ferizaj, menaxher i shitjes – për rajonin e ferizajit - e re

Autopjesë Partner

-
Ferizaj, Kosovë
Autopjesëpartner është një kompani gjermano-shqiptarë që luan një rolë kyç në tregtinë e auto pjesëve dhe pajisjeve të autoserviseve, në kosovë dhe shqipëri. në këtë fushë të biznesit kemi një përvojë 25 vjeçare. rrjeti ynë përfshin 13 qendra të shitjes në kosovë dhe shqipëri. ne do të rritemi fuqishëm në këto vende dhe rajon për një peri...

Shitës në ferizaj - e re

Aztech

-
Ferizaj, Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektronikës në tregun kosovar. aktualisht kompania aztech zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. kompania aztech shpall konkurs - vende të lira pune për pozitat: shitës/e në ferizaj kualifikimet: · preferohet të ketë të përfunduar së paku shkolli...

Shitës në shitore – ferizaj, menaxher i shitjes – për rajonin e ferizaj-it - e re

Autopjesë Partner

-
Ferizaj, Kosovë
Autopjesëpartner është një kompani gjermano-shqiptarë që luan një rolë kyç në tregtinë e auto pjesëve dhe pajisjeve të autoserviseve, në kosovë dhe shqipëri. në këtë fushë të biznesit kemi një përvojë 25 vjeçare. rrjeti ynë përfshin 13 qendra të shitjes në kosovë dhe shqipëri. ne do të rritemi fuqishëm në këto vende dhe rajon për një peri...

Estetik/kozmetik - e re

EsteMed Beauty Center

-
Ferizaj, Kosovë
Estemed beauty center kërkojme puntore (femer): te punoj ne dyqanin tone kozmetik i cili gjendet ne - ring mall, ferizaj. kushtet e punesimit: te kete njohuri rreth kozmetikes dhe kujdesit personal te kete pervoje pune mosha 22-28 vjeçare te kete aftesi te mira komunikuese me kliente dhe aftesine shitje te interesuarat te dergojne cv-ne d...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune ferizaj

Njoftime pune ferizaj dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane