Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:ikubINFO shpk (Fshij) Fshijini të gjitha

ikubINFO shpk

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 11 rezultate (Këshilla për kërkim)

Frontend developer - e re

ikubINFO shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi ikubinfo is the largest software engineering company in albania. equipped with 27+ years of business experience of founders and key senior managers, we provide software engineering services in albania and internationally, by bringing together top professionals, best practices and a smart selection of modern technologies. the te...

Java developer - e re

ikubINFO shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi ikubinfo is the largest software engineering company in albania. equipped with 27+ years of business experience of founders and key senior managers, we provide software engineering services in albania and internationally, by bringing together top professionals, best practices and a smart selection of modern technologies. the te...

.net developer (sharepoint knowledge preferred) - e re

ikubINFO shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi ikubinfo is the largest software engineering company in albania. equipped with 25+ years of business experience of founders and key senior managers, we provide software engineering services in albania and internationally, by bringing together top professionals, best practices and a smart selection of modern technologies. the te...

Business analyst - e re

ikubINFO shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi ikubinfo is the largest software engineering company in albania. equipped with 27+ years of business experience of founders and key senior managers, we provide software engineering services in albania and internationally, by bringing together top professionals, best practices and a smart selection of modern technologies. the te...

It project manager

ikubINFO shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi ikubinfo is the largest software engineering company in albania. equipped with 27+ years of business experience of founders and key senior managers, we provide software engineering services in albania and internationally, by bringing together top professionals, best practices and a smart selection of modern technologies. the te...

Specialiste burimesh njerezore

ikubINFO shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi me 27+ vjet pervoje biznesi te themeluesve dhe menaxhereve kryesore, ne ofrojme sherbime te inxhinierise softuerike ne shqiperi dhe ne tregun nderkombetar, duke bashkuar profesionistet me te mire, praktikat me te mira dhe nje perzgjedhje te zgjuar te teknologjive moderne. ekipi i 170+ zhvilluesve te certifikuar ne teknologjite ...

.net developer

ikubINFO shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi ikubinfo is the largest software engineering company in albania. equipped with 25+ years of business experience of founders and key senior managers, we provide software engineering services in albania and internationally, by bringing together top professionals, best practices and a smart selection of modern technologies. the te...

Software engineering manager

ikubINFO shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi equipped with 27+ years of business experience of founders and key senior managers, ikubinfo has become the leading software engineering company in albania. the strong team of 170+ certified developers in modern technologies is our key to success. while solidifying our position in albania as the leading company in providing sof...

Hr recruiting specialist

ikubINFO shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi equipped with 27+ years of business experience of founders and key senior managers, ikubinfo has become the leading software engineering company in albania. the strong team of 170+ certified developers in modern technologies is our key to success. while solidifying our position in albania as the leading company in providing sof...

Asistent/e menaxher projekti

ikubINFO shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi me 27+ vjet pervoje biznesi te themeluesve dhe menaxhereve kryesore, ne ofrojme sherbime te inxhinierise softuerike ne shqiperi dhe ne tregun nderkombetar, duke bashkuar profesionistet me te mire, praktikat me te mira dhe nje perzgjedhje te zgjuar te teknologjive moderne. ekipi i 170+ zhvilluesve te certifikuar ne teknologjite ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - ikubinfo shpk

Ikubinfo shpk dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane