Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:ep & partners consultancy sh.p.k (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(51)
Lloji
  • Pa përcaktuar(51)

ep & partners consultancy sh.p.k

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 51 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofroj vend pune operatore assistenza tecnica - e re

Eppc albania cercasi 6 operatori assistenza tecnica - 2˚ livello , per un suo cliente, leader internazionale nei settori di gioco e dei servizi di pagamento. gli operatori di assistenza tecnicasi occuperanno principalmente del troubleshooting tecnico sulle segnalazioni aperte dai i clienti b2b e inoltrate dal 1° livello di assistenza, del...

Tirane, ofroj vend pune operatore assistenza tecnica - e re

Eppc albania cercasi 6 operatori assistenza tecnica - 2˚ livello , per un suo cliente, leader internazionale nei settori di gioco e dei servizi di pagamento. gli operatori di assistenza tecnica si occuperanno principalmente del troubleshooting tecnico sulle segnalazioni aperte dai i clienti b2b e inoltrate dal 1° livello di assistenza, de...

Tirane, ofroj vend pune rekrutues/e - e re

Eppc albania është në kërkim të një rekrutues/e: përgjegjësitë kryesore: përgatit njoftimet e punës dhe i publikon ato në portale dhe kanale të ndryshme rekrutimi; planifikon dhe organizon në mënyrë proaktive procesin e rekrutimit; kujdeset për mirëmbajtjen e sistemit të klinetëve, kandidatëve/talenteve etj; identifikon, krijon dhe zhvill...

Tirane, ofroj vend pune rekrutues/e - e re

Eppc albania është në kërkim të një rekrutues/e: përgjegjësitë kryesore: përgatit njoftimet e punës dhe i publikon ato në portale dhe kanale të ndryshme rekrutimi; planifikon dhe organizon në mënyrë proaktive procesin e rekrutimit; kujdeset për mirëmbajtjen e sistemit të klinetëve, kandidatëve/talenteve etj; identifikon, krijon dhe zhvill...

Tirane, ofroj vend pune senior it coordinator

Eppc albania kërkon një senior it coordinator . ai/ajo do të merret me koordinimin e punës për krijimin, implementimin, mirëmbajtjen dhe administrimin e infrastrukturës hardware dhe software te sistemeve të informacionit si dhe krijimin dhe zbatimin e standarteve të sigurisë se infrastrukturës dhe telekomunikacionit. përgjegjësitë kryesor...

Tirane, ofroj vend pune senior it coordinator

Eppc albania kërkon një senior it coordinator . përgjegjësitë kryesore: ndihmon në planifikimin e nevojave dhe strategjisë së teknologjisë së informacionit për të arritur qëllimet e biznesit; kordinon dhe mbikëqyr mbarëvajtjen e punës dhe angazhohet për një bashkëpunim te rregullt e të vazhdueshëm me njësitë e tjera; kordinon administrimi...

Tirane, ofroj vend pune specialist marketingu

Eppc albania kërkon një specialist marketingu për klientin e saj, i cili është një ndër kompanitë më prestigjioze në fushën e administrimit të qëndrave tregëtare dhe rezidencave të banimit. përgjegjësitë kryesore: organizon dhe menaxhon fushatat e marketingut; krijon, zhvillon dhe zbaton planin e komunikimit marketing, duke përdorur kanal...

Tirane, ofroj vend pune specialist finance-kontabilitet

Eppc albania kërkon një specialist financë-kontabiliteti për klientin e saj, i cili është një ndër kompanitë më prestigjioze në fushën e administrimit të qëndrave tregëtare dhe rezidencave të banimit. përgjegjësitë kryesore: puna do të konsistoj në disa aspekte brenda departamentit të financë-kontabilitetit si: regjistrime dhe rakordime k...

Tirane, ofroj vend pune specialist marketingu

Eppc albania kërkon një specialist marketingu për klientin e saj, i cili është një ndër kompanitë më prestigjioze në fushën e administrimit të qëndrave tregëtare dhe rezidencave të banimit. përgjegjësitë kryesore: organizon dhe menaxhon fushatat e marketingut; krijon, zhvillon dhe zbaton planin e komunikimit marketing, duke përdorur kanal...

Tirane, ofroj vend pune specialist finance-kontabilitet

Eppc albania kërkon një specialist financë-kontabiliteti për klientin e saj, i cili është një ndër kompanitë më prestigjioze në fushën e administrimit të qëndrave tregëtare dhe rezidencave të banimit. përgjegjësitë kryesore: puna do të konsistoj në disa aspekte brenda departamentit të financë-kontabilitetit si: regjistrime dhe rakordime k...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - ep partners consultancy sh p k

Ep partners consultancy sh p k dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane