Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Weweb (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Lloji

Weweb

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 112 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofroj vend pune konsulent chat - servizio clienti - e re

Weweb

-
Tiranë, Shqipëri
Northwind është një prej kompanive më të mëdha të digital marketingut. jemi në kërkim të një individi në pozicionin “servizio clienti chat ”. personat e interesuar duhet: të zotërojnë gjuhën italiane dhe angleze. të jenë me ose pa eksperiencë. ofrojmë: kontratë pune e rregullt, me kontribute të paguara nga ana jonë. mjedis pune motivues, ...

Tirane, ofroj vend pune quality në gjuhën angleze

Weweb

-
Tiranë, Shqipëri
Northwind është një prej kompanive më të mëdha të digital marketingut. jemi në kërkim të një individi në pozicionin e quality në gjuhën angleze . kërkohet • të zotëroj gjuhën angleze në nivelin b2/c1. • të ketë aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi.. • të ketë aftësi organizuese dhe analitike. aktivitetet:. •dëgjimi i telefonatave dr...

Tirane, kerkohet social media manager

Weweb

-
Tiranë, Shqipëri
Northwind është një prej kompanive më të mëdha të digital marketingut. jemi në kërkim të një individi në pozicionin “social media manager”. detyrat: - planifikimi dhe implementimi i strategjisë për rrjetet sociale, në përputhje me qëllimet e biznesit - mirembajtja e llogarive dhe faqeve në rrjetet sociale, dhe konfigurimi i opsioneve të t...

Tirane, ofroj vend pune ofroj vend pune specialist google ads njohës i gjuhës italiane

Weweb

-
Tiranë, Shqipëri
Northwind është një prej kompanive më të mëdha të digital marketingut. ne po kërkojmë të rinj të talentuar dhe të motivuar që janë të apasionuar pas industrisë në internet dhe teknologjive inovative. përgjegjësia: krijoni dhe menaxhoni fushata reklamuese. menaxhoni planet strategjike të marketingut. optimizoni investimet për marketing onl...

Tirane, ofroj vend pune specialist google ads njohës i gjuhës franceze

Weweb

-
Tiranë, Shqipëri
We-web është një prej kompanive më të mëdha të digital marketingut. ne po kërkojmë të rinj të talentuar dhe të motivuar që janë të apasionuar pas industrisë në internet dhe teknologjive inovative. përgjegjësia: krijoni dhe menaxhoni fushata reklamuese. menaxhoni planet strategjike të marketingut. optimizoni investimet për marketing online...

Tirane, ofroj vend pune operator në gjuhën frënge/part-time

Weweb

-
Tiranë, Shqipëri
Weweb agjensia më e madhe e web marketingut në shqipëri, është në kërkim për konsulent marketingu në gjuhën frënge. personat e interesuar duhet: të zotërojnë gjuhën frënge. të jenë me ose pa eksperiencë. të kenë aftësi komunikuese dhe manaxheriale. të kenë motivim dhe dëshirë për ngritje profesionale. ofrojmë: kontratë pune e rregullt, me...

Tirane, ofroj vend pune operator në gjuhën italiane

Weweb

-
Tiranë, Shqipëri
Weweb agjensia më e madhe e web marketingut në shqipëri, është në kërkim për konsulent marketingu në gjuhën italiane. personat e interesuar duhet: të zotërojnë gjuhën italiane. të jenë me ose pa eksperiencë. të kenë aftësi komunikuese dhe manaxheriale. të kenë motivim dhe dëshirë për ngritje profesionale. ofrojmë: kontratë pune e rregullt...

Tirane, ofroj vend pune ofroj vend pune specialist google ads njohës i gjuhës gjermane

Weweb

-
Tiranë, Shqipëri
We-web është një prej kompanive më të mëdha të digital marketingut. ne po kërkojmë të rinj të talentuar dhe të motivuar që janë të apasionuar pas industrisë në internet dhe teknologjive inovative. përgjegjësia: krijoni dhe menaxhoni fushata reklamuese. menaxhoni planet strategjike të marketingut. optimizoni investimet për marketing online...

Tirane, ofroj vend pune webmaster

Weweb

-
Tiranë, Shqipëri
Pozicioni konsiston ne ndertimin e faqeve ne wordpress, mirembajtje dhe optimizimin per motoret e kerkimit(seo)👨*💻👩*💻 #weweb kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet: 📌njohje te cms wordpress 📌njohuri shume te mire te gjuhes frenge 📌te kete disponibilitet per te punuar me kohe te plote. weweb ofron rritje e vazhdueshme profesiona...

Tirane, ofroj vend pune sem specialist/ ppc campaigns ( gjermanisht)

Weweb

-
Tiranë, Shqipëri
Weweb, kompania më e madhe “digital marketing” në shqipëri, po kërkon te zgjeroje stafin për zyrat e saj në tiranë me sem specialist kandidatet duhet: te kene perfunduar universitetin ne nje nga deget: informatike, informatike ekonomike, marketing, tik njohuri te mira te paketes microsoft office te zoterojne gjuhen gjermane ne nje nivel b...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - weweb

Weweb dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane